3 dagar
Exkl. flyg
Från 2 950:-
I hjärtat av Amishfolkets område ligger den lilla staden Bird-In-Hand, där du ska tillbringa tre dagar på Amish View Inn & Suites. Platsen ligger bland stora gårdar med betande kor, och du kan inte undgå att ta del av det spännande och annorlunda livet som Amishfolket lever, endast tre timmar från New York. Förutom en restaurang finns också en pool, bubbelpool, gym och internetuppkoppling på hotellet.

Dagarna i Amish Country ger en spännande inblick i Amishfolkets levnadssätt genom besök på gårdar och hos familjer.

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för USA här
Läs mer om USA här

Bästa reseperiod

1 april–31 oktober

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Dag 1: Ankomst till Amish Country
Du kan gå på en sightseeingtur på egen hand i området beroende på när på dagen du anländer till Amish Country. Precis utanför hotellet hittar du butiker, vackra trädgårdar, teatern och den världsberömda restaurangen Plain & Fancy Restaurant.
Dag 2: En dag i Amishfolkets fotspår
Du börjar dagen på hotellets restaurang, där du kommer att serveras en typisk Amish-frukost innan du går ut för att uppleva det sanna Amish-livet. Om du sitter vid fönstret i restaurangen kan du se barnen på väg till skolan utanför. 10.45 startar dagens aktiviteter, som innehåller ett besök på de stora gårdarna, där du får se hur jordbruket sker med hästvagn och riktiga hästkrafter. Överallt kan du se små skolor, små lokala bagerier och hantverksbutiker. Turen avslutas i ett gammalt Amish-hus. Du får komma in medan guiden berättar om Amishfolkets livsstil och hur deras samhälle har utvecklats med tiden. Slutligen får du besöka teatern, där de visar en film som handlar om ungdomar i Amishfolkets samhälle och deras frustration kring den gamla kulturen och hur den moderna världen lockar många. Dagen slutar på restaurangen Plain & Fancy. (F,M)
Dag 3: Avresa från Amish Country
Idag avslutas resan i Amish Country och efter frukosten kan du fortsätta din resa i USA. Missa dock inte Kitchen Kettle Village på vägen, där det ligger totalt 30 butiker och restauranger som visar och säljer allt Amish-kulturen har att erbjuda.

Övernattningar

Två nätter på Amish View Inn & Suites

Kommentarer

Notera att det här är en tillvalsutflykt för våra resor i USA. Utflykten kan endast köpas ifall du också bokar din flygresa genom oss på Winberg Travel.

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är och om man reser med barn. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan upplevelsen ändras?

Du kan kombinera våra utflykter och upplevelser precis som du önskar med övernattningar och transfers. Just denna upplevelse är en av våra favoriter. Bara meddela oss vad du har för önskemål så sitter vi redo att hjälpa dig skräddarsy din resa exakt som du vill ha den.

april - oktober

Packlista

 • Kläder för väder
 • Regnkappa eller poncho
 • Minst ett par stadiga skor
 • Hatt, solkräm & myggspray

I priset ingår

 • 2 nätter på Amish View Inn & Suites inkl. frukost
 • Utflykter, måltider och transporter enligt program

I priset ingår inte

 • Flyg
 • Reseförsäkring
 • Avbeställningsskydd
 • Visum
 • Måltider, transporter och utflykter som ej ingår enligt program
 • Dricks

Kommentarer till pris

Frånpriset är räknat på resa under lågsäsong. Väljer man att resa i högsäsong, t.ex. under jul och nyår är priset högre. Priset är också avhängigt av platstillgång

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: