Upp till 90 dagar
Inklusive flyg och bagage
Från 16 450:-
Boka dina flygbiljetter till Brasilien genom oss på Winberg Travel och få massor av kunskap och erfarenhet på köpet. Vi bokar även ett ankomstpaket med två nätter på ett hostel i Rio de Janeiro åt dig - en perfekt mjuklandning på en spännande resa i Brasilien.

Vi hjälper även till med sådant som är viktigt för en lyckad resa, till exempel att minimera transfertid, ordna bra mellanlandningar, flygbolagens allianser, stop-over-möjligheter, barnrabatter, sittplatser på planet och mycket annat.

Se våra andra fantastiska reseförslag för Brasilien här
Läs mer om Brasilien

Bästa reseperiod

Man kan resa till Brasilien året om. Södra delarna av landet har ett klimat som påminner om Sydeuropa med varma somrar med temperaturer upp till 35 grader och vintrar där temperaturerna ligger runt 20 grader och lite regn. Säsongerna är motsatta våra i Skandinavien.

I de centrala och östliga delarna av landet är det ett tropiskt klimat med höga temperaturer året om och regnperiod från december till mars.

De nordvästliga delarna vid Amazonas har ett tropiskt regnskogsklimat med fuktig värme och stora mängder regn året om.

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Dag 1: Avresa från Skandinavien
Avresa från Skandinavien mot Rio de Janiero, där du anländer nästa dag. Beroende på flygbolag kommer det att bli en till två mellanlandningar längs vägen.
Dag 2: Ankomst till Rio de Janeiro
Vid ankomsten till Rio de Janeiro kommer du att hämtas på flygplatsen och köras till ditt hostel beläget i Copacabana. Resten av dagen är på egen hand. "Gud skapade jorden på sex dagar och den sjunde dagen ägnade han sig helt åt Rio”, säger cariocan, den lokala invånaren i denna vackra stad. Staden kallas "Cidade Maravilhosa" (den fantastiska staden), och väldigt få städer har lika spektakulära omgivningar som Rio; fantastiska vita stränder i Copacabana och Ipanema, den djupblå Atlanten, den lysande gröna Guanabarabukten och Sockertoppens nakna blå kullar.
Dag 3-4: Rio de Janeiro på egen hand
De närmaste dagarna är du på egen hand i Rio. Du kan bland annat ge dig ut och se: Kristusstatyn - den berömda statyn Cristo Redentor högst upp på det 710 meter höga berget Corcovado. Nästan var du än befinner dig i staden kommer du att kunna se den enorma statyn som med sina utsträckta armar välsignar Rio, dess invånare och dess besökare. Tijuca nationalpark - världens största urbana regnskog med fantastiska vandrings- och cykelleder och fantastisk utsikt. Dessutom har du också möjlighet att ta del av det rika djurlivet och njuta av ron och stillheten i denna vackra park. Rios botaniska trädgård - hem för hundratals djur- och växtarter. Detta är en av världens största och äldsta botaniska trädgårdar, belägen i en grön oas mitt i Rio, där du hittar ett stort urval av Brasiliens många växter och trädarter. Du kan också besöka en av de många sambaskolorna i staden, eller åka ut och se den legendariska Maracana-stadion där finalen i fotbolls-VM 2014 hölls.
Dag 4: Avresa från Rio
Du kan välja att stanna i det vackra Rio eller fortsätta din resa runt genom Brasilien.

Övernattningar

Två nätter på hostel vid Copacabana i Rio de Janiero

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är, om man reser med barn och kan variera från dag till dag beroende på flygens platssituation. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan reseförslaget ändras?

Självklart - bara säg hur länge du vill vara borta, hur du vill bo, vilka utflykter du vill ha med etc. så är vi redo att ändra resan så den blir exakt som du drömmer om.

Packlista

 • Kläder för väder
 • Regnkappa eller poncho
 • Badkläder & handduk
 • Minst ett par stadiga skor
 • Hatt, solkräm & myggspray
 • Vattenflaska

I priset ingår

 • Flyg Skandinavien - Rio de Janeiro t/r (inklusive bagage)
 • Två nätter i flerbäddsrum på hostel i Rio de Janeiro
 • Transfer från flygplatsen vid ankomst
 • Trygghet på resan – nödtelefon bemannad dygnet runt
 • Täckning av paketreselagen och Resegarantifonden

I priset ingår inte

 • Rese- och avbeställningsförsäkring
 • Utflykter som ej omnämns i programmet
 • Måltider och dryck som ej omnämns i programmet
 • Visum
 • Dricks

Kommentarer till pris

Priset gäller för resor i lågsäsong med flyg i ekonomiklass och i mån av plats. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa. Ring oss på 040-645 04 90 så ger vi dig en offert på exakt de datum du vill resa. Reseförslagen är tänkta som inspiration. Du kan alltid ändra hotellstandard, antal dagar och vilka utflykter du vill skall ingå. Vi skräddarsyr din resa så att den blir exakt som du tänkt dig.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: