Sök
Sök
Surf camp i Californien
Surf camp i Californien
Surf camp i Californien
Surf camp i Californien
Surf camp i Californien
Surf camp i Californien
Surf camp i Californien
Surf camp i Californien
Surf camp i Californien
Surf camp i Californien

Surfing Kalifornien

Frånpris per person vid 1 person

SEK 6 735:-

Reslängd: 4-23 dagar

Åk på surfcamp i Kalifornien, vilket är varje surfare drömplats, med mysig och avslappnad atmosfär, massor av soltimmar och bra vågor.

Detta surfcamp är för nybörjare och smått erfarna surfare som vill få en bra introduktion till sporten och samtidigt utforska den lokala surfmiljön mellan städerna San Diego och Los Angeles. Du får också umgås med en mängd spännande människor och leva ut drömmen om Kalifornien.

Programmet kan variera (se detaljerad beskrivning) beroende på väder. Målet är att du ska få en oförglömlig upplevelse och få surfa på de bästa platserna Kalifornien har att bjuda på.

Se våra andra fantastiska reseförslag för USA här

Väder

Hela året


Detaljerad resplan

Dag 1: Los Angeles – surfcamp
Du hämtas på Los Angeles flygplats 14.00 och körs sedan till ditt hotell i Dana Point. Hotellet är ett mysigt budgethotell med pool och det kommer att vara ditt hem den närmsta veckan. På fem minuters gångavstånd finns både strand, restauranger och surfbutiker. Resten av dagen kan du koppla av och umgås med de andra deltagarna.

Dag 2–3: Surfcamp
Surf up!!! Efter frukost får du träffa de erfarna surfinstruktörerna. De kommer berätta om säkerhet, tekniker, traditioner och teori. Sedan är det dags att kasta dig ut i vågorna med din surfbräda. Om det är första gången på en surfbräda går instruktörerna med dig ut i vattnet och är vid din sida tills du känner dig redo. För de mer erfarna surfarna är det bara att ge sig ut i vågorna och använda de råd och den teori du fått av surfinstruktören. Målet för den första lektionen är att du ska stå på brädan och surfa på en våg. Efter lunch ger du dig ut i vågorna igen för att öva ännu mer och surfa på fler vågor. (F, M)

Dag 4: Surfcamp – Dana Point
Efter 4 dagar av surfing och trevligt sällskap är det dags att checka ut. Det är möjligt att köpa till transfer från Dana Point till Los Angeles flygplats (avresa vid 11.00). Du kan även fortsätta ditt äventyr i USA eller bege dig till andra platser i världen.

Övernattningar:
3 nätter i ett delat rum på budgethotell

F = Frukost, L = Lunch, M = Middag

OBS! Vi reserverar oss för ändringar utanför vår kontroll. Väder & vind kan också påverka programmet.

Kommentarer

Målgrupp: Turen är utformad för resenärer som är i god fysisk form och gillar att vara aktiva. De flesta resenärer på denna tur är i åldrarna 18–35 år, men alla är välkomna.

Avresedatum

Denna tur startar varje dag i veckan utom fredag och lördag.

Pris

Frånpris per person vid 1 person

SEK 6 735:-

Frånpriserna gäller resor i lågsäsong och i mån av plats. Reser man under högsäsong (t.ex. jul- och nyår) ligger priserna oftast högre. Kontakta oss på 0413-170 50 och få en offert för just de datumen du planerar att åka.

Gruppstorlek

Max 20 – 1 instruktör per 4 elever.

Svårighetsgrad

Lätt

I priset ingår

  • Våtdräkt och surfutrustning
  • Surflektioner
  • Lokal transport enligt program
  • 3 nätter i delat rum på budgethotell
  • Måltider enligt program

I priset ingår inte

  • Måltider som inte nämns i programmet
  • Dricks
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter och vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker denna typ av utflykter utan extra kostnader.

Vi reserverar oss för eventuella programändringar och tryckfel.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: