Att vandra och trekka i Grekland är en garanterat minnesvärd upplevelse. Alla vandringar som vi erbjuder är utvalda med stor respekt för naturen och lokalbefolkningen och vårt mål är att erbjuda storslagna och annorlunda upplevelser under din resa i Grekland. De vandringar och trekkingturer vi har valt ut i Grekland har vi egen erfarenhet av att ha vandrat tidigare. Vi har även graderat alla vandringar för att du enkelt ska kunna se svårighetsgraden på just din vandring. Vi hjälper gärna till att boka en erfaren lokalguide som följer med dig på vandringen. Se våra övriga vandringsresor runtom i världen.

Visa 2 upplevelser

Vandringsresa på Kreta

Följ med på en resa där alla dina sinnen påverkas. Du vandrar genom den vackra Samaria-ravinen, De Vita Bergen och längs delar av Kretas vackra sydkust. Under resan besöker du byar som bara kan nås till fots eller med båt och du blir bortskämd med välsmakande, hemlagad grekisk mat.
Läs mer
7 dagar
MAJ - OKTOBER
från 15 950:-
Vandring mellan byar och bergstoppar

Vandring mellan byar och bergstoppar

Vikos-Aoos nationalpark ligger i norra Grekland, nära gränsen till Albanien – en okänd pärla och ett av de mest orörda områdena i Grekland. Du kommer inte att träffa på många andra turister här vilket tillsammans en vild och orörd natur gör denna plats helt unik.
Läs mer
7 dagar
MAJ - OKTOBER
från 20 950:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Fanny Hedin

Travel Consultant

info|wt.se
Lotta Avellén

Lotta Avellén

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: