Sök
Sök
Det er nemt, at rejse på egen hånd i Australien
De 12 Apostle, Great Ocean Road
Mor Kænguru, Australien
Fraser Island, Australien
Surfing, Australien
Hvalhaj, Ningaloo Reef, Australien
Australien, Uluru, Ayers Rock
Sydney, Operahouse, Australia
Tag en tur ad East Costal Walk fra Bondi Beach til Coogee
Det smukke MacKenzie Falls i Grampians
Både på Kangaroo Island og i Grampians er der muligheder for at opleve masser af vilde kænguruer
Melbourne er en hip by med masser af små restauranter, cafeer og gyder, som man oplever bedst med en lokal på en byrundtur
I Arnhem Land vil en de lokale aboriginere genfortælle hans forfædres historie via hulemalerier og naturen - en helt igennem unik og autentisk oplevelse, som du aldrig vil glemme
Karijini, Australien
Awesome Whitsundays
Australien, Whitsundays

Australien på egen hand

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 11 195:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Reslängd: Upp till 90 dagar

Få en bra start på din resa i Australien med det här startpaketet. Vi bokar de första två nätterna på ett centralt hostel, så att du får en bra start på din resa.

Boka dina flygbiljetter till Australien genom Jysk Rejsebureu och få massor av kunskap och erfarenhet på köpet. Våra kreativa och beresta resesäljare är redo att dela med sig av sina upplevelser om Australien och områdena runt omkring. De kan ordna med flygbiljetter, utflykter och boende så att du får en riktig drömresa.

Resesäljarna kan även hjälpa till med sådant som är viktigt för en lyckad resa, t. ex. att minimera transporttider, ordna bra mellanlandningar, barnrabatter, sittplatser på planet och mycket annat.

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för Australien här
Läs mer om Australien

Väder

Årstiderna i Australien är omvända jämfört med de svenska. När det är vinter i Sverige, är det sommar i Australien. Australien sprider sig dock över så många klimatzoner att det kan finnas både snö och värmebölja på samma gång i olika delar av landet. Det innebär också att man kan besöka Australien året runt, beroende på vart man ska resa. Prata med din resesäljare och få tips om när det passar bäst för dig att resa.

Ayers Rock, Australien

Detaljerad resplan

Australien är ett gigantiskt land. Faktiskt hela 17 gånger större än Sverige. Därför är planering a och o när din resa går till Australien. Det finns även många platser du kan börja på. Våra duktiga resesäljare kan hjälpa dig att ta reda på vilken plats som är bäst för dig.

Med detta förslag kan du börja din resa i följande städer:

Sydney
Sydney är huvudstaden i New South Wales och Australiens största stad. Mer än fyra miljoner människor bor här, och att se staden är en förtrollande och fantastisk upplevelse.
Operahuset är naturligtvis en stor upplevelse för de flesta som besöker Sydney och det får du inte missa. Gå på en guidad tur och flär dig om hur detta arkitektoniska mirakel byggdes. Vi rekommenderar också att se en föreställning i Operahuset. I samma område ligger Harbour Bridge. Här finns ett litet museum där du kan lära dig mer om byggandet av bron. Du kan även gå upp för de 200 trappstegen till toppen och blicka ut över staden. De äventyrslystna kan även bestiga bron. Bredvid Operahuset ligger Royal Botanic Garden, där ivriga motionärer springer eller cyklar dagen lång. Ta gärna med en picknick och ät lunch i skuggan av ett träd med utsikt över hamnen, operahuset och bron. Det är helt fantastiskt.

Melbourne
Melbourne är huvudstaden i Victoria och Australiens näst största stad med 3,5 miljoner invånare.
Det är en modern stad där skyskrapor, kontorsbyggnader och köpcentrum blandas med de gamla byggnaderna i vacker viktoriansk stil. Den blandade arkitekturen ger en bild av Melbournes invånare. Här finns nämligen en blandning av människor från hela världen. I synnerhet har det skett en stor invandring av greker och asiater, vilket bland annat återspeglas i maten. Melbourne har nämligen ett fantastiskt utbud av restauranger.

Brisbane
Brisbane är Queenslands huvudstad och har 1,8 miljoner invånare. Brisbane har mycket kultur att bjuda på, som museer, gallerier, teatrar och biografer. Ta en promenad i stadens centrum och mysiga Anzac Square och se de vackra byggnaderna och livet vid floden. Flera företag erbjuder middagskryssningar på floden, men det billigaste sättet att se Brisbane är att gå ombord på en av de offentliga taxibåtarna. Du kan hoppa på och av där du vill. Längs strandpromenaden finns det bra restauranger med utsikt över floden. På kvällarna är det extra trevligt, då Story Bridge lyses upp. Brisbane ligger inte vid havet, så vid South Bank finns en konstgjord lagun med sand och palmer där du kan ta ett uppfriskande dopp.

Cairns
Cairns är Queenslands mest besökta stad och utgångspunkt för en uppsjö av spännande naturupplevelser. De flesta förknippar Cairns med världens största korallrev, Stora barriärrevet, och det är väl värt att ta en båttur för att se det. Snorklingen och dykningen är fantastisk här. Här lever tusentals färgglada fiskar och koraller. Stadens centrum ligger mellan Esplanade och Sheridan Street. Här finns boendealternativ, restauranger, kaféer, barer, gallerier, butiker och operatörer som erbjuder turer i och runt Cairns. Liksom de flesta större städer i Australien erbjuder Cairns många typer av äventyrssporter. Cairns har inte någon fin strand, och därför har man skapat en stor lagun med saltvatten, som är gratis för alla. Toaletter och omklädningsrum finns också tillgängliga för användning.

Perth
Majoriteten av västra Australiens glesa befolkning bor i Perth. Luften är ren i Perth och staden erbjuder en vacker strandpromenad längs Swan River, enkel tillgång till vackra stränder, ett mysigt centrum med många affärer och bra restauranger samt ett pulserande nattliv. Perth är en bra utgångspunkt för spännande och mysiga dagutflykter till bland annat Fremantle, en liten hamnstad vid Swan Rivers utlopp, ödemarken vid Australiens västkust och till vinområdena söderut.

Övernattningar:
Övernattningarna i detta reseförslag sker på hostel. Kontakta oss om du har särskilda önskemål om var och hur du vill bo. I Sydney kanske du vill bo nära Operahuset, och i Melbourne kan det vara vackert att bo med utsikt över floden. Vi kan erbjuda ett stort urval av både hostel och hotell i alla kategorier.

-

OBS! Vi reserverar oss för ändringar utanför vår kontroll. Väder & vind kan också påverka programmet.

Kommentarer

Det finns massor av flygkombinationer som Winberg Travel kan hjälpa till med att boka. Se ett urval nedan (- flygrutt / boende // transport på land):

  • Sverige–Sydney // Cairns–Sverige
  • Sverige–Melbourne // Sydney–Sverige
  • Sverige–Perth / Perth–Sydney / Sydney–Alice Springs // Darwin–Cairns // Sydney–Sverige
  • Sverige–Perth / Perth–Alice Springs // Alice Springs–Cairns // Sydney–Sverige
  • Sverige–Brisbane t/r


Detta är bara ett urval av priser/flygalternativ för resor till Australien. Ring oss och hör efter om fler priser/flygalternativ.

Pris

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 11 195:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Priset ovan gäller per person med del i dubbelrum med flyg i ekonomiklass. Vill du flyga i Premium Economy, Business Class eller lägga till extradagar på egen hand kontakta oss för prisförslag och bokning.

Vill du göra denna resa men på andra datum kan vi skräddarsy en resa med samma innehåll men träning med engelsktalande pro på plats.

Du kan då också lägga till utflykter, reslängd eller byta hotell så resan blir exakt som du vill.

I priset ingår

  • Flyg Sverige–Sydney t/r
  • 2 nätter på ett hostel i Sydney
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Vi reserverar oss för eventuella programändringar och tryckfel.

Tillvalsprodukter

Thorny Devil, Outback, Australien

Från Melbourne till Australiens röda hjärta

Ge dig ut på en 10-dagars gruppresa som går från Melbourne i söder till Australiens röda hjärta – till Alice Springs och Uluru.

Reslängd: 10 dagar
Whitehaven Beach, Whitsundays Islands, Australien

Fraser och Whitsundays

Helt fantastiska naturupplevelser väntar på denna tur, som kombinerar kör-själv på sandön Fraser Island och en segeltur vid Whitsundays på Australiens östkust.

Reslängd: 10 dagar
Mojo Surf, Australien

Great Aussie Surfing

Härliga dagar med sol och surfing, som glider över i mys och fest runt lägerelden. Lär dig surfa längs Australiens östkust och få en smak för surfarnas coola livsstil.

Reslängd: 5 dagar
Kangaroo Island i Australien

Kängurur och koalabjörnar på Kangaroo Island

Kangaroo Island är synonymt med vilda djur och enastående natur. Upptäck ön på en tvådagarstur i en mindre grupp och kom nära känguruer och koalabjörnar.

Reslängd: 3 dagar
Great Ocean Road, Victoria, Australien

Längs Great Ocean Road

Upptäck Australiens vackraste kustlinje, Great Ocean Road, och besök Grampians National Park, där det finns goda möjligheter till vandring. Turen äger rum i en internationell grupp med engelsktalande guide.

Reslängd: 3 dagar
Dykkerkursus på Great Barrier Reef i Australien

PADI dykarkurs på Great Barrier Reef

Denna femdagars PADI dykarkurs på Great Barrier Reef är en upplevelse av särklass. Möt den förtrollande världen under ytan, på världens största korallrev

Reslängd: 5 dagar
Ayers Rock, Australien

Solnedgång över Uluru och Kata Tjuta

Ta en tredagarstur i vildmarken, där du sover i tält, äter runt lägerelden och utforskar alla sevärdheter. Du reser med en internationell grupp med engelsktalande guide.

Reslängd: 3 dagar
FRÅN: 3 545:-
Awesome Whitsundays

Sov under stjärnorna på Great Barrier Reef

Sov under stjärnorna på denna tvådagarstur till Great Barrier Reef. Dagen tillbringas med att snorkla på revet. När båten återvänder till fastlandet stannar du på den stora flytande pontonen, där du snorklar vidare och övernattar i en swag. Nästa morgon har du revet helt för dig själv!

Reslängd: 2 dagar
FRÅN: 4 180:-
Working Holiday, Australien

Working Holiday-visum till Australien

Kombinera din vistelse i Australien med en arbetsperiod och upplev den australiska kulturen på nära håll.

Reslängd: Upp till 12 månader
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: