Sök
Sök
Oplev den ultimative frihed ved at rejse med en autocamper i USA
Med en camper rejser du i dit hjem og skaber hyggelig og faste rammer for dit barn
Det er muligt at leje autocamper fra andre byer som f.eks. Las Vegas, Phoenix og San Francisco. Det er også muligt at afhente autocamperen i en by og aflevere den i en anden mod et envejsgebyr
Rejser du i autocamper, kan du frit vælge dit eget tempo, stoppe lige præcis når du har lyst og komme helt tæt på naturen
En autocamper er en komfortabel rejseform for familier og små grupper, der rejser sammen
Inkl. 2 400 miles, försäkringar och utrustning

Västra USA i husbil

Frånpris inkluderar 2 400 miles (3 800 kilometer), försäkringar och all utrustning för 2 personer

SEK 13 450:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Barnpris från

SEK 5950:-

Reslängd: 18 dagar

Kör med egen husbil genom västra USA:s fantastiska nationalparker och storstäder. I hyran ingår cirka 2 400 miles (3 800 kilometer), försäkringar och all utrustning, samt en övernattning i Los Angeles.

Detta reseförslag är för dig som vill resa i USA på egen hand. Efter en dag i Los Angeles kan du hämta din husbil och åka dit det passar dig de kommande 16 dagarna. Från Los Angeles kan du bland annat åka upp längs kusten till San Francisco längs den vackra Highway 1, och in i landet mot Las Vegas och Utahs vackra nationalparker. Västra USA bjuder också på fantastiska surfstränder omkring San Diego, äventyrssporter i Moab, vackra vingårdar i Napa Valley, vandring i Yosemite och en mysig stadsatmosfär i San Francisco.

Reseförslaget är baserat på en husbil (C25) med plats för 5 personer. All nödvändig utrustning, obligatorisk försäkring och 2 400 miles (3 800 kilometer) ingår (extra miles eller obegränsade miles kan köpas till).

Det är även möjligt att hyra husbil från andra städer, som Las Vegas, Seattle, Phoenix och San Francisco. Du kan också hämta husbilen i en stad och lämna tillbaka den i en annan mot en avgift för envägshyra.

Winberg Travel har också mindre ekonomihusbilar samt lyxhusbilar att erbjuda. Fråga en resesäljare om dina möjligheter för en husbilssemester i USA.

Det passar perfekt att hyra en husbil när du reser i Nordamerika. Du har friheten att resa i din egen takt, stanna precis var du vill och komma riktigt nära naturen. Du slipper också packa upp varje kväll när du trött och bara vill smälta dagens intryck och slappna av efter an dag på vägen. Husbil är ett bekvämt sätt att resa för familjer och mindre grupper.

Få inspiration för din husbilssemester i USA genom att kontakta en av våra resesäljare med expertis om USA.

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för USA här
Läs mer om USA här
Cruise America tourbook USA

Väder

Resan kan genomföras hela året. Winberg Travel rekommenderar att resa under perioden april till november om du vill se de mest kända nationalparkerna, som Yosemite och Grand Canyon.

Rejser du i autocamper, kan du frit vælge dit eget tempo, stoppe lige præcis når du har lyst og komme helt tæt på naturen

Detaljerad resplan

Dag 1: Avresa från Skandinavien och ankomst i Los Angeles

Avresa från Skandinavien till Los Angeles med ankomst samma dag. Sedan kan du checka in på ditt hotell och utforska Los Angeles på egen hand.

Dag 2: Hämta upp din husbil

Du hämtar bilen efter 13.00 om du inte har köpt till ”Early Bird Departure Special” (ej inkluderat i priset).

Dag 3–16: Road trip med egen husbil

Få inspiration för din 16 dagar långa husbilssemester i USA - boka ett möte med oss på Winberg Travel - vi kan USA.

Dag 17: Lämna husbilen i Los Angeles

Du måste lämna bilen mellan 09.00–11.00 om du inte har köpt till ”Early Bird Departure Special” (ej inkluderat i priset). Sedan åker du till flygplatsen och påbörjar din hemresa. Tiden beror på när ditt flyg avgår.

Dag 18: Ankomst till Skandinavien

Ankomst till Skandinavien. Ankomsttiden till Skandinavien beror på flygbolaget.


Övernattningar:
En natt på budgethotell i Los Angeles
Femton nätter i husbil

F = Frukost, L = Lunch, M = Middag

OBS! Vi reserverar oss för ändringar utanför vår kontroll. Väder & vind kan också påverka programmet.

Kommentarer

Du kör i din egen hyrda husbil, som också bokas i förväg. Läs mer om att hyra husbilar genom Winberg Travel här

Ålder / körkort
Minimiåldern för husbilsuthyrning är 21 år. Till skillnad från vanliga biluthyrningar betalas inga tillägg för ungdomar under 25 år.

Du måste visa upp ett pass, ett kreditkort och ett giltigt nationellt körkort för personbil när du hämtar fordonet. Det rekommenderas också att du tar med ett internationellt körkort för att undvika eventuella språkliga missförstånd.

Försäkringar
I hyran ingår full ansvars-, stöld- och kaskoförsäkring i samband med användning av husbilen. Försäkringen kräver dock att fordonet används i överensstämmelse med gällande riktlinjer. I händelse av skada är det mycket viktigt att du omedelbart informerar uthyrningsbolaget. Detaljerade instruktioner kommer att tillhandahållas vid upphämtning.

Självrisk
Vid skada på fordonet eller vid stöld finns en självrisk på 1 000 USD

Miles/km
Du måste förbeställa antalet miles/km du förväntar dig att använda. Extra miles/km kommer inte att återbetalas. Det är dock möjligt att köpa till extra miles lokalt.

Unlimited Mileage (ingår ej i priset)
Med paketet Unlimited Mileage kan du undvika obehagliga överraskningar. Paketet ger dig obegränsade kilometer under hela hyresperioden.

Paket med husbilsutrustning
I paketet ingår: köksredskap, bestick, tallrikar, koppar, glas, vattenkokare, sopborste, hink, konservöppnare och ficklampa.

Paket med personlig utrustning
I paketet ingår: kudde, lakan, sovsäck/täcke, tvättlapp, badlakan och kökshandduk.

Early Bird Departure Special (ingår ej i priset)
Måste beställas senast 30 dagar innan du hämtar din husbil. Early Bird Departure Special ger dig följande fördelar:
Upphämtning på ditt hotell (inom utvalda områden, hör med din resesäljare) och transport till uthyrningsstället
Tidig upphämtning av din husbil mellan 09.00 och 12.00
Sen avlämning av din husbil fram till 15.00
Transport till ditt hotell (inom utvalda områden, hör med din resesäljare) eller flygplats efter avlämning.

Envägshyra
Det är möjligt att lämna husbilen på en annan plats än du hämtade den. Då tillkommer en avgift på 200–750 USD plus lokal skatt. Kontakta Winberg Travel för mer information.

Deposition
När du hämtar din husbil måste du betala en deposition på 500 USD om du använder ett kreditkort (rekommenderas) eller 1000 USD vid användning av andra betalningsmedel. När du har lämnat in din husbil kommer depositionen att återbetalas till ditt kreditkort, efter att eventuella lokala tillköp har räknats bort.


Pris

Frånpris inkluderar 2 400 miles (3 800 kilometer), försäkringar och all utrustning för 2 personer

SEK 13 450:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Barnpris från

SEK 5950:-

Priset ovan gäller per person med del i dubbelrum med flyg i ekonomiklass. Vill du flyga i Premium Economy, Business Class eller lägga till extradagar på egen hand kontakta oss för prisförslag och bokning.

Vill du göra denna resa men på andra datum kan vi skräddarsy en resa med samma innehåll men träning med engelsktalande pro på plats.

Du kan då också lägga till utflykter, reslängd eller byta hotell så resan blir exakt som du vill.

I priset ingår

  • Flyg Skandinavien–Los Angeles t/r
  • En natt på budgethotell i Los Angeles innan du hyr bilen
  • 16 dagars hyra av husbil C25 inklusive 2 400 miles (3 800 kilometer) samt paket med husbilsutrustning och personlig utrustning

I priset ingår inte

  • Rese- och avbeställningsförsäkring
  • Utflykter, måltider och transporter som ej ingår enligt program
  • Visum
  • Dricks
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Vi reserverar oss för eventuella programändringar och tryckfel.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: