4-23 dagar
Exkl. flyg
Från 14 215:-
Detta surfcamp är för nybörjare och smått erfarna surfare som vill få en bra introduktion till sporten och samtidigt utforska den lokala surfmiljön mellan städerna San Diego och Los Angeles. Du får också umgås med en mängd spännande människor och leva ut drömmen om Kalifornien.

Programmet kan variera (se detaljerad beskrivning) beroende på väder. Målet är att du ska få en oförglömlig upplevelse och få surfa på de bästa platserna Kalifornien har att bjuda på.

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för USA här
Läs mer om USA här

Bästa reseperiod

Hela året

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Dag 1: Los Angeles – surfcamp
Du hämtas på Los Angeles flygplats 14.00 och körs sedan till ditt hotell i Dana Point. Hotellet är ett mysigt budgethotell med pool och det kommer att vara ditt hem den närmsta veckan. På fem minuters gångavstånd finns både strand, restauranger och surfbutiker. Resten av dagen kan du koppla av och umgås med de andra deltagarna.
Dag 2–3: Surfcamp
Surf's up!!! Efter frukost får du träffa de erfarna surfinstruktörerna. De kommer berätta om säkerhet, tekniker, traditioner och teori. Sedan är det dags att kasta dig ut i vågorna med din surfbräda. Om det är första gången på en surfbräda går instruktörerna med dig ut i vattnet och är vid din sida tills du känner dig redo. För de mer erfarna surfarna är det bara att ge sig ut i vågorna och använda de råd och den teori du fått av surfinstruktören. Målet för den första lektionen är att du ska stå på brädan och surfa på en våg. Efter lunch ger du dig ut i vågorna igen för att öva ännu mer och surfa på fler vågor. (F,M)
Dag 4: Surfcamp – Dana Point
Efter 4 dagar av surfing och trevligt sällskap är det dags att checka ut. Det är möjligt att köpa till transfer från Dana Point till Los Angeles flygplats (avresa vid 11.00). Du kan även fortsätta ditt äventyr i USA eller bege dig till andra platser i världen.

Övernattningar

Tre nätter i ett delat rum på budgethotell

Kommentarer

Notera att det här är en tillvalsutflykt för våra resor i USA. Utflykten kan endast köpas ifall du också bokar din flygresa genom oss på Winberg Travel.

Målgrupp: Turen är utformad för resenärer som är i god fysisk form och gillar att vara aktiva. De flesta resenärer på denna tur är i åldrarna 18–35 år, men alla är välkomna.

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är och om man reser med barn. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan upplevelsen ändras?

Du kan kombinera våra utflykter och upplevelser precis som du önskar med övernattningar och transfers. Just denna upplevelse är en av våra favoriter. Bara meddela oss vad du har för önskemål så sitter vi redo att hjälpa dig skräddarsy din resa exakt som du vill ha den.

Avresedatum

Denna tur startar varje dag i veckan utom fredag och lördag.

Gruppstorlek

Max 20 – 1 instruktör per 4 elever.

året om

Packlista

 • Badkläder och handduk
 • Vattenfast solkräm
 • Kläder för väder
 • Badkläder & handduk
 • Minst ett par stadiga skor

I priset ingår

 • Våtdräkt och surfutrustning
 • Surflektioner
 • Transport enligt program
 • 3 nätter i delat rum på budgethotell
 • Måltider enligt program

I priset ingår inte

 • Flyg
 • Reseförsäkring
 • Avbeställningsskydd
 • Visum
 • Måltider, transporter och utflykter som ej ingår enligt program
 • Dricks

Kommentarer till pris

Frånpriset är räknat på resa under lågsäsong. Väljer man att resa i högsäsong, t.ex. under jul och nyår är priset högre. Priset är också avhängigt av platstillgång

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: