Sök
Sök
Tayrona Beach i Santa Marta

Colombia på egen hand

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 12 450:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Reslängd: Upp till 90 dagar

Res i det fantastiska Colombia på egen hand! Med en flygbiljett och ett ankomstpaket i Bogotá får du en bra start på din resa.

Boka dina flygbiljetter till Colombia genom Winberg Travel och få massor av kunskap och erfarenhet på köpet. Våra kreativa och beresta reseagenter är redo att dela med sig av sina upplevelser från resor till Colombia. Vi kan ordna din resa så att flygbiljetter, utflykter och boende helt motsvarar din drömresa.

Resekonsulterna kan även hjälpa till med sådant som är viktigt för en lyckad resa, t. ex. att minimera transfertid, ordna bra mellanlandningar, barnrabatter, sittplatser på planet och mycket annat.

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för Colombia här
Praktisk information om Colombia

Väder

Colombia är ett stort land och på grund av landets topografi finns stora regionala skillnader i väder och temperatur.

I området runt Bogotá, Medellin och Cali sträcker sig regnperioden från april till maj och sedan igen från oktober till november.
Vid den karibiska kusten sträcker sig regnperioden från april till november.
Stillahavskusten och regnskogen i Amazonas har ingen riktig torrperiod. Här regnar det året runt.

Regnperiod betyder inte nödvändigtvis att det regnar hela dagen, men korta, kraftiga skurar förekommer ofta. Det kan därför vara lämpligt att besöka landet under den här perioden.

De flesta resenärer besöker Colombia mellan december och mars.

Tag på det ultimative trek til Lost City i Colombia

Detaljerad resplan

Dag 1: Avresa från Sverige, ankomst till Bogotá
Du reser från Sverige och anländer till Bogotá på eftermiddagen (lokal tid). Du hämtas på flygplatsen och körs till ditt hostel. Ta en promenad på de trevliga gatorna och se de vackra och färgglada historiska byggnaderna och kyrkorna och ät middag på någon av de mysiga restaurangerna.

Dag 2: Bogotá
Bogotá har över åtta miljoner invånare och ligger vackert beläget i Anderna på 2 600 meters höjd. Ett av de områden i Bogotá dit de flesta turister i första hand färdas är de moderna stadsdelarna i norr. I det här området finns många restauranger, barer och shoppingmöjligheter. Om du går tillbaka till den vackra, historiska stadsdelen Candelaria kommer du bland annat att hitta stadens berömda guldmuseum, Museo del Oro.
Du kan även bege dig ut till Monzerate Hills och åka till toppen med linbana. Där kan du njuta av en fantastisk utsikt över Bogotá.

Dag 3: Bogotá – Vidare på egen hand
Du kan välja att tillbringa mer tid i Bogotá eller fortsätta din resa och se resten av Colombia på egen hand.

Övernattningar:
Två nätter på budgethostel i Bogotá.

F = Frukost, L = Lunch, M = Middag

OBS! Vi reserverar oss för ändringar utanför vår kontroll. Väder & vind kan också påverka programmet.

Pris

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 12 450:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Priset ovan gäller per person med del i dubbelrum med flyg i ekonomiklass. Vill du flyga i Premium Economy, Business Class eller lägga till extradagar på egen hand kontakta oss för prisförslag och bokning.

Vill du göra denna resa men på andra datum kan vi skräddarsy en resa med samma innehåll men träning med engelsktalande pro på plats.

Du kan då också lägga till utflykter, reslängd eller byta hotell så resan blir exakt som du vill.

I priset ingår

  • Flygbiljett Sverige – Bogotá t/r
  • Ankomstpaket (upphämtning på flygplatsen och två nätter på budgethostel i Bogotá)
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Vi reserverar oss för eventuella programändringar och tryckfel.

Tillvalsprodukter

FRÅN: 17 295:-
Frivilligt arbejde i Colombia

Volontärarbete i Colombia

Det finns alltid ett behov av extrahjälp och i Colombia har du möjlighet att arbeta som volontär på flera olika projekt på den karibiska kusten.

Reslängd: 4-8 veckor
FRÅN: 3 895:-
Lost City Trek Colombia

Vandring till Ciudad Perdida

Följ med på en utmanande vandringstur genom den colombianska regnskogen till den mytiska platsen Ciudad Pedida, även känd som den förlorade staden.

Reslängd: Fyra dagar
FRÅN: 5 585:-
Spanskundervisning i Cartagena i Colombia

Lär dig spanska i Colombia

Det är fantastiskt att kommunicera med lokalbefolkningen på deras eget språk. Kombinera din resa till Colombia med lektioner i spanska i den vackra karibiska staden Cartagena från kolonialtiden.

Reslängd: 1-4 veckor
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: