Sök
Sök
Gör en familjeresa för 3 generationer till Florida. Bo i lägenhet eller poolvilla och ha 2 hyrbilla under hela resan
Gör en familjeresa för 3 generationer till Florida. Bo i lägenhet eller poolvilla och ha 2 hyrbilla under hela resan
Gör en familjeresa för 3 generationer till Florida. Bo i lägenhet eller poolvilla och ha 2 hyrbilla under hela resan
Gör en familjeresa för 3 generationer till Florida. Bo i lägenhet eller poolvilla och ha 2 hyrbilla under hela resan
Disneyland i Orlando, USA
Njut av stranden och upplev Sanibel island med kajak
Islands of Adventures, USA

Tre generationer på resa i Florida

Frånpris per person vid 6 vuxna och 4 barn

SEK 10 950:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Reslängd: 14 dagar

Åk med hela familjen för att besöka Floridas vackra stränder och fantastiska nöjesparker. Ni har två bilar, så att ni enkelt kan ge er ut på utflykter. I Orlando bor ni i egen poolvilla med 5 sovrum och vid Fort Myers bor ni i två 3-rumslägenheter vid vattnet.

Florida är ett perfekt resmål för alla i familjen. Far-och morföräldrar kan tillsammans med barn och barnbarn utforska de spektakulära nöjesparkerna, njuta av Fort Myers vackra stränder och utforska de vilda djuren i Everglades nationalpark.
Resan börjar med sju nätter i Orlando, där ni alla bor under samma tak i en poolvilla. Villan är en bra bas för att utforska de många nöjesparkerna. Under hela resan har ni två minibussar för sju personer. Från Orlando kör ni till Fort Myers, där ni har fem nätter i två stora semesterlägenheter vid stranden. Här finns gott om möjligheter att koppla av vid poolen, njuta av de vackra stränderna, paddla kajak, shoppa och mycket mer. Från Fort Myers går resan via Everglades nationalpark, där ni får se alligatorer, innan ni åker till Miami International Airport och flyger hem till Sverige.

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för USA här
Läs mer om USA här

Väder

Du kan resa till Florida året runt, men eftersom klimatet är subtropiskt regnar det en hel del mellan maj och oktober.

TGör en familjeresa för 3 generationer till Florida. Bo i lägenhet eller poolvilla och ha 2 hyrbilla under hela resan

Detaljerad resplan

Dag 1: Avresa från Skandinavien och ankomst i Orlando

Avresa från Skadninavien till Orlando med ankomst samma dag. När ni har hämtat era bilar åker ni mot er poolvilla i Orlando. Villan har ett kök, vardagsrum och egen pool, så ni har en bra bas med plats för alla i familjen. Under de följande åtta dagarna kan ni själva bestämma resplan, utefter alla sevärdheter som området kring Orlando har att bjuda på.
Magic Kingdom Park – Träffa Musse Pigg och hans vänner i Magic Kingdom Park, där Walt Disneys livliga fantasi kommer till liv. Här finns mängder att roa sig med för barn och för dig med barnasinnet kvar. Se Askungens slott på Main Street, som även ger en bild av hur USA såg ut för nästan hundra år sedan. Besök också Adventureland, Frontierland, Liberty Square och Tomorrowland. Det hårresande Haunted Mansion är också värt ett besök. Missa inte heller att åka den spännande och berömda Space Mountain. I Mickey's Toontown kan du njuta spektakulära fyrverkerier med massor av ljus- och ljudeffekter.

Universal Studios Florida – Var med i ”Men in Black: Alien Attack” och skjut utomjordingar medan du jagar dem nedför New Yorks gator. Dyk ner i mörkret med den spännande åkattraktionen ”Revenge of the Mummy” och se dess specialeffekter. Här kan du även se Shrek i 4D. Du kommer att se, höra och känna handlingen direkt från din plats. Flyg med E.T. på hans cykel och hjälp honom samtidigt att rädda sin hemplanet. I Wizarding World of Harry Potter får du uppleva magi. Universal Studios har något som tilltalar barn i alla åldrar.

Universals Islands of Adventure – Besök fem anmärkningsvärda öar, där myter, legender från tecknande serier och filmhjältar kommer till liv. Kliv in i Spindelmannens fantastiska äventyr, där du slåss mot ondskan och upplever äventyret som om det vore på riktigt. Styr kosan mot Seuss Island och vandra genom den berömda barnboken ”Katten i hattens” sidor. På Lost Continent hittar du Dueling Dragons. Upptäck alla de banbrytande åkattraktionerna och se berättelserna komma till liv på Universals Islands of Adventure.

Disneys Epcot – Besök Epcots två underhållande världar, nämligen Future World och World Showcase. I Future World hittar du attraktioner som Spaceship Earth, där du får uppleva en resa i tiden, från tidens början till idag. De innovativa uppfinningarna i Future World kan du underhålla dig med i många timmar. I World Showcase får du uppleva 11 nationers kulturer, och arkitekturen och landskapet förändras när du förflyttar dig från ett land till ett annat. Smaka på restaurangernas smakrika rätter, shoppa och underhåll dig med de många olika attraktionerna som finns här.

Kennedy Space Center – Besök det amerikanska rymdprogrammets hemmaarena och NASA:s huvudkontor. På besökscentret finns interaktiva simulatorer, liveföreställningar och du får komma nära stora raketer och rymdfärjor. I Astronaut Encounter kan du få träffa en medlem i NASA Astronaut Corps. Missa inte heller att se en av IMAX:s rymdfilmer på de gigantiska skärmarna. Det finns även möjlighet att köpa till en tur till NASA:s avfyrningsramper. Kennedy Space Center ligger cirka en timmes bilresa från Orlando.

Dag 2–8: På äventyr i Orlando

Njut av dagarna i en av de många nöjesparkerna eller koppla av i er poolvilla.

Dag 9: Orlando till Fort Myers Beach (253 km)

Lämna Orlando och bege er till Fort Myers Beach, där ni kommer att tillbringa de närmaste sex dagarna. Fort Myers och de närliggande öarna är hem till några av Floridas mest fantastiska stränder. Stränderna är ett paradis för många fågelarter och inte minst för havssköldpaddor, som kommer hit för att lägga ägg varje år. I den centrala delen av området hittar ni ett stort utbud av restauranger.

Dag 10–12: På äventyr i Fort Myers Beach

Tillbringa dagen vid stranden, med att paddla kajak eller ta en tur till Sanibel och Captiva Island, som är mest kända för sina vackra snäckskal och mysiga restauranger.

Dag 13: Fort Myers Beach – Everglades nationalpark – Miami International Airport (246 km)

Idag är turen via Everglades nationalpark till Miami International Airport, där erat flyg avgår på kvällen. Området i och runt Everglades National Park har ett fantastiskt växt- och djurliv. Besök även Shark Valley och ta en tur med träskbåt, där ni får chans att se alligatorer, hjortar, uttrar och runt 200 olika fågelarter. Fortsätt sedan till Miami International Airport där ni lämnar era bilar innan ni påbörjar hemresan till Skandinavien.

Dag 14: Ankomst till Skandinavien

Ankomst till Skandinavien. Ankomsttiden beror på flygbolaget.


Övernattningar:
Sju nätter i Orlando i poolvilla med 5 sovrum.
Fem nätter i Fort Myers i två 3-rumslägenheter.

F = Frukost, L = Lunch, M = Middag

OBS! Vi reserverar oss för ändringar utanför vår kontroll. Väder & vind kan också påverka programmet.

Pris

Frånpris per person vid 6 vuxna och 4 barn

SEK 10 950:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.


Kommentarer till pris

Priset ovan gäller per person med del i dubbelrum med flyg i ekonomiklass. Vill du flyga i Premium Economy, Business Class eller lägga till extradagar på egen hand kontakta oss för prisförslag och bokning.

Vill du göra denna resa men på andra datum kan vi skräddarsy en resa med samma innehåll men träning med engelsktalande pro på plats.

Du kan då också lägga till utflykter, reslängd eller byta hotell så resan blir exakt som du vill.

I priset ingår

  • Flyg Skandinavien–Orlando // Miami–Skandinavien
  • 2 minibussar med plats till 7 personer inklusive fria mil, kasko- och ansvarsförsäkring (vissa begränsningar finns).
  • 7 nätter i Orlando i poolvilla med 5 sovrum
  • 5 nätter i Fort Myers i två 3-rumslägenheter

I priset ingår inte

  • Rese- och avbeställningsförsäkring
  • Utflykter, måltider och transporter som ej ingår enligt program
  • Visum
  • Dricks
  • Inträde till nationalparker
  • Payment Protection Plan för poolvilla (55 USD, plus lokal skatt)
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Vi reserverar oss för eventuella programändringar och tryckfel.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: