3 dagar
Exkl. flyg
Från 3 675:-
Bli vän med din inre äventyrscampare och ta dig långt bort från de kända turiststråken till en lägerplats mitt inne i Thailands orörda djungel. Maten lagas över öppen eld och du får en introduktion av lokala rangers med de bästa tipsen för att ta sig fram i djungeln.

Läs mer om våra andra tillval till din Thailandsresa
Läs mer om Thailand här

Bästa reseperiod

Sai Yok kan besökas året runt, men vi rekommenderar den här utflykten primärt mellan november och maj, då det inte är regnperiod.

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Dag 1: Bangkok–Sai Yok National Park
Du gör en tidig morgon på ditt hotell, där du blir hämtad och körd till Bangkoks södra bussterminal. Därifrån tar du minibussen vidare mot Kanchanaburi där du hämtas och blir körd till Sai Yok National Park. Här möter du upp din guide som hälsar dig välkommen till parken. Väl inne i den vackra nationalparken går du ombord på en flotte som dragen av en båt tar dig längs Kwaifloden, där du intar din lunch och gör dig redo för ditt exotiska äventyr. Här hörs inte mycket förutom ljuden från djungeln – fåglar som sjunger och kanske några apor som slåss om en bit frukt i trädkronorna. Den sista biten tar du dig fram med kajak, och strömmen leder dig framåt mot din lägerplats där du slutligen går i land. Njut av omgivningarna under eftermiddagen och låt den utsökta middagen, bestående av färskfångad fisk som lagas över lägerelden, smaka innan du kryper in i ditt tält och somnar gott. (L) (M)
Dag 2: På djungeltrek mot ditt Sai Yok-tält
Dagen inleds med frukost i tältlägret innan det blivit tid att besöka en närliggande lilla byn, där du får lära dig mer om lokalsamhället och deras olika grödor. Du får laga din egen lunch av de lokala råvarorna under vägledning av de kunniga byborna. Med magen full är det dags att bege sig in i nationalparken tillsammans med din guide. Ni tar er genom den tjocka bambuskogen och de täta lövverken innan ni kommer fram till lägerplatsen. Medan tälten slås upp och kvällens middag tillagas kan du antingen passa på att sträcka ut dig lite, eller så kan du förstås ge dig ut på en egen liten expedition i närområdet. Du intar sedan din sista djungelmåltid och somnar i ditt tält vaggad till sömns av djungels alla ljud. (F) (L) (M)
Dag 3: Åter till Bangkok och vidare ut i Thailand
Efter frukosten är det tid att låta resan fortsätta, exempelvis med en tågresa till Chiang Mai eller Pai, där du kan köra tuk-tuk, åka zipline eller bara känna av det thailändska folklivet. Kontakta din resekonsult för att se vilka möjligheter som finns. (F)

Övernattningar

2 övernattningar i tält

Kommentarer

Övernattningarna sker i tvåmannatält. Utflykten rekommenderas inte för mindre barn eller gravida.

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är och om man reser med barn. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan upplevelsen ändras?

Du kan kombinera våra utflykter och upplevelser precis som du önskar med övernattningar och transfers. Just denna upplevelse är en av våra favoriter. Bara meddela oss vad du har för önskemål så sitter vi redo att hjälpa dig skräddarsy din resa exakt som du vill ha den.

I priset ingår

 • Övernattningar och måltider enligt programmet
 • Nationalparksutrustning till Sai Yok National Park
 • Rafting- och kajaktur
 • Djungeltrek med lokala rangers
 • Cykeltur
 • Lokalguide med basala engelskkunskaper
 • Transfer med minibuss från Bangkok till Sai Yok via Kanchanaburi
 • Kaffe, snacks och dricksvatten

I priset ingår inte

 • Flygbiljett Sverige – Thailand t/r
 • Rese- och avbeställningsförsäkring
 • Dricks

Kommentarer till pris

Frånpriset är räknat på resa under lågsäsong. Väljer man att resa i högsäsong, t.ex. under jul och nyår är priset högre. Priset är också avhängigt av platstillgång

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Servicecenter i Thailand

Vi hjälper dig när du är ute och reser

Thailand, Bangkok

Winberg Travels Servicecenter Bangkok hittar man i lobbyn på Jysk Rejsebureaus fina backpackerhotell New Road Guesthouse. Här sitter våra danska kollegors serviceguider redo att svara på frågor och dela med sig av sin omfattande erfarenhet av resor och fjärran länder så du kan få ut det där lilla extra av din resa i Asien.

Läs mer

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: