Res till Chile som backpacker och bestäm själv hur mycket du vill planera och boka i förväg. Kanske vill du bara boka flyg och de första nätternas boende hemifrån. Eller så vill du krydda resan med spännande utflykter i Chile tillsammans med andra backpackers. Vi hjälper till med allt från vandringar till storstadsbesök och dykutflykter. Backpacking är den resform där du kommer längst för pengarna och verkligen får uppleva befolkningen och landet du besöker på riktigt. Se våra övriga backpackerresor runtom i världen.

Visa 3 upplevelser

Res på egen hand i Chile

Börja din resa till Chile på bästa sätt. Vi ordnar flygbiljett, flygplatstransfer och de två första övernattningarna i Santiago de Chile innan du ger dig ut på ditt sydamerikanska äventyr.
Läs mer
Upp till 90 dagar
ÅRET RUNT
från 13 450:-

Äventyrliga Chile

Upplev en resa som erbjuder massor av fantastiska upplevelser, som till exempel vandring i Torres del Paine, färd med Navimag-färjan genom Chiles fantastiska fjordlandskap, snötäckta vulkaner vid Pucon, huvudstaden Santiago och som avslutas i månlandskapet vid San Pedro de Atacama.
Läs mer
20 dagar
NOVEMBER - MARS
från 43 450:-
Backpacking och språkskola i Sydamerika

Backpacking och språkskola i Sydamerika

Oavsett om du reser som backpacker eller glampacker är det skönt att ha en lugn start på resan med flyg men veckas språkskola i Buenos Aires innan du fortsätter ut på ett äventyr runt i Sydamerika som avslutas i Lima.
Läs mer
1-6 månader.
ÅRET OM
från 17 950:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Fanny Hedin

Travel Consultant

info|wt.se

Shailee Parasnis

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: