4,5 timmar
Exkl. flyg
675:-
Prisförslag Boka ett möte 0413-17050
Forsränning på den mäktiga Coloradofloden passar dig som är ute efter en adrenalinkick. Här finns massor av utmanande "forsar" och vacker natur. Det finns turer för familjer, nybörjare och erfarna forsrännare. Turerna startar i Moab, Utah och sträcker sig från halv- och heldagsturer till turer över flera dagar.

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för USA här
Läs mer om USA här

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Du börjar i Moab, varifrån du åker med gruppen till Hittle Bottom. Du förses med utrustning och kommer att informeras om säkerhet, programmet för dagen m.m. Sedan tar ni er igenom flera utmanande forsar i Coloradofloden, som Onion Creek, Professor Creek, Cloudburst och Ida Gulch. Under vägen berättar din lokala guide om området. Efter några timmar går resan tillbaka till Moab.

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är och om man reser med barn. Priset du ser på denna resa är ett frånpris. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan upplevelsen ändras?

Du kan kombinera våra utflykter och upplevelser precis som du önskar med övernattningar och transfers. Just denna upplevelse är en av våra favoriter. Bara meddela oss vad du har för önskemål så sitter vi redo att hjälpa dig skräddarsy din resa exakt som du vill ha den.

Gruppstorlek

Mindre gruppresor.

maj - september

Packlista

  • Kläder för väder
  • Regnkappa eller poncho
  • Badkläder & handduk
  • Minst ett par stadiga skor
  • Hatt, solkräm & myggspray
  • Ombyteskläder

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: