Vi kallar våra sol- och badsemestrar i Indonesien för avkopplande äventyr. Vi kryddar nämligen gärna våra sol- och badresor med äventyr för att göra resan extra minnesvärd. På våra sol- och badresor i Indonesien har vi valt ut unika stränder, hotell för alla smaker och destinationer där du kan uppleva både lokal kultur och vacker natur. Vi garanterar också en behaglig avkoppling där du kan släppa vardagen för en stund, smälta resans alla intryck och ladda upp inför nya äventyr. Se våra övriga förslag på sol- och badsemestrar runtom i världen.

Visa 5 upplevelser

Upplevelseresa till Bali, Giliöarna och Nusa Lembongan

Indonesien är den perfekta asiatiska sommardestinationen. Därför har vi satt ihop en spännande sommarresa med ett fast program till ett fast pris. Här gäller först-till-kvarn på de förbokade platserna där vi under vår äventyrsresa kombinerar det kulturella Bali med en härligt exotisk solsemester på Giliöarna och Nusa Lembongan.
Läs mer
17 dagar
APRIL – OKTOBER
från 34 950:-
från 23 950:-

Bali & Gili Air för familjen

På denna familjevänliga resa med stora upplevelser och lite enklare boende får ni uppleva Bali och Gili-öarna på nära håll!
Läs mer
16 dagar
APRIL - OKTOBER
från 24 450:-
från 18 450:-
Bali & Lombok

Strand & kultur på Bali & Lombok

Bali finns med på mångas "bucket list". Men varför inte passa på att kombinera Bali med systerön Lombok. Båda lika vackra men på helt olika sätt - två upplevelser med bara en timmes båtfärd emellan.
Läs mer
18 dagar
APRIL - OKTOBER
från 33 450:-

Ö-luff på Bali, Gili Islands & Lombok

Upptäck Lomboks vackra natur och orörda byar. Fortsätt till magiska Giliöarna och avsluta med sköna dagar på Bali - Gudarnas Ö.
Läs mer
21 dagar
APRIL - OKTOBER
från 33 950:-
Jorden runt: USA, Cooköarna, Australien och Bali

Jorden runt: USA, Cooköarna, Australien och Bali

Åk på en jordenruntresa i 32 dagar med allt inkluderat: övernattningar och bilhyra i USA, boende på Cooköarna, boende och turer i Australien samt boende och all transport på Bali. Vi hjälper dig med massor av coola restips och skräddarsyr gärna din resa om du vill ha fler stopp, ändra din rutt, förlänga din vistelse, uppgradera dina övernattningar, med mera.
Läs mer
32 dagar
APRIL - OKTOBER
från 87 950:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Jenna Gärdh

Travel Consultant

info|wt.se

Shailee Parasnis

Travel Consultant

info|wt.se

Servicecenter i Indonesien

Vi hjälper dig när du är ute och reser

Servicecenter Indonesien

Indonesien

Här på servicecentret på Bali kan du få massor med information och inspiration kring din resa.

Läs mer

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: