Sök
Sök
Under stjärnorna Australien
Great Barrier Reef, Australien
Awesome Whitsundays

Sov under stjärnorna på Great Barrier Reef

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 3 520:-

Reslängd: 2 dagar

Sov under stjärnorna på denna tvådagarstur till Great Barrier Reef. Dagen tillbringas med att snorkla på revet. När båten återvänder till fastlandet stannar du på den stora flytande pontonen, där du snorklar vidare och övernattar i en swag. Nästa morgon har du revet helt för dig själv!

Det värsta med en dagsutflykt till Australiens mäktiga Great Barrier Reef är att dagen går alldeles för fort! Så varför inte stanna på revet över natten, så att du är redo att snorkla eller dyka så snart solen går upp? Denna tvådagars resa till Great Barrier Reef inkluderar en övernattning på den stora flytande pontonen, med möjlighet till nattdyk, en läcker BBQ, en natt i en swag under stjärnorna och ett unikt tillfälle att snorkla på Great Barrier Reef innan de andra dagsturisterna anländer.

Det finns rum för max 12 övernattande gäster på pontonen, och det finns så klart guider och “besättning” med ombord, så du behöver inte laga mat eller bekymra dig om att få bädda ned dig i din swag.

Väder

Hela året.

Detaljerad resplan

Dag 1: Airlie Beach-Great Barrier Reef – övernattning på Great Barrier Reef

Avresa från Airlie Beach genom Whitsunday Islands till den stora flytande pontonen på Great Barrier Reef. Dagen tillbringas med snorkling eller dykning (dykning mot en extra kostnad) på revet – naturligtvis med avbrott för lunch. På eftermiddagen, när båten seglar tillbaka till Airlie Beach, börjar den extraordinära delen av denna tur: du stannar nämligen på pontonen, där du övernattar under den mest otroliga stjärnhimmel. Njut av solnedgången från däcket innan den läckra BBQ-middagen serveras. Om du har lust till det är det möjligt att göra ett nattdyk (måste beställas på förhand) – det är en oförglömlig upplevelse att dyka på Great Barrier Reef på natten!
Natten tillbringas på däcket på pontonen i en “swag”. En swag är en typisk australisk sovsäck/ett minitält. I botten har du en madrass, så du ligger mjukt och skönt, och över huvudet har du ett genomskinligt plasttak, som låter dig se stjärnorna på natthimlen.


Dag 2: Great Barrier Reef-Airlie Beach

Du vaknar förmodligen tidigt – när solen går upp. Men det är perfekt – det stora revet bara väntar på att utforskas! Och en av fördelarna med att ha stannat på revet är att du har allt för dig själv tills båten kommer från Airlie Beach på förmiddagen. En sak är att snorkla på Great Barrier Reef – en annan är att snorkla på revet i en liten grupp med max. 12 andra snorklare! När båten idag seglar tillbaka till Airlie Beach är du med – men med en helt annan upplevelse av revet än de som bara har varit därute en halv dag!


Övernattningar:
1 natt i “swag”

F = Frukost, L = Lunch, M = Middag

OBS! Vi reserverar oss för ändringar utanför vår kontroll. Väder & vind kan också påverka programmet.

Pris

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 3 520:-


Gruppstorlek

Max 12.

Svårighetsgrad

Lätt

I priset ingår

 • Övernattning i “swag” - en australiensisk sovsäck
 • inkl. filtar och kuddar1 natt i med madrass
 • 2 x lunch, 1 BBQ-middag, frukost och morgon/eftermiddagsfika båda dagarna
 • Snorklingsutrustning
 • Handduk

I priset ingår inte

 • Flyg
 • Rese- och avbeställningsförsäkring
 • Transporter och utflykter som ej omnämns i programmet
 • Måltider och dryck som ej omnämns i programmet
 • Visum
 • Dricks
 • Nationalparksavgift
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Vi reserverar oss för eventuella programändringar och tryckfel.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: