Upp till 90 dagar
Inklusive flyg och bagage
Från 14 450:-
Det här reseförslaget är för dig som vill resa på egen hand men samtidigt vill omfattas av reglerna som gäller för paketresor. Samtidigt kan du få mycket kunskap och erfarenhet på köpet. Våra kreativa och beresta resekonsulter är redo att förmedla sina erfarenheter om dina resemöjligheter i Costa Rica och hjälpa dig att arrangera resan efter dina önskemål och behov.

Vi på Winberg Travel kan även hjälpa till med sådant som är viktigt för en lyckad resa, t. ex. att minimera transporttider, ordna bra mellanlandningar i Central- och Latinamerika, barnrabatter, bra sittplatser på planet och mycket annat.

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för Costa Rica här
Praktisk information om Costa Rica

Bästa reseperiod

Du kan resa till Costa Rica året om. Torrperioden varar mellan november och april.
Regnperioden varar mellan maj och oktober, men det går utmärkt att besöka landet även då.
Tropiska stormar kan förekomma i regionerna vid Stillahavskusten och den karibiska kusten mellan juni och november.

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Dag 1: Avresa från Sverige och ankomst till San José
Avresa från Sverige mot Costa Rica, dit du kommer fram på kvällen. Du hämtas på flygplatsen och körs till budgethotellet i San José.
Dag 2: Utforska San José på egen hand
Den här dagen kan du utforska San José på egen hand eller planera din resa vidare i Costa Rica. San José har en lång rad sevärdheter som till exempel färgglada lokala marknader, historiska museer och gröna parker som ger stadens befolkning trevliga platser att hämta andan på i landets huvudstad. I huvudstaden finns Plaza de la Cultura som är full av små bodar, butiker och gatuförsäljare som lever på att sälja kläder, smycken och mattor. I centrum är det även ofta billigt att köpa surfutrustning för resan. Tillbringa dagen precis som du vill.
Dag 3–?: Avresa från San José till Sverige eller ut på vidare äventyr
Det inkluderade paketet på resan är slut, och det är bara din fantasi och resebudget som sätter gränserna för vart resan för dig nu. När resan är slut för din del så är returbiljetten från San José, men du kan också välja att boka hemresan från en annan flygplats i Centralamerika. Prata med din resekonsult för hjälp med att planera din flygbiljett som du vill ha den.

Övernattningar

Två nätter på ett bra budgethotell i San José

Kommentarer

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget kan självklart justeras så att reslängd och innehåll blir precis som du vill ha det!

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är, om man reser med barn och kan variera från dag till dag beroende på flygens platssituation. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan reseförslaget ändras?

Självklart - bara säg hur länge du vill vara borta, hur du vill bo, vilka utflykter du vill ha med etc. så är vi redo att ändra resan så den blir exakt som du drömmer om.

Avresedatum

Denna resa kan man påbörja alla dagar.

november - april

Packlista

  • Kläder för väder
  • Regnkappa eller poncho
  • Badkläder & handduk
  • Minst ett par stadiga skor
  • Hatt, solkräm & myggspray

I priset ingår

I priset ingår inte

  • Rese- och avbeställningsförsäkring
  • Visum
  • Utflykter och måltider som inte nämns i programmet
  • Dryck
  • Dricks

Kommentarer till pris

Priset gäller för resor i lågsäsong med flyg i ekonomiklass och i mån av plats. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa. Ring oss på 040-645 04 90 så ger vi dig en offert på exakt de datum du vill resa. Reseförslagen är tänkta som inspiration. Du kan alltid ändra hotellstandard, antal dagar och vilka utflykter du vill skall ingå. Vi skräddarsyr din resa så att den blir exakt som du tänkt dig.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Adam Kindberg Smeds

Adam Kindberg Smeds

Travel Consultant

info|wt.se
Lotta Avellén

Lotta Avellén

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: