4 timmar
Exkl. flyg
1 295:-
Prisförslag Boka ett möte 0413-17050
Det finns gott om bra rutter för terrängcykling omkring Moab. Du kan prova att köra på den ojämna ytan som kallas "slickrock" i Arches nationalpark eller störta genom den kuperade terrängen i Dead Horse Point State Park. På flera ställen kan du också se fotavtryck från dinosaurier medan du kämpar dig upp för backarna. Belöningen är en vacker utsikt, bra ”downhill” och massor av äventyr.

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för USA här
Läs mer om USA här

Bästa reseperiod

Mars–oktober.

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Du börjar i Moab, där du kör med gruppen till utgångspunkten (beror på vilken resa du bokar). Du kommer att förses med en cykel, en hjälm och en flaska vatten. Sedan åker du ut i naturen i några timmar innan du återvänder till Moab.

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är och om man reser med barn. Priset du ser på denna resa är ett frånpris. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan upplevelsen ändras?

Du kan kombinera våra utflykter och upplevelser precis som du önskar med övernattningar och transfers. Just denna upplevelse är en av våra favoriter. Bara meddela oss vad du har för önskemål så sitter vi redo att hjälpa dig skräddarsy din resa exakt som du vill ha den.

Gruppstorlek

Mindre gruppresor.

mars - oktober

Packlista

  • Mindre ryggsäck
  • Praktiska ytterkläder
  • Ev. regnjacka/regnponcho
  • Solglasögon

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: