Sök
Sök
Du kan nemt rejse op til 4 personer sammen i en backpackercamper - der kan tilkøbes en rootop, som huser 2 ekstra personer
Du kan nemt rejse op til 4 personer sammen i en backpackercamper - der kan tilkøbes en rootop, som huser 2 ekstra personer
Nyd friheden med en backpackercamper i USA
Backpackercamper i USA
Backpackercamper i USA

Backpacker roadtrip i husbil

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 17 950:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Reslängd: 21 dagar

Hur coolt är det inte med hyrd backpackerhusbil och en roadtrip från San Francisco till Los Angeles och med tre övernattningar i vardera stad. Fokus ligger på frihet och äventyr runt om i västra USA.

Detta reseförslag är för dig som reser på en budget och vill ha mycket frihet på din resa i västra USA. Efter tre dagar i fantastiska San Francisco hämtar du din backpackerhusbil och åker dit du vill under de kommande 14 dagarna. I västra USA hittar du vackra nationalparker, massor av äventyrssport, vinområden, indiansamhällen, spännande städer och mycket mer. Husbilen lämnar du i Los Angeles, där du sedan har tre nätter på hostel vid Venice Beach.

Att hyra en backpackerhusbil är ett perfekt alternativ om du vill resa billigt på egen hand och bo i USA:s vackra nationalparker. Du har friheten att resa i din egen takt, stanna precis var du vill och komma riktigt nära naturen. Du slipper också packa upp varje kväll när du trött och mättad på intryck och bara vill slappna av efter en lång dag på vägen.

En backpackerhusbil är ett bekvämt sätt att resa för unga och budgetresenärer. Du kan spara mycket pengar genom att bo på campingplatser i städer och nationalparker.

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för USA här
Läs mer om USA här

Väder

Resan kan genomföras hela året. Winberg Travel rekommenderar att resa under perioden april till november om du vill se de mest kända nationalparkerna, som Yosemite och Grand Canyon.

Backpackercamper i USA

Detaljerad resplan

Dag 1: Avresa från Skandinavien och ankomst i San Francisco

Avresa från Skandinavien till San Francisco med ankomst samma dag. Checka in på ditt hostel och njut sedan av San Francisco på egen hand.

Dag 2–3: På äventyr i San Francisco

Du har två hela dagar till att se de många sevärdheterna och attraktionerna i San Francisco. Besök Fishermans Wharf och Alcatraz eller hyr en cykel och utforska stadens alla områden. På kvällen kan ni äta i ett av San Franciscos speciella områden, som var och ett bjuder på sin egen kultur och gastronomi.

Dag 4: Upphämtning av backpackerhusbil/San Francisco

Hämta din backpackerhusbil mellan 11.00–16.00. Du åker precis dit du vill under de kommande 14 dagarna.

Dag 4–17: På egen hand i backpackerhusbil

Få inspiration för dina 14 dagar långa semester i USA genom att kontakta oss på Winberg Travel.

Dag 17: Avlämning av backpackerhusbil/Los Angeles

Avlämning sker mellan 11.00–16.00. Sedan kan du checka in på ditt hostel och njuta av stämningen och stranden i Venice Beach.

Dag 18–19: På äventyr i Los Angeles

Los Angeles är USA:s främsta underhållningsstad. Här finns berömda stjärnor och även den kända Hollywoodskylten. Staden simmar praktiskt taget i kultur och evenemang. Ta en promenad längs Walk of Fame och se de rosa stjärnorna som bär namnen på stadens kändisar. Besök Mann's Chinese Theater, som är det bäst bevarade filmpalatset från Hollywoods glansdagar. Ta en promenad i stadens berömda bostadskvarter Beverly Hills och få en glimt av de eleganta husen. Du har två hela dagar i stan på egen hand.

Dag 20: Avresa från Los Angeles

Efter tre veckor i västra USA går resan hemåt.

Dag 21: Ankomst till Skandinavien

Ankomst till Skandinavien. Ankomsttiden till Skandinavien beror på flygbolaget.


Övernattningar:
Tre nätter på hostel i San Francisco.
Tretton nätter i backpackerhusbil.
Tre nätter på hostel vid Venice Beach i Los Angeles.

F = Frukost, L = Lunch, M = Middag

OBS! Vi reserverar oss för ändringar utanför vår kontroll. Väder & vind kan också påverka programmet.

Pris

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 17 950:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.


Kommentarer till pris

Priset ovan gäller per person med del i dubbelrum med flyg i ekonomiklass. Vill du flyga i Premium Economy, Business Class eller lägga till extradagar på egen hand kontakta oss för prisförslag och bokning.

Vill du göra denna resa men på andra datum kan vi skräddarsy en resa med samma innehåll men träning med engelsktalande pro på plats.

Du kan då också lägga till utflykter, reslängd eller byta hotell så resan blir exakt som du vill.

I priset ingår

  • Flyg Skandinavien–San Francisco // Los Angeles–Skandinavien
  • 3 nätter på hostel i San Francisco
  • 14 dagars hyra av backpackerhusbil inklusive 1 300 miles (2 000 kilometer, fler kan köpas till) samt kasko- och ansvarsförsäkring (självriskeliminering 0 kronor).
  • 3 nätter på hostel vid Venice Beach i Los Angeles

I priset ingår inte

  • Rese- och avbeställningsförsäkring
  • Utflykter, måltider och transporter som ej ingår enligt program
  • Visum
  • Dricks
  • Inträde till nationalparker
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Vi reserverar oss för eventuella programändringar och tryckfel.

Tillvalsprodukter

FRÅN: 1 295:-
Mountainbiking ved Moab

Mountainbiketurer vid Moab

Vid staden Moab finns ett av värdens främsta mountainbikeområden. Här hittar du leder för alla, oavsett om du är nybörjare eller har mycket erfarenhet.

Reslängd: 4 timmar.
FRÅN: 7 060:-
Surf camp i Californien

Surfing Kalifornien

Åk på surfcamp i Kalifornien - varje surfare drömplats med mysig och avslappnad atmosfär, massor av soltimmar och bra vågor.

Reslängd: 4-23 dagar
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: