3 dagar
Exkl. flyg
Från 3 000:-
Här kliver du ombord på en fiskebåt som tar dig till Koh Kye – en obebodd ö som är omgiven av korallrev, vit sand och frodig djungel. Du kan kan snorkla bland färgsprakande fiskar och njuta av en match beachvolleyboll på stranden medan solen går ner. Midddagen består av färskfångad fisk och tillagad över öppen eld, och är den perfekta pricken över i:et på din resa genom exempelvis Koh Tao och Koh Phangan och resten av södra Thailand.

Läs mer om våra andra tillval till din Thailandsresa
Läs mer om Thailand här

Bästa reseperiod

Utflykten genomförs mellan 1 februari och 30 september.

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Dag 1: Chumphon–Koh Kye
Vid ankomst till Chumphons flygplats eller järnvägsstation blir du upphämtad och körd till Pinary Resort, där du kan njuta av en lugn förmiddag på stranden eller vid Noen Sais sanddyner. Efter en god lunch träffar du guiden som ska göra dig sällskap till Koh Kye, och ges en briefing om livet på en öde ö. Du får här även din campingutrustning bestående av tält, sovsäck, kudde, pannlampa och självklart även allt du behöver för lite härliga och sportiga strandaktiviteter. Tillsammans ger ni er av någon gång runt klockan 14:00, och det ombord på en av fiskebåtarna från trakten. När du kommer fram till Koh Kye – ön som till och med i sig själv består av döda koraller – slås du av den vita stranden, perfekt för en beachvolleyboll match i solnedgången, och det klara vattnet som erbjuder fantastisk snorkling bland fiskar i alla regnbågens färger. När kvällen kommer och magen kurrar tillreds din middag – färskfångad fisk grillad över lägereldens lågor – och om du har tur hinner de lokala fiskarna hämta upp dig för en fisketur på jakt efter bläckfisk. Du kryper in i ditt tält efter en lång och upplevelserik dag och somnar till ljudet av de brusande vågorna. (F) (L) (M)
Dag 2: Koh Kye–Chumphon
Efter en välsmakande frukost är det dags att se till så att du inte lämnar några spår efter dig, så allt skräp och plast städas undan och campingutrustningen packas ner. Därefter blir du upphämtad av fiskarna som tar dig tillbaka till fastlandet och Pinary Resort. Här kan du ta en säkerligen välbehövd dusch och därefter kanske se fram emot några extra nätter på resorten eller ta dig vidare genom Thailand – vi hjälper dig!

Övernattningar

1 övernattning i tält

Kommentarer

Notera att utflykten inte är lämpad för barn under 6 år.

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är och om man reser med barn. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan upplevelsen ändras?

Du kan kombinera våra utflykter och upplevelser precis som du önskar med övernattningar och transfers. Just denna upplevelse är en av våra favoriter. Bara meddela oss vad du har för önskemål så sitter vi redo att hjälpa dig skräddarsy din resa exakt som du vill ha den.

I priset ingår

  • 2 dagar på Pinary Resort
  • 1 natt i tält på Koh Kye
  • Måltider enligt programmet
  • Upphämtning på flygplats/järnvägsstation
  • Campingutrustning: tält, sovsäck, kudde, pannlampa, lykta, strandleksaker, snorkelutrustning samt 7 liter dricksvatten per person
  • Guide

I priset ingår inte

  • Flygbiljett Sverige–Thailand t/r
  • Rese- och avbeställningsförsäkring
  • Övriga dryckesvaror och snacks (kan köpas innan avfärd mot Koh Kye)

Kommentarer till pris

Frånpriset är räknat på resa under lågsäsong. Väljer man att resa i högsäsong, t.ex. under jul och nyår är priset högre. Priset är också avhängigt av platstillgång

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Servicecenter i Thailand

Vi hjälper dig när du är ute och reser

Thailand, Bangkok

Winberg Travels Servicecenter Bangkok hittar man i lobbyn på Jysk Rejsebureaus fina backpackerhotell New Road Guesthouse. Här sitter våra danska kollegors serviceguider redo att svara på frågor och dela med sig av sin omfattande erfarenhet av resor och fjärran länder så du kan få ut det där lilla extra av din resa i Asien.

Läs mer

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: