5 dagar
Exkl. flyg
Nya priser på väg
Denna femdagarstur är det ultimata sättet att överlämna sig till australiensarnas favoritaktivitet, surfing. Samtidigt kan du fullt ut leva dig in i och njuta av livsstilen runt surfing, vatten och strand. Med sju surflektioner, verkligt engagerade instruktörer och tillgång till surfbräda, våtdräkt och orörd strand, har du bra möjligheter att testa dina kunskaper på en surfbräda. Förutom att uppleva kicken du får när du står upp på en surfbräda, kommer du att träffa en massa trevliga människor, koppla av och ha det roligt, och njuta av en strandfest eller två. Gläd dig över att få ta fram det riktigt stora leendet!

Läs mer om våra andra tillval till din resa i Australien
Praktisk information om Australien

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Lär dig surfa på denna femdagarstur mellan Sydney och Byron Bay. Med duktiga instruktörer och perfekta omgivningar har du chansen att lära dig konsten att surfa, samtidigt som du smittas av surfkulturens entusiasm och livsglädje. Ta bussen från Sydney till surfcampen och möt den första surfrepresentanten redan på bussen. Väl framme startar dagarna av surfing, strandfester och avkoppling med att du lär dig teorin bakom surfing och gör övningar på stranden, innan du släpps loss i vågorna. Instruktörerna kommer att göra en hängiven insats för att få dig att stå upp redan den första dagen. Din utveckling som surfare fortsätter resten av veckan i den mysiga surfarbyn. Det finns också möjlighet att ta en paus från surfing och spela beachvolley eller paddla kajak, eller bara chilla i en hängmatta. De långa dagarna i vågorna och på stranden under solen glider ofta över i en fest runt lägerelden på kvällen, med de många nya vännerna. På dag fem kommer du till Byron Bay sent på eftermiddagen.

Övernattningar

Fyra nätter på surfcamp i delat rum

Kommentarer

Notera att det här är en tillvalsutflykt för våra resor i Australien. Utflykten kan endast köpas ifall du också bokar din flygresa genom oss på Winberg Travel.

Målgrupp: Turen är utformad för resenärer som är i god fysisk form och gillar att vara aktiva. De flesta resenärer på denna tur är i åldrarna 18-35 år, men alla är välkomna.

Turen kan också göras med start i Byron Bay och slut i Sydney. Hör efter med din resesäljare.


Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är och om man reser med barn. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan upplevelsen ändras?

Du kan kombinera våra utflykter och upplevelser precis som du önskar med övernattningar och transfers. Just denna upplevelse är en av våra favoriter. Bara meddela oss vad du har för önskemål så sitter vi redo att hjälpa dig skräddarsy din resa exakt som du vill ha den.

Året runt

Packlista

 • Kläder för väder
 • Badkläder & handduk
 • Hatt, solkräm & myggspray
 • Bekväma skor
 • Vattenflaska

I priset ingår

 • 4 nätter i ett delat rum
 • 7 surflektioner
 • Transport i buss
 • All utrustning
 • Måltider enligt program

I priset ingår inte

 • Flyg
 • Rese- och avbeställningsförsäkring
 • Transporter och utflykter som ej omnämns i programmet
 • Måltider och dryck som ej omnämns i programmet
 • Visum
 • Dricks

Kommentarer till pris

Frånpriset är räknat på resa under lågsäsong. Väljer man att resa i högsäsong, t.ex. under jul och nyår är priset högre. Priset är också avhängigt av platstillgång

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: