3 timmar
Exkl. flyg
525:-
Prisförslag Boka ett möte 0413-17050
Se New York på cykel och få samtidigt lära dig historien bakom denna otroliga stad. Sedan kan du själv hyra en cykel och utforska på egen hand.

Denna tur är en av de många olika cykelturer du kan ta i New York. Det finns också guidade cykelturer genom Central Park och September 11 Memorial, kvällsturer och många fler. Winberg Travel erbjuder också cykelturer på andra håll i USA, till exempel i Miami, San Francisco, Washington och Los Angeles

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för USA här
Läs mer om USA här

Bästa reseperiod

Hela året

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Du startar vid Battery Park, där du förses med en cykel, hjälm och en flaska vatten. Sedan går turen söderut från Manhattan och upp till Williamsburg och Brooklyn. Härifrån kan du njuta av den vackra utsikten över Manhattans stadssilhuett. Resan går tillbaka över Brooklyn Bridge och genom Manhattan till Battery Park.

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är och om man reser med barn. Priset du ser på denna resa är ett frånpris. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan upplevelsen ändras?

Du kan kombinera våra utflykter och upplevelser precis som du önskar med övernattningar och transfers. Just denna upplevelse är en av våra favoriter. Bara meddela oss vad du har för önskemål så sitter vi redo att hjälpa dig skräddarsy din resa exakt som du vill ha den.

året om

Packlista

  • Praktiska ytterkläder
  • Ev. regnjacka/regnponcho
  • Solglasögon/solhatt

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: