Sök
Sök
Great Ocean Road, Victoria, Australien
The Grampians National Park, Victoria, Australien
Kænguru, Australien
Great Ocean Walk, Victoria, Australien
Great Ocean Walk, Australien
Great Ocean Walk, Victoria, Australien
De 12 Apostle, Great Ocean Road

Längs Great Ocean Road

Frånpris per person vid 1 pers.

SEK 1 995:-

Reslängd: 3 dagar

Upptäck Australiens vackraste kustlinje, Great Ocean Road, och besök Grampians National Park, där det finns goda möjligheter till vandring. Turen äger rum i en internationell grupp med engelsktalande guide.

Denna tur går längs den mest spektakulära kustvägen i Australien – Great Ocean Road. Här kommer du att häpna över de vackra klippformationerna, till exempel vid Twelve Apostles och Lord Ard Gorge. I den vackra Grampians National Park får du en vacker utsikt från toppen av Mackenzie Falls, och innan vi kommer till Adelaide korsar vi den legendariska Murray River.

Väder

Hela året.


Detaljerad resplan

Dag 1: Melbourne-Twelve Apostles
Vi lämnar Melbourne och kör mot den världsberömda Bells Beach, där surfare dyrkar de stora vågorna. Vi besöker också kuststäderna Lorne och Apollo Bay innan vi fortsätter mot Cape Otway National Park. Den sista höjdpunkten på dagen är de unika klippformationerna vid Twelve Apostles, där du kan njuta av solnedgången. (F,A)

Dag 2: Great Ocean Road-Grampians National Park
Innan du lägger Great Ocean Road bakom dig finns det tid att utforska de vackra klippformationerna vid Loch Ard Gorge, The Arch, London Bridge och Bay of Martyrs. Efteråt fortsätter resan till Grampians National Park, som är av stor betydelse för Australiens ursprungsbefolkning, aboriginerna. Gläd dig åt den orörda skönheten och spektakulära utsikter, till exempel med en vandring till Mackenzie Falls, som är det högsta vattenfallet i Grampians. (M,F,A)

Dag 3: Grampians National Park-Adelaide
På morgonen besöker vid Brambuk Aboriginal Culture Center, och det kommer att finnas tid för en ytterligare promenad. Därefter kör vi mot South Australia, där vi på eftermiddagen korsar den berömda Murray River på väg till City of Churches, Adelaide. Här avslutas turen. (M,F)

Övernattningar:
2 nätter på hostel (delad sovsal). Det går att uppgradera till enkelrum eller dubbelrum med egen toalett. Hör efter med din resesäljare.

F = Frukost, L = Lunch, M = Middag

OBS! Vi reserverar oss för ändringar utanför vår kontroll. Väder & vind kan också påverka programmet.

Kommentarer

Turen sker i en luftkonditionerad buss.

Det går att uppgradera till enkelrum eller dubbelrum, mot en avgift.

Turen kan också göras i motsatt riktning.

Högst 15 kg bagage får tas med på turen. Ryggsäck eller sportväska.

Här på webbsajten har vi valt ut några av de bästa turerna i Australien, men urvalet är mycket bredare. Kontakta din resesäljare om du har några önskemål utöver de turer som beskrivs här.


Förläng till exempel din resa med en tur till Kangaroo Island, där du kan komma mycket nära den unika australiska faunan.

Pris

Frånpris per person vid 1 pers.

SEK 1 995:-

Priset ovan gäller per person med del i dubbelrum med flyg i ekonomiklass. Vill du flyga i Premium Economy, Business Class eller lägga till extradagar på egen hand kontakta oss för prisförslag och bokning.

Vill du göra denna resa men på andra datum kan vi skräddarsy en resa med samma innehåll men träning med engelsktalande pro på plats.

Du kan då också lägga till utflykter, reslängd eller byta hotell så resan blir exakt som du vill.

Gruppstorlek

Genomsnittlig gruppstorlek: 21 personer

Svårighetsgrad

Lätt

I priset ingår

  • Engelsktalande guide
  • Transport
  • Turer/upplevelser enligt program
  • Övernattningar
  • Måltider enligt program
  • Nationalparksavgifter

I priset ingår inte

  • Drycker
  • Dricks
  • Fickpengar
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Vi reserverar oss för eventuella programändringar och tryckfel.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: