Upp till 30 dagar
Inklusive flyg och bagage
Från 11 450:-
Vi kan arrangera din resa så att flygbiljetter, utflykter och övernattningar passar med din drömresa. Beställ dina flygbiljetter till Filippinerna genom Winberg Travel och få en massa kunskap och erfarenheter på köpet.
Våra kreativa och beresta reserådgivare sitter redo att dela med sig av sina reserfarenheter kring resor på och omkring Filippinerna. Reserådgivarna kan dessutom hjälpa till med det som är viktigt för en bra resa, såsom minsta möjliga transporttid, bra flygförbindelser, möjligheter för mellanlandningar på vägen, barnrabatter, sittplats på flyget och mycket mer.

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för Filippinerna här
Läs mer om Filippinerna här

Bästa reseperiod

Filippinerna har två årstider. Torrperioden är mellan november och maj. Här är medeltemperaturen cirka 28 grader. Regnsäsongen är från juni till oktober och här stiger medeltemperaturen till cirka 32 grader. Under regnperioden förekommer stora tropiska regn men det regnar sällan hela dagen och Filippinerna kan absolut besökas under denna period.

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Dag 1: Avresa från Skandinavien
Avresa från Skandinavien till Manilla, Filippinernas huvudstad, dit du ankommer nästa dag. Beroende på flygbolag kommer det vara 1–2 mellanlandningar på vägen.
Dag 2: Ankomst till Manilla
Vid ankomst till Manilla tar du en taxi på egen hand till ditt hostel. Resten av dagen har du på egen hand i staden.
Dag 3: Manilla på egen hand
Du kan använda dagen i Manilla precis som du vill. Du kan exempelvis bege dig till Manillas konstmuseum – Manila Contemporary. Eller varför inte uppleva det roliga och annorlunda skomuseet i Marikina, där den tidigare presidenthustrun Imelda Marcos har ställt ut inte mindre än 749 par skor. Du kan också välja att åka på shoppingtur till ett av Asiens största shoppingcenter, Mall of Asia, och utforska de många butiker och caféer som finns här. (F)
Dag 4: Res vidare på egen hand
Efter frukost kan du resa vidare och skräddarsy ditt filippinska äventyr precis så som du vill ha det. (F)

Övernattningar

2 övernattningar i flerbäddsrum på hostel i Manilla

Winberg Travel kan erbjuda allt från hostel till mellanklasshotell och lyxresorter. Kontakta din reserådgivare för att hitta det boende som passar just dig och din budget.

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är, om man reser med barn och kan variera från dag till dag beroende på flygens platssituation. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan reseförslaget ändras?

Självklart - bara säg hur länge du vill vara borta, hur du vill bo, vilka utflykter du vill ha med etc. så är vi redo att ändra resan så den blir exakt som du drömmer om.

Avresedatum

Du kan boka denna resa med avresa den dag som passar dig bäst

januari - april

Packlista

 • Kläder för väder
 • Badkläder & handduk
 • Bekväma skor
 • Sandaler
 • Hatt, solkräm & myggspray
 • Vattenflaska
 • Kontanter, då bankomater främst finns i de större städerna
 • Eventuellt egen snorklingsutrustning

I priset ingår

 • Flyg Skandinavien – Manilla t/r
 • Övernattningar och måltider enligt program
 • Välkomstdrink på hostelets takterrass
 • Trygghet på resan – nödtelefon bemannad dygnet runt

I priset ingår inte

 • Rese- och avbeställningsförsäkring
 • Måltider utöver de i programmet
 • Flygplatsskatt vid inrikes avresa, cirka 500 pesos, samt flygplatsskatt vid utrikes avresa, cirka 850 pesos
 • Dricks till guider på utflykter och chaufförer
 • Eventuella entréer under resan
 • Utflykter som inte har bokats hemifrån

Kommentarer till pris

Priset gäller för resor i lågsäsong med flyg i ekonomiklass och i mån av plats. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa. Ring oss på 040-645 04 90 så ger vi dig en offert på exakt de datum du vill resa. Reseförslagen är tänkta som inspiration. Du kan alltid ändra hotellstandard, antal dagar och vilka utflykter du vill skall ingå. Vi skräddarsyr din resa så att den blir exakt som du tänkt dig.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: