Min. 1 dag - max 62 dagar
Exkl. flyg
Nya priser på väg
USA är ett otroligt lätt land att köra runt i. Det finns ett stort nätverk av långa motorvägar, breda huvudvägar och små sidovägar som förbinder landet kors och tvärs, och även på de minsta vägarna kan du må bra och köra säkert. Bra skyltning och ett lättförståeligt vägnummersystem gör det enkelt att resa var som helst. Dessutom har amerikanerna ett rykte om sig att vara mycket hänsynsfulla förare.

Den varierade naturen i USA gör bilresan till en oförglömlig upplevelse. Se de många vackra nationalparkerna, ändlösa skogarna och fascinerande öknarna, eller bara njut av friheten på vägen. Kombinera magnifika naturupplevelser med kultur och skyskrapor i USA:s lockande metropoler.

USA är ett enormt land, så planering är viktigt för att få ut det mesta av din bilresa. Det är osannolikt att du kommer att se hela USA på en semester. Begränsa dig istället till en viss del av USA, där en hyrbil är ett enkelt och obundet sätt att ta sig runt. Res dit näsan pekar och låt impulserna styra. Om du inte har så mycket tid och gärna vill få ut det mesta av din semester kan Winberg Travel skräddarsy din resa och arrangera övernattningar på hotell eller motell i förväg. Vi bokar inte hyrbil separat utan bara ihop med din internationella flygbiljett.

Winberg Travel erbjuder även hotell, husbilsuthyrning och turer i USA.

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för USA här
Läs mer om USA här

Bästa reseperiod

Hela året.

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Winberg Travel använder flera biluthyrningsföretag i USA och kan därför erbjuda konkurrenskraftiga priser. Det finns ett stort urval av olika storlekar och modeller att välja mellan, så vi kan alltid hitta en bil som passar dina behov. Winberg Travel rekommenderar att du väljer en lite större bil än du hade tänkt dig. Det lönar sig att ha gott om utrymme och komfort för långa resor, och prisskillnaden mellan de enskilda modellerna är inte särskilt stor. Du kan se ett urval av de olika modellerna i bildgalleriet till höger. Winberg Travel erbjuder många typer av modeller, så om du inte hittar det du letar efter här kan du kontakta en resesäljare så hittar ni gemensamt exakt vad du letar efter. Det är möjligt att hämta din hyrbil i en stad och återlämna den i en annan, dock kan du behöva betala en envägsavgift. Åldersgränsen för att hyra en bil i USA är 20 år, men är du under 25 år tillkommer en extra avgift.

Kommentarer

Winberg Travel rekommenderar att du bokar din hyrbil hemifrån och köper en karta över landet.

Ålder / körkort
Åldersgränsen för att hyra en bil i USA är 20 år, om du inte hyr din bil i delstaten New York där åldersgränsen är 18 år. En extra kostnad tillkommer om du är yngre än 25 år.

Du måste visa upp ett pass, ett kreditkort och ett giltigt nationellt körkort när du hämtar bilen. Det rekommenderas också att du tar med ett internationellt körkort för att undvika eventuella språkliga missförstånd.

Upphämtning/avlämning
Du kan hämta och lämna din bil på de flesta flygplatser i USA. På många platser är det också möjligt, enligt överenskommelse, att hämta eller lämna bilen i stadens centrum. Det är inte möjligt att få bilen levererad till ett hotell.

Ett hyresdygn är 24 timmar och startar vid tidpunkten för upphämtning. Du måste därför lämna din bil senast samma tid på dagen som du hämtade den.

Vid sen avlämning tillkommer en avgift för ett extra dygns hyra. Avgiften betalas direkt till uthyrningsbolaget.

Körbegränsningar
Du kan köra praktiskt taget överallt i USA. Du bör dock vara uppmärksam på att det som regel endast är tillåtet att köra på asfalterade vägar med en vanlig hyrbil. Om du vill köra offroad bör du hyra en fyrhjulsdriven bil. Läs mer hos Winberg Travel.

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är och om man reser med barn. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan upplevelsen ändras?

Du kan kombinera våra utflykter och upplevelser precis som du önskar med övernattningar och transfers. Just denna upplevelse är en av våra favoriter. Bara meddela oss vad du har för önskemål så sitter vi redo att hjälpa dig skräddarsy din resa exakt som du vill ha den.

Avresedatum

Denna resa kan påbörjas när du önskar.

Packlista

  • Karta över USA
  • Internationellt körkort

Kommentarer till pris

Winberg Travel använder flera olika biluthyrningsfirmor i USA, och kan därför erbjuda konkurrenskraftiga priser. Det finns alltid många olika storlekar och modeller att välja mellan, så vi kan alltid hitta en bil som passar dina behov. Fråga din resesäljare om priser och försäkringar.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: