Sök
Sök
Mountainbiking ved Moab
Mountainbiking ved Moab
Mountainbiking ved Moab
Mountainbiking ved Moab
Mountainbiking ved Moab
Moab

Mountainbiketurer vid Moab

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 1 295:-

Reslängd: 4 timmar.

Vid staden Moab finns ett av värdens främsta bergscyklingsområden. Här hittar du leder för alla, oavsett om du är nybörjare eller har mycket erfarenhet.

Det finns gott om bra rutter för terrängcykling omkring Moab. Du kan prova att köra på den ojämna ytan som kallas "slickrock" i Arches nationalpark eller störta genom den kuperade terrängen i Dead Horse Point State Park. På flera ställen kan du också se fotavtryck från dinosaurier medan du kämpar dig upp för backarna. Belöningen är en vacker utsikt, bra ”downhill” och massor av äventyr.

Se våra andra fantastiska reseförslag för USA här

Väder

Mars–oktober.

Detaljerad resplan

Du börjar i Moab, där du kör med gruppen till utgångspunkten (beror på vilken resa du bokar). Du kommer att förses med en cykel, en hjälm och en flaska vatten. Sedan åker du ut i naturen i några timmar innan du återvänder till Moab.

F = Frukost, L = Lunch, M = Middag

OBS! Vi reserverar oss för ändringar utanför vår kontroll. Väder & vind kan också påverka programmet.

Kommentarer

På vår hemsida har vi valt ut några av de bästa turerna i USA, men urvalet är mycket bredare. Kontakta din resesäljare om du har några önskemål utöver de turer som beskrivs här.

Pris

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 1 295:-


Gruppstorlek

Mindre gruppresor.

Svårighetsgrad

Mellan

I priset ingår

  • Lokal guide
  • Transport till och från Moab
  • Cykel
  • Hjälm
  • Vatten

I priset ingår inte

  • Dricks
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Vi reserverar oss för eventuella programändringar och tryckfel.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: