Sök
Sök
På cykel i New York
På cykel i New York
På cykel i New York
På cykel i New York

På cykel i New York

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 525:-

Reslängd: 3 timmar

Kombinera din storstadsresa till New York med en guidad cykeltur i Manhattan, Williamsburg och Brooklyn.

Se New York på cykel och få samtidigt lära dig historien bakom denna otroliga stad. Sedan kan du själv hyra en cykel och utforska på egen hand.

Denna tur är en av de många olika cykelturer du kan ta i New York. Det finns också guidade cykelturer genom Central Park och September 11 Memorial, kvällsturer och många fler. Winberg Travel erbjuder också cykelturer på andra håll i USA, till exempel i Miami, San Francisco, Washington och Los Angeles

Se våra andra fantastiska reseförslag för USA här

Väder

Hela året


Detaljerad resplan

Du startar vid Battery Park, där du förses med en cykel, hjälm och en flaska vatten. Sedan går turen söderut från Manhattan och upp till Williamsburg och Brooklyn. Härifrån kan du njuta av den vackra utsikten över Manhattans stadssilhuett. Resan går tillbaka över Brooklyn Bridge och genom Manhattan till Battery Park.

F = Frukost, L = Lunch, M = Middag

OBS! Vi reserverar oss för ändringar utanför vår kontroll. Väder & vind kan också påverka programmet.

Kommentarer

På vår hemsida har vi valt ut några av de bästa turerna i USA, men urvalet är mycket bredare. Kontakta din resesäljare om du har några önskemål utöver de turer som beskrivs här.

Pris

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 525:-

Priset ovan gäller per person med del i dubbelrum med flyg i ekonomiklass. Vill du flyga i Premium Economy, Business Class eller lägga till extradagar på egen hand kontakta oss för prisförslag och bokning.

Vill du göra denna resa men på andra datum kan vi skräddarsy en resa med samma innehåll men träning med engelsktalande pro på plats.

Du kan då också lägga till utflykter, reslängd eller byta hotell så resan blir exakt som du vill.


Svårighetsgrad

Lätt

I priset ingår

  • Lokal guide
  • Cykel
  • Hjälm
  • Vatten

I priset ingår inte

  • Dricks
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Vi reserverar oss för eventuella programändringar och tryckfel.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: