25 dagar
Inklusive flyg och bagage
Från 19 950:-
Åk på roadtrip med vänner från New York till L.A. Efter tre nätter i New York åker ni dit det passar er under de kommande 21 dagarna. Mellan New York och L.A. finns en mängd fantastiska upplevelser, som storstaden Chicago, besök i ett Amish-samhälle, björnar i Yellowstone, skidor i Rocky Mountains och vackra vyer vid Moab. Du har även möjlighet att lära dig mer om indiankulturen i Monument Valley, vandra i Grand Canyon, uppleva magiska Las Vegas, cykla över Golden Gate-bron i San Francisco, njuta den vackra resan längs Highway 1 och surfa i San Diego.

Om du behöver inspiration eller råd om bilresor, övernattningar m.m. inför din resa kan du ta kontakt med en av våra resesäljare med expertis om USA.

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för USA här
Läs mer om USA här

Bästa reseperiod

I USA finns nästan alla klimat representerade. Om ni vill resa i hela USA passar september och oktober bäst, då det normalt är behagligt väder i hela landet. Hösten i norra USA kallas för ”Indiansommar”. Det är en varm och torr tid, då bladen på träden ändrar färg och skapar ett fantastiskt färgspel. Det finns stora regionala skillnader i vädret.

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Dag 1: Avresa från Skandianvien och ankomst till New York
Avresa från Skandinavien till New York med ankomst samma dag. Efter ankomsten till flygplatsen tar ni er på egen hand till ert hostel på Manhattan. Här har ni tre dagar på egen hand.
Dag 2–3: På upptäcktsfärd i New York
New York är staden som aldirg sover - det finns massor att göra och uppleva. Några av våra favoriter är: Njut av utsikten över stadssilhuetten och Central Park från Rockefeller Center Utforska Central Park Besök Ground Zero Gå på en Broadway-show Känn stämningen på en basketmatch på Madison Square Garden Ät hos en lokal new york-bo, läs mer här Ta Staten Island Ferry och hoppa av vid Frihetsgudinnan Besök ett av stadens många museer, som Metropolitan Museum of Art och National September 11 Museum Promenera runt och känn av stämningen i de många områdena och stadsdelarna i New York
Dag 4–23: Bilhyra, på egen hand
På egen hand från New York till Los Angeles. Vi bokar gärna utflykter och boende för resten av resan - bara säg till så ordnar vi det!
Dag 24: Avresa från Los Angeles
Bilen lämnas på flygplatsen och sedan går resan hemåt. Tiden beror på när ert flyg avgår.
Dag 25: Ankomst till Skandinavien
Ankomst till Skandinavien. Ankomsttiden beror på flygbolaget.

Övernattningar

Tre nätter på ett hostel i New York.

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är, om man reser med barn och kan variera från dag till dag beroende på flygens platssituation. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan reseförslaget ändras?

Självklart - bara säg hur länge du vill vara borta, hur du vill bo, vilka utflykter du vill ha med etc. så är vi redo att ändra resan så den blir exakt som du drömmer om.

Avresedatum

Du kan boka denna resa med avresa den dag som passar dig bäst

året om

Packlista

 • Internationellt körkort
 • Kläder för väder
 • Regnkappa eller poncho
 • Badkläder & handduk
 • Minst ett par stadiga skor
 • Hatt, solkräm & myggspray
 • Äventyrslust

I priset ingår

 • Flyg Skandinavien–New York // Los Angeles–Skandinavien
 • 3 nätter på hostel i New York
 • 21 dagars biluthyrning inkl. ungdomsavgifter, kaso- och skadeförsärking (vissa begränsningar finns), gratis kilometer, en full tank och extra förare
 • Trygghet på resan – nödtelefon bemannad dygnet runt
 • Täckning av paketreselagen och Resegarantifonden

I priset ingår inte

 • Rese- och avbeställningsförsäkring
 • Utflykter, måltider och transporter som ej ingår enligt program
 • Drycks
 • Visum
 • Dricks
 • Inträde till nationalparker och sevärdheter
 • Envägshyra på hyrbil, cirka 500 USD + skatt
 • Parkeringskostnader

Kommentarer till pris

Priset gäller för resor i lågsäsong med flyg i ekonomiklass och i mån av plats. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa. Ring oss på 040-645 04 90 så ger vi dig en offert på exakt de datum du vill resa. Reseförslagen är tänkta som inspiration. Du kan alltid ändra hotellstandard, antal dagar och vilka utflykter du vill skall ingå. Vi skräddarsyr din resa så att den blir exakt som du tänkt dig.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: