Sök
Sök
Risbonde i Ubud
Sanur Beach på Bali
Batur vulkanen
Tanah Lot templet
Munduk vandfaldet
Solnedgang på Bali.

På egen hand - Indonesien

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 9 950:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Reslängd: Upp till 30 dagar

Res upp till 30 dagar i Indonesien. Här väntar äventyr bland vulkaner, risterrasser, bounty-stränder, komodovaraner, orangutanger och massor av vackra tempel.

Boka dina flygbiljetter till Indonesien genom Winberg Travel och få massor av kunskap och erfarenhet på köpet. Våra kreativa och beresta resekonsulter är redo att dela med sig av sina reseupplevelser på och omkring Indonesien. Vi kan arrangera din resa så att flygbiljetter, utflykter och boende helt motsvarar din bild av drömresan.

Resekonsulterna kan även hjälpa till med sådant som är viktigt för en lyckad resa. Till exempel med att minimera transfertider, ordna bra mellanlandningar, barnrabatter, sittplatser på planet och mycket annat.

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för Indonesien här
Läs mer om Indonesien här.


Väder

Landet har två årstider. Regnperioden från november till mars, och torrperioden från april/maj till oktober. De flesta resenärer föredrar torrperioden, då vädret är som mest stabilt, även om du fortfarande kan förvänta dig en regnskur nu och då. Indonesien har en konstant temperatur på 28-32 grader året runt, och luftfuktigheten är hög. Observera att det kan vara svårt att resa runt i vissa delar av Indonesien under regnperioden, eftersom vägar och broar kan ha spolats bort. Men du kan resa till Bali året runt.

Detaljerad resplan

Winberg Travels servicekontor ligger i Sanur i närheten av ditt pensionat. Det är en idealisk mötesplats för utbyte av erfarenheter med andra resenärer. På samma gång är det en oas för dig som bara behöver lite andrum efter en lång tid på resande fot.

På servicecentret arbetar lokala indoneser och en dansk. Alla står redo att besvara dina frågor och dela med sig av sina breda kunskaper om vandring i Himalaya, forsränning, safariturer, övernattningar, transporter etc.

-

OBS! Vi reserverar oss för ändringar utanför vår kontroll. Väder & vind kan också påverka programmet.

Pris

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 9 950:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.


Kommentarer till pris

Priset ovan gäller per person med del i dubbelrum med flyg i ekonomiklass. Vill du flyga i Premium Economy, Business Class eller lägga till extradagar på egen hand kontakta oss för prisförslag och bokning.

Vill du göra denna resa men på andra datum kan vi skräddarsy en resa med samma innehåll men träning med engelsktalande pro på plats.

Du kan då också lägga till utflykter, reslängd eller byta hotell så resan blir exakt som du vill.

I priset ingår

  • Flygbiljett Sverige - Denpasar t/r
  • Flygplatstransfer
  • 2 nätter på pensionat i Sanur på Bali
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Winberg Travel reserverar sig för eventuella programändringar, prisändringar och tryckfel.

Tillvalsprodukter

FRÅN: 5 960:-
Lapoint surfcamp, Bali, Indonesien

Bali Surfcamp

Lär dig att surfa på Bali. Vågorna är perfekta, vattnet lugnt och solen skiner. Maten är läcker och lokalbefolkningen ler välkomnande. Hang loose!

Reslängd: 8 dagar
Dani folket på Irian Jaya

Baliem Adventure-vandring Irian Jaya (Papua)

Upptäck en destination som bara ett fåtal resenärer får möjligheten att upptäcka. Papua bjuder på ett rikt djurliv, frodig och vacker natur samt en fascinerande kultur och traditionella stammar.

Reslängd: 8 dagar
FRÅN: 8 495:-

Java Overland

Denna tur bjuder på vackra tempel, däribland det intressanta Borobudur-templet, en tur till Bromo-vulkanen till häst och vacker natur.

Reslängd: 5 dagar
FRÅN: 5 295:-
Komodovaran, Komodo, Indonesien

Komodo för backpackern

Är du en backpacker som längtar efter äventyr? Då är kanske en femdagars båttur från Lombok till Komodo och tillbaka något för dig!

Reslängd: Fem dagar
Komodo

Expedition: Komodo/Rinca

Många ser mötet med komodovaranerna som höjdpunkten på resan. Med det sagt bidrar mycket annat till att göra upplevelsen minnesvärd, inte minst livet ombord på båten, öns fantastiska natur och det vilda djurlivet.

Reslängd: Tre dagar
FRÅN: 5 495:-

Sulawesis hjärta

Besök Tana Toraja och få en unik inblick i torajafolkets lokala seder och fascinerande traditioner. Dessutom är det en av de vackraste platserna på Sulawesi.

Reslängd: Fem dagar
FRÅN: 995:-
Vulkan Batur, Indonesien

Vulkanen Batur

Upplev den aktiva vulkanen Batur på nära håll och beundra den fantastiska utsikten från kraterkanten.

Reslängd: 1 dag
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: