2 timmar
Exkl. flyg
Från 525:-
Prisförslag Boka ett möte 0413-17050
Se New York på cykel och få samtidigt lära dig historien bakom denna otroliga stad. Sedan kan du själv hyra en cykel och utforska på egen hand.

Denna tur är en av de många olika cykelturer du kan ta i New York. Det finns också guidade cykelturer genom Central Park och September 11 Memorial, kvällsturer och många fler. Winberg Travel erbjuder också cykelturer på andra håll i USA, till exempel i Miami, San Francisco, Washington och Los Angeles

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för USA här
Läs mer om USA här

Bästa reseperiod

Hela året

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Du startar vid Lower Manhattan, där du förses med en cykel, hjälm och en flaska vatten. Sedan går turen söderut från Manhattan och upp till Williamsburg och Brooklyn. Härifrån kan du njuta av den vackra utsikten över Manhattans stadssilhuett. Resan går tillbaka över Brooklyn Bridge och genom Manhattan till Battery Park.

Kommentarer

Notera att det här är en tillvalsutflykt för våra resor i USA. Utflykten kan endast köpas ifall du också bokar din flygresa genom oss på Winberg Travel.

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är och om man reser med barn. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan upplevelsen ändras?

Du kan kombinera våra utflykter och upplevelser precis som du önskar med övernattningar och transfers. Just denna upplevelse är en av våra favoriter. Bara meddela oss vad du har för önskemål så sitter vi redo att hjälpa dig skräddarsy din resa exakt som du vill ha den.

året om

Packlista

 • Praktiska ytterkläder
 • Ev. regnjacka/regnponcho
 • Solglasögon/solhatt

I priset ingår

 • Lokalguide
 • Cykel
 • Hjälm
 • Vatten

I priset ingår inte

 • Flyg
 • Reseförsäkring
 • Avbeställningsskydd
 • Visum
 • Måltider, transporter och utflykter som ej ingår enligt program
 • Dricks

Kommentarer till pris

Frånpriset är räknat på resa under lågsäsong. Väljer man att resa i högsäsong, t.ex. under jul och nyår är priset högre. Priset är också avhängigt av platstillgång

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på:
Rejsegarantifonden
International Air Transport Association
Branschföreningen för landets resebyråer och researrangörer - SRF