Res till Argentina som backpacker och bestäm själv hur mycket du vill planera och boka i förväg. Kanske vill du bara boka flyg och de första nätternas boende hemifrån. Eller så vill du krydda resan med spännande utflykter i Argentina tillsammans med andra backpackers. Vi hjälper till med allt från vandringar till storstadsbesök och dykutflykter. Backpacking är den resform där du kommer längst för pengarna och verkligen får uppleva befolkningen och landet du besöker på riktigt. Se våra övriga backpackerresor runtom i världen.

Visa 3 upplevelser

Backpacking i Argentina

Backpacking i Argentina

Upplev hela Argentina! Oavsett om du reser som backpacker eller glampacker är det skönt att ha resan bokad. Flyg, övernattningar och buss är förbokat och klart!
Läs mer
30 dagar
NOVEMBER - MARS
från 37 950:-
Backpacking och språkskola i Sydamerika

Backpacking och språkskola i Sydamerika

Oavsett om du reser som backpacker eller glampacker är det skönt att ha en lugn start på resan med flyg men veckas språkskola i Buenos Aires innan du fortsätter ut på ett äventyr runt i Sydamerika som avslutas i Lima.
Läs mer
1-6 månader.
ÅRET OM
från 17 950:-
Res på egen hand i Argentina

Res på egen hand i Argentina

Res runt i Sydamerika i egen takt. Oavsett om du reser som backpacker eller glampacker är det skönt att ha en lugn start på resan med flyg och två nätter på hostel i Buenos Aires förbokat och klart.
Läs mer
Upp till 90 dagar
NOVEMBER - MARS
från 13 950:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Fanny Hedin

Travel Consultant

info|wt.se
Lotta Avellén

Lotta Avellén

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: