Sök
Sök
Amish, USA
Amish, USA
Amish, USA
Amish, USA

I Amishfolkets fotspår

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 2 195:-

Reslängd: 3 dagar

Kombinera din stadssemester till New York med en kort vistelse i Amish Country. På denna resa får du resa många år tillbaka i tiden och se hur det är leva på ett intressant och annorlunda sätt utan moderna bekvämligheter.

I hjärtat av Amishfolkets område ligger den lilla staden Bird-In-Hand, där du ska tillbringa tre dagar på Amish View Inn & Suites. Platsen ligger bland stora gårdar med betande kor, och du kan inte undgå att ta del av det spännande och annorlunda livet som Amishfolket lever, endast tre timmar från New York. Förutom en restaurang finns också en pool, bubbelpool, gym och internetuppkoppling på hotellet.

Dagarna i Amish Country ger en spännande inblick i Amishfolkets levnadssätt genom besök på gårdar och hos familjer.

Se våra andra fantastiska reseförslag för USA här

Väder

1 april–31 oktober


Detaljerad resplan

Dag 1: Ankomst till Amish Country

Du kan gå på en sightseeingtur på egen hand i området beroende på när på dagen du anländer till Amish Country. Precis utanför hotellet hittar du butiker, vackra trädgårdar, teatern och den världsberömda restaurangen Plain & Fancy Restaurant.

Dag 2: En dag i Amishfolkets fotspår

Du börjar dagen på hotellets restaurang, där du kommer att serveras en typisk Amish-frukost innan du går ut för att uppleva det sanna Amish-livet. Om du sitter vid fönstret i restaurangen kan du se barnen på väg till skolan utanför. 10.45 startar dagens aktiviteter, som innehåller ett besök på de stora gårdarna, där du får se hur jordbruket sker med hästvagn och riktiga hästkrafter. Överallt kan du se små skolor, små lokala bagerier och hantverksbutiker. Turen avslutas i ett gammalt Amish-hus. Du får komma in medan guiden berättar om Amishfolkets livsstil och hur deras samhälle har utvecklats med tiden. Slutligen får du besöka teatern, där de visar en film som handlar om ungdomar i Amishfolkets samhälle och deras frustration kring den gamla kulturen och hur den moderna världen lockar många. Dagen slutar på restaurangen Plain & Fancy. ([F],[M])


Dag 3: Avresa från Amish Country

Idag avslutas resan i Amish Country och efter frukosten kan du fortsätta din resa i USA. Missa dock inte Kitchen Kettle Village på vägen, där det ligger totalt 30 butiker och restauranger som visar och säljer allt Amish-kulturen har att erbjuda.


Övernattningar:
Två nätter på Amish View Inn & Suites

F = Frukost, L = Lunch, M = Middag

OBS! Vi reserverar oss för ändringar utanför vår kontroll. Väder & vind kan också påverka programmet.

Pris

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 2 195:-Svårighetsgrad

Lätt

I priset ingår

  • 2 nätter på Amish View Inn & Suites inkl. frukost
  • Utflykter, måltider och transporter enligt program

I priset ingår inte

  • Flyg
  • Reseförsäkring
  • Avbeställningsskydd
  • Visum
  • Måltider, transporter och utflykter som ej ingår enligt program
  • Dricks
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Vi reserverar oss för eventuella programändringar och tryckfel.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: