Sök
Sök
Rafting, Moab, USA
Rafting, Colorado River, USA
Rafting, Colorado River, USA
Rafting, Colorado River, USA
Rafting, Colorado River, USA

Forsränning på Colorado River

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 675:-

Reslängd: 4,5 timmar

Coloradofloden är ett självklart val för forsränning för såväl erfarna åkare som för modiga nybörjare. Det finns massor av olika forsränningsturer.

Forsränning på den mäktiga Coloradofloden passar dig som är ute efter en adrenalinkick. Här finns massor av utmanande "forsar" och vacker natur. Det finns turer för familjer, nybörjare och erfarna forsrännare. Turerna startar i Moab, Utah och sträcker sig från halv- och heldagsturer till turer över flera dagar.

Se våra andra fantastiska reseförslag för USA här


Detaljerad resplan

Du börjar i Moab, varifrån du åker med gruppen till Hittle Bottom. Du förses med utrustning och kommer att informeras om säkerhet, programmet för dagen m.m. Sedan tar ni er igenom flera utmanande forsar i Coloradofloden, som Onion Creek, Professor Creek, Cloudburst och Ida Gulch. Under vägen berättar din lokala guide om området. Efter några timmar går resan tillbaka till Moab.

F = Frukost, L = Lunch, M = Middag

OBS! Vi reserverar oss för ändringar utanför vår kontroll. Väder & vind kan också påverka programmet.

Kommentarer

På vår hemsida har vi valt ut några av de bästa turerna i USA, men urvalet är mycket bredare. Kontakta din resesäljare om du har några önskemål utöver de turer som beskrivs här.

Pris

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 675:-

Priset ovan gäller per person med del i dubbelrum med flyg i ekonomiklass. Vill du flyga i Premium Economy, Business Class eller lägga till extradagar på egen hand kontakta oss för prisförslag och bokning.

Vill du göra denna resa men på andra datum kan vi skräddarsy en resa med samma innehåll men träning med engelsktalande pro på plats.

Du kan då också lägga till utflykter, reslängd eller byta hotell så resan blir exakt som du vill.

Gruppstorlek

Mindre gruppresor.

Svårighetsgrad

Mellan

I priset ingår

  • Lokal guide
  • Transport till och från Moab
  • All utrustning
  • Mellanmål
  • Vatten

I priset ingår inte

  • Dricks
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Vi reserverar oss för eventuella programändringar och tryckfel.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: