Upp till 30 dagar
Inklusive flyg och bagage
Från 24 450:-
Boka dina flygbiljetter genom oss på Winberg Travel och få massor med kunskap och information på köpet. Våra duktiga och kreativa Travel Consultants delar med sig av sina kunskaper. Du kan självklart boka hela resan med oss – allt från flyg, hotell, transfers och utflykter så att du får resan du drömt om. De hittar den bästa flyglösningen, möjligheter till stopp, bästa barnrabatterna, sittplatser på flyget och bokar specialmat.

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för Fiji här
Läs mer om Fiji

Bästa reseperiod

Den bästa tiden att besöka Fiji på är under deras ”vinter” som sträcker sig mellan maj till oktober. Denna tid på året regnar det mindre, temperaturen är mildare och det är mindre risk för tropiska cykloner.

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Dag 1 Avresa från Skandinavien
När man reser till Fiji mellanlandar man på vägen och det är möjlighet att göra flera stopp i t.ex. Singapore, Sydney, Seoul eller Auckland,. Hör med din Travel Consultant vad som skulle fungera bäst för dig.
Dag 2. Flyg, flyg, flyg
Hela dagen går åt att flyga mot Fiji.
Dag 3. Ankomst Nadi
Du landar på Nadi flygplats där du hämtas och körs till din resort där du har två övernattningar inbokade.
Dag 4. På egen hand på Nadi
Du har hela dagen på egen hand att utforska Nadi på.
Dag 5. Avresa eller fortsatta äventyr på Fiji
Antingen lämnar du Fiji eller så fortsätter du på vidare äventyr. Vi bokar gärna fler dagar här eller varför inte fortsätta – vi hjälper dig med äventyren bland Fijis många öar. De flesta kan inte annat än att tänka på vajande palmer, kluckande vågor och vita sandstränder när man hör namnet Fiji. Skulle man mot förmodan bli trött på detta har landet mycket mer att erbjuda. Fiji består av fler än 300 öar- en del är vulkan och en del korallöar. Andra är frodigt grönskande och bergiga. Här odlar man bland annat sockerrör, kokosnötter och orkidéer. Den rika naturen är hem för otaliga djur, till exempel färggranna papegojor och kungsfiskare. Fijis regnskog är perfekta för vandring och trekking och behöver man vila lite under färden i det gröna finns det alltid ett vattenfall att svalka sig i eller bilibili (bambu) flotte att ta en tur på. I ett örike som Fiji får man de mest storslagna upplevelser, både ovanför och under ytan. Här finns möjlighet till forsränning, surfing, windsurfing, snorkling och dykning. Landet är känt för sina koraller och är en verklig drömdestination för dykare. Utöver koraller i regnbågens alla färger kan man också få se sköldpaddor, valar, hajar, rockor och en mängd tropiska fiskar. Utanför Mamanucaöarna finns det dessutom möjlighet för att dyka utmed en vägg som störtar sig djupt ner i mörkret eller äventyrliga dyk bland de relativt strömma vatten här. Men det finns massor av äventyr både för erfarna och oerfarna dykare – Fiji är en bra plats att ta sitt dykarcertifikat på.

Övernattningar

Två nätter på vandrarhem på Fiji

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är, om man reser med barn och kan variera från dag till dag beroende på flygens platssituation. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan reseförslaget ändras?

Självklart - bara säg hur länge du vill vara borta, hur du vill bo, vilka utflykter du vill ha med etc. så är vi redo att ändra resan så den blir exakt som du drömmer om.

Avresedatum

Denna resa kan påbörjas när du önskar.

maj - oktober

Packlista

  • Kläder för väder
  • Badkläder & handduk
  • Hatt, solkräm & myggspray
  • Bekväma skor
  • Vattenflaska

I priset ingår

I priset ingår inte

  • Rese- och avbeställningsförsäkring
  • Transporter och utflykter som ej omnämns i programmet
  • Måltider och dryck som ej omnämns i programmet
  • Visum
  • Dricks

Kommentarer till pris

Priset gäller för resor i lågsäsong med flyg i ekonomiklass och i mån av plats. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa. Ring oss på 040-645 04 90 så ger vi dig en offert på exakt de datum du vill resa. Reseförslagen är tänkta som inspiration. Du kan alltid ändra hotellstandard, antal dagar och vilka utflykter du vill skall ingå. Vi skräddarsyr din resa så att den blir exakt som du tänkt dig.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: