Upp till 90 dagar
Inklusive flyg och bagage
Från 13 450:-
Boka dina flygbiljetter till Colombia hos oss på Winberg Travel och få massor av kunskap och erfarenhet på köpet. Vi bokar även ett ankomstpaket med transfer från flygplatsern och två nätter på hostel inne i Bogotá åt dig - en perfekt mjuklandning på en spännande resa i Sydamerika.

Vi hjälper även till med sådant som är viktigt för en lyckad resa, till exempel att minimera transfertid, ordna bra mellanlandningar, flygbolagens allianser, stop-over-möjligheter, barnrabatter, sittplatser på planet och mycket annat.

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för Colombia här
Praktisk information om Colombia

Bästa reseperiod

Colombia är ett stort land och på grund av landets topografi finns stora regionala skillnader i väder och temperatur. I området runt Bogotá, Medellin och Cali sträcker sig regnperioden från april till maj och sedan igen från oktober till november. Vid den karibiska kusten sträcker sig regnperioden från april till november. Stillahavskusten och regnskogen i Amazonas har ingen riktig torrperiod. Här regnar det året runt.

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Dag 1: Avresa från Skandinavien, ankomst till Bogotá
Du reser från Sverige och anländer till Bogotá på eftermiddagen (lokal tid). Du hämtas på flygplatsen och körs till ditt hostel. Ta en promenad på de trevliga gatorna och se de vackra och färgglada historiska byggnaderna och kyrkorna och ät middag på någon av de mysiga restaurangerna.
Dag 2: Bogotá
Bogotá har över åtta miljoner invånare och ligger vackert beläget i Anderna på 2 600 meters höjd. Ett av de områden i Bogotá dit de flesta turister i första hand färdas är de moderna stadsdelarna i norr. I det här området finns många restauranger, barer och shoppingmöjligheter. Om du går tillbaka till den vackra, historiska stadsdelen Candelaria kommer du bland annat att hitta stadens berömda guldmuseum, Museo del Oro. Du kan även bege dig ut till Monzerate Hills och åka till toppen med linbana. Där kan du njuta av en fantastisk utsikt över Bogotá.
Dag 3: Bogotá – Vidare på egen hand
Du kan välja att tillbringa mer tid i Bogotá eller fortsätta din resa och se resten av Colombia på egen hand. Vi hjälper dig boka fler hotellnätter eller om du vill boka hela eller delar av resten av din resa.

Övernattningar

Två nätter på budgethostel i Bogotá.

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är, om man reser med barn och kan variera från dag till dag beroende på flygens platssituation. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan reseförslaget ändras?

Självklart - bara säg hur länge du vill vara borta, hur du vill bo, vilka utflykter du vill ha med etc. så är vi redo att ändra resan så den blir exakt som du drömmer om.

Avresedatum

Du kan boka denna resa med avresa den dag som passar dig bäst.

december - mars

Packlista

 • Kläder för väder
 • Regnkappa eller poncho
 • Badkläder & handduk
 • Minst ett par stadiga skor
 • Hatt, solkräm & myggspray
 • Vattenflaska

I priset ingår

 • Flyg Skandinavien – Bogotá t/r (inklusive bagage)
 • Ankomstpaket (upphämtning på flygplatsen och två nätter på budgethostel i Bogotá)
 • Trygghet på resan – nödtelefon bemannad dygnet runt
 • Täckning av paketreselagen och Resegarantifonden

I priset ingår inte

 • Rese- och avbeställningsförsäkring
 • Utflykter och transporter som ej omnämns i programmet
 • Måltider och dryck som ej omnämns i programmet
 • Visum
 • Dricks

Kommentarer till pris

Priset gäller för resor i lågsäsong med flyg i ekonomiklass och i mån av plats. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa. Ring oss på 040-645 04 90 så ger vi dig en offert på exakt de datum du vill resa. Reseförslagen är tänkta som inspiration. Du kan alltid ändra hotellstandard, antal dagar och vilka utflykter du vill skall ingå. Vi skräddarsyr din resa så att den blir exakt som du tänkt dig.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: