Res till Costa Rica som backpacker och bestäm själv hur mycket du vill planera och boka i förväg. Kanske vill du bara boka flyg och de första nätternas boende hemifrån. Eller så vill du krydda resan med spännande utflykter i Costa Rica tillsammans med andra backpackers. Vi hjälper till med allt från vandringar till storstadsbesök och dykutflykter. Backpacking är den resform där du kommer längst för pengarna och verkligen får uppleva befolkningen och landet du besöker på riktigt. Se våra övriga backpackerresor runtom i världen.

Visa 2 upplevelser

Res på egen hand i Costa Rica

Res runt Costa Rica i egen takt. Oavsett om du reser som backpacker eller glampacker är det skönt att ha en lugn start på resan med flyg, hämtning på flygplatsen och två nätter på ett bra budgethotell i San José förbokat.
Läs mer
Upp till 90 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 14 450:-

Backpacking i Costa Rica

Vulkaner, djungel och stränder! Costa Rica har allt – och denna 15 dagars backpackerresa låter dig uppleva det absolut bästa av Costa Rica. Koppla av på karibiska stränder, utforska landets unika natur och djurliv, prova dina krafter med massor av äventyrssporter och avsluta med surfing vid Santa Teresa och Montezuma.
Läs mer
15 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 23 950:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Adam Kindberg Smeds

Adam Kindberg Smeds

Travel Consultant

info|wt.se
Lotta Avellén

Lotta Avellén

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: