Trygghetsgaranti för dig som bokar resa för 2022-2023 Läs mer här!
15 dagar
Inklusive flyg och bagage
Från 28 450:-
Prisförslag Boka ett möte 0413-17050
Winberg Travel bokar din öluffning till några av Fijis vackraste och mest speciella öar. Allt boende är noga utvalt med fokus på den genuina upplevelsen och härlig stämning. Vi bokar flyg, transport och övernattningar – du har sedan full frihet att njuta dagen som den kommer. Utflykter bokar man på plats; här kan man snorkla bland revhajar, vandra i den frodiga naturen, paddla kajak, delta i en lokal kava- ceremoni eller bara slappna av med en god bok på stranden.
Man kan enkelt lägga till stopp i både Asien och Australien på resan till eller från Fiji.

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för Fiji här
Läs mer om Fiji

Bästa reseperiod

Den bästa tiden att besöka Fiji på är under deras ”vinter” som sträcker sig mellan maj till oktober. Denna tid på året regnar det mindre, temperaturen är mildare och det är mindre risk för tropiska cykloner.

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Dag 1 Avresa från Skandinavien
När man reser till Fiji mellanlandar man på vägen och det är möjlighet att göra flera stopp i t.ex. Singapore, Sydney, Seoul eller Auckland,. Hör med din Travel Consultant vad som skulle fungera bäst för dig.
Dag 2. Flyg, flyg, flyg
Hela dagen går åt att flyga mot Fiji.
Dag 3. Ankomst Nadi
Du landar på Nadi flygplats där du hämtas och körs till Smugglers Cove Beach Resort där du bor en natt.
Dag 4. Avresa Nadi till Nacula Island
Du hämtas på hotellet och körs till hamnen och tar båten till Nacula Island. Du har tillgång till loungen på båten och kan under den ca 4,5 timme långa båtfärden sitta antingen i loungen eller njuta hav och vind från däck. Blue Lagoon Beach Resort ligger på en av de nordligaste öarna i Yasawas; ett pärlband av små paradisöar som sträcker sig från Fijis huvudö Nacula. Ön är den tredje största i Yasawa och din resort ligger intill den vita stranden vid Nalova Bay. Hör kan man snorkla direkt från stranden, simma i det kristallklara vattnet och se de spektakulära solnedgångarna.
Dag 5-7 Nacula Island på egen hand
Sköna dagar att njuta av Söderhavet på egen hand. Blue Lagoon Beach Resort är byggt i modern stil kryddad med lokalkänsla i fantastiska omgivningar. Vattnet o lagunen är nästan overkligt turkosblått och bjuder in till snorkling och simturer. Det finns mängder av aktiviteter men glöm inte att avsätta tid för att ligga i hängmattan. Kockarna lagar läcker mat av lokala och närproducerade ingredienser som serveras vid stranden. Resorten har ett nära samarbete med Nacula Village dit du bjuds in för att få en möjlighet att uppleva bybornas lokala livsstil.
Dag 8. Avresa från Nacula Island och ankomst Drawaga Island.
Du åker båt från Blue Lagoon Beach resort till Barefoot Mantaray Island Resort på Drawaga Island, båtfärden tar ca 1,5 timme. Barefoot Mantaray Island Resort har fått sitt namn eftersom den ligger precis vid en kanal dit rockor kommer varje år mellan maj och oktober. Här finns det idylliska kritvita stränder, vackra korallrev, läckra cocktails och en avslappnad atmosfär bland både besökare och lokalbefolkning.
Dag 9-10 På egen hand på Drawaga Island
Lata dagar på egen hand för att uppleva och utforska Drawaga Island på. Skulle man mot förmodan tröttna på att bara slappna av finns det många aktiviteter att roa sig med. Här kan man dyka, snorkla, fiska, paddla kajak. Mellan maj och oktober är kanalen utanför ön en av världens bästa platser att snorkla bland rockor. Resorten har en restaurang och en bar, läcker mat med ännu läckrare utsikt. Rummen ligger så nära vattnet att du kan somna till ljudet av vågor.
Dag 11. Avresa från Drawaga Island till Kuata Island
Du lämnar Mantaray resor med båt och åker till Barefoot Kuata Resort på Kuata Island ca en timme därifrån. Barefoot Kuata T´resort ligger på en vacker strand omgiven av dramatiska klippformationer och grönklädda berg. Resorten har en vacker utsikt mot Waya Lailai Island och revet utanför som är del av en skyddad nationalpark.
Dag 12. På egen hand på Kuata Island
Du har hela dagen på dig att utforska Kuata Island på. Ta en vandringstur genom det kuperade landskapet, snorkla bland revhajarna – naturen här är helt annorlunda än på på Drawaga och Nacula. Eller bara ha det gott på resorten och njut av god mat, drinkar och den sköna stämningen
Dag 13 Avresa Kuata Island
Du har hela morgonen på dig att ta en extra snorkeltur, sväng i kajaken eller tupplur i sanden innan du går ombord på båten Yasawas Flyer som tar dig tillbaka till Port Denaru på Nadi. Här möts du och körs till Smugglers Cove Beach Resort.
Dag 14 Avresa Nadi
Vill du stanna några extra dagar på Nadi så hjälper vi dig gärna att boka det. Du kan också fortsätta din resa i Asien eller Australien – annars så går färden tillbaka mot Skandinavien igen idag.
Dag 15. Hemkomst Skandinavien

Övernattningar

Elva nätter på hotell/resort
Trygghetsgaranti

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är, om man reser med barn och kan variera från dag till dag beroende på flygens platssituation. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan reseförslaget ändras?

Självklart - bara säg hur länge du vill vara borta, hur du vill bo, vilka utflykter du vill ha med etc. så är vi redo att ändra resan så den blir exakt som du drömmer om.

Avresedatum

Denna resa kan påbörjas när du önskar.

maj - oktober

Packlista

 • Kläder för väder
 • Badkläder & handduk
 • Hatt, solkräm & myggspray
 • Bekväma skor
 • Vattenflaska

I priset ingår

 • Flyg Skandinavien – Fiji t/r (inklusive bagage)
 • Transfers mellan flygplats – hotell t/r
 • Transport mellan öarna
 • 1 övernattning på Smugglers Cove Beach Resort i standard double
 • 4 övernattningar på Blue Lagoon Resort i Garden Villa
 • 3 övernattningar på Barefoot Mantaray Island Resort i Beachfront Bure
 • 2 övernattningar på Barefoot Kuata resort i Beachfront Bure
 • 1 övernattning på Smugglers Cove Beach Resort i standard double

I priset ingår inte

 • Rese- och avbeställningsförsäkring
 • Transporter och utflykter som ej omnämns i programmet
 • Måltider och dryck som ej omnämns i programmet
 • Visum
 • Dricks
 • Obligatoriska måltider (helpension med frukost, lunch och middag) på Blue Lagoon, Mantaray och Barefoot - kostnad cirka AUD 79-85,- per person och dag

Kommentarer till pris

Priset gäller för resor i lågsäsong med flyg i ekonomiklass och i mån av plats. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa. Ring oss på 0413-170 50 så ger vi dig en offert på exakt de datum du vill resa. Reseförslagen är tänkta som inspiration. Du kan alltid ändra hotellstandard, antal dagar och vilka utflykter du vill skall ingå. Vi skräddarsyr din resa så att den blir exakt som du tänkt dig.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på:
Rejsegarantifonden
International Air Transport Association
Branschföreningen för landets resebyråer och researrangörer - SRF