Att uppleva ett lands unika djurliv och växtlighet är för många en spännande och minnesvärd del av resan. Upplev Greklands fängslande djur och natur under ditt besök i landet. Vi erbjuder möjligheter att uppleva naturen till fots, i båt eller med bil – på egen hand eller tillsammans med en erfaren lokalguide som kan visa upp landets alla naturliga hemligheter för dig. Dessutom hjälper vi gärna till att boka boenden mitt inne i naturen för att verkligen uppleva djurlivet från första parkett. Se våra övriga förslag på resor bland djur och natur runtom i världen.

Visa 2 upplevelser

Grekland - kort och gott

Följ med på en resa till Grekland där du både besöker Aten, vandrar i de vackra Parnitha-bergen, besöker den bilfria ön Hydra, och avslutar i den charmiga tidigare huvudstaden Nafplio – allt under en veckas semester.
Läs mer
8 dagar
HELA ÅRET
från 16 950:-
Vandring mellan byar och bergstoppar

Vandring mellan byar och bergstoppar

Vikos-Aoos nationalpark ligger i norra Grekland, nära gränsen till Albanien – en okänd pärla och ett av de mest orörda områdena i Grekland. Du kommer inte att träffa på många andra turister här vilket tillsammans en vild och orörd natur gör denna plats helt unik.
Läs mer
7 dagar
MAJ - OKTOBER
från 16 450:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Fanny Hedin

Travel Consultant

info|wt.se
Lotta Avellén

Lotta Avellén

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: