Sök
Sök
På egen hand Indonesien
Sanur Beach på Bali
Batur vulkanen
Tanah Lot templet
Munduk vandfaldet
Solnedgang på Bali.

På egen hand - Indonesien

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 11 450:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Reslängd: Upp till 30 dagar

Indonesien är ett äventyr - här finns tusentals öar och massor att se och göra. Vandra, cykla, vada, dyk och snorkla. Här väntar upplevelser bland vulkaner, risterrasser, Robinsonstränder, komodovaraner, orangutanger och oändligt vackra tempel.

Res runt i Indonesien och på Bali i din egen takt. Oavsett om du reser som backpacker eller glampacker är det skönt att ha en lugn start på resan med flyg, hämtning på flygplatsen och två nätter på hotell på Sanurstranden Bali förbokat och klart.

Vi hjälper även till med sådant som är viktigt för en lyckad resa, till exempel att minimera transfertid, ordna med bra mellanlandningar, flygbolagens allianser, stop-over-möjligheter, barnrabatter, sittplatser på planet och mycket annat.

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för Indonesien här
Läs mer om Indonesien här.


Väder

Indonesien kan besökas året runt, temperaturen ligger konstant mellan 28-32 °C.
Landet har två årstider. Dels regnperioden från november till mars och torrperioden från april/maj till oktober. Under torrperioden är vädret mest stabilt även om man fortfarande kan förvänta sig en regnskur emellanåt. Under regnperioden förekommer intensiva regnskurar men oftast bara under kortare perioder.

Detaljerad resplan

Dag 1: Avresa från Skandinavien
Dag 2: Ankomst och transfer till ditt hotell på Sanurstranden.

Efter en lång flygning är det skönt att bara ta det lite lugnt. Sanur har en lång, fin sandstrand, massor med restauranger, butiker och allt man kan tänkas behöva.

Dag 3:Sanur

Du har hela dagen på dig att urforska Sanur på. Här kan man också fiska eller ta en kvällstur i en ”jukung” – en traditionell utriggare. I hjärtat av byn finns ett gammalt balinesiskt samhälle. Det finns många små butiker med vackra balinesiska produkter och hantverk. Nattlivet är mer anspråkslöst än vid Kuta Beach men det finns gott om restauranger samt en del pubar och caféer.

Dag 3:Ut på vidare äventyr

Fortsätt din resa på Bali och Indonesien på egen hand. Du kan stanna kvar på Bali, åka vidare ut till Giliöarna eller åka till outforskade Lombok eller se drakarna på Komodo. Indonesien har som sagt över 17 000 övar att uppleva. Vi på Winberg Travel kan hjälpa dig att boka fler hotellnätter eller skräddarsy resten av din resa.


Övernattningar:
Två nätter på guesthouse på Sanurstranden

F = Frukost, L = Lunch, M = Middag

OBS! Vi reserverar oss för ändringar utanför vår kontroll. Väder & vind kan också påverka programmet.

Pris

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 11 450:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Priset ovan gäller per person med del i dubbelrum med flyg i ekonomiklass. Vill du flyga i Premium Economy, Business Class eller lägga till extradagar på egen hand kontakta oss för prisförslag och bokning.

Vill du göra denna resa men på andra datum kan vi skräddarsy en resa med samma innehåll men träning med engelsktalande pro på plats.

Du kan då också lägga till utflykter, reslängd eller byta hotell så resan blir exakt som du vill.

I priset ingår

  • Flyg Skandinavien - Denpasar t/r (inklusive bagage)
  • Flygplatstransfer
  • 2 nätter på guesthouse i Sanur på Bali

I priset ingår inte

  • Rese- och avbeställningsförsäkring
  • Utflykter och transporter som ej omnämns i programmet
  • Måltider och dryck som ej omnämns i programmet
  • Visum
  • Dricks
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Vi reserverar oss för eventuella programändringar och tryckfel.

Tillvalsprodukter

FRÅN: 5 960:-
Surf Indonesien

Bali Surfcamp

Lär dig att surfa på Bali. Vågorna är perfekta, vattnet lugnt och solen skiner. Maten är läcker och lokalbefolkningen ler välkomnande. Hang loose!

Reslängd: 8 dagar
Dani folket på Irian Jaya

Baliem Adventure-vandring Irian Jaya (Papua)

Upptäck en destination som bara ett fåtal resenärer får möjligheten att upptäcka. Papua bjuder på ett rikt djurliv, frodig och vacker natur samt en fascinerande kultur och traditionella stammar.

Reslängd: 8 dagar
FRÅN: 8 495:-
Java overland

Java Overland

Denna tur bjuder på vackra tempel, däribland det intressanta Borobudur-templet, en tur till Bromo-vulkanen till häst och vacker natur.

Reslängd: 5 dagar
FRÅN: 5 295:-
Komodo backpacker

Komodo för backpackern

Är du en backpacker som längtar efter äventyr? Då är kanske en femdagars båttur från Lombok till Komodo och tillbaka något för dig!

Reslängd: Fem dagar
Komodo Rinca

Expedition: Komodo/Rinca

Många ser mötet med komodovaranerna som höjdpunkten på resan. Med det sagt bidrar mycket annat till att göra upplevelsen minnesvärd, inte minst livet ombord på båten, öns fantastiska natur och det vilda djurlivet.

Reslängd: Tre dagar
FRÅN: 5 495:-
Suawesis inre själ

Sulawesis hjärta

Besök Tana Toraja och få en unik inblick i torajafolkets lokala seder och fascinerande traditioner. Dessutom är det en av de vackraste platserna på Sulawesi.

Reslängd: Fem dagar
FRÅN: 995:-
Vulkan Batur

Vulkanen Batur

Upplev den aktiva vulkanen Batur på nära håll och beundra den fantastiska utsikten från kraterkanten.

Reslängd: 1 dag
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: