Res till Island som backpacker och bestäm själv hur mycket du vill planera och boka i förväg. Kanske vill du bara boka flyg och de första nätternas boende hemifrån. Eller så vill du krydda resan med spännande utflykter på Island tillsammans med andra backpackers. Vi hjälper till med allt från vandringar till storstadsbesök och dykutflykter. Backpacking är den resform där du kommer längst för pengarna och verkligen får uppleva befolkningen och landet du besöker på riktigt. Se våra övriga backpackerresor runtom i världen.

Visa 2 upplevelser

Backpacking Island

Backpacking på Island

Gör en road-trip på fantastiska Island i en egen hyrbil. Vi hjälper dig med att boka flyg, övernattningar i Reykjavik och biluthyrning, samt ger råd om resvägar för ditt isländska äventyr!
Läs mer
14 dagar
APRIL - OKTOBER
från 11 450:-
Isländska höglandet

Isländska höglandet i 4WD

Åk ut på ett 4wd-äventyr genom det isländska höglandet där vacker och vild natur väntar dig! Här finns massor av vandringsmöjligheter och endast ett några fåtal besökare. Kör längs med grusvägar, över floder och bergspass och genom karga ökenlandskap för att upptäcka Islands varierande landskap!
Läs mer
8 dagar
APRIL - OKTOBER
från 20 450:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Anna Šimic

Travel Consultant

info|wt.se
Lotta Avellén

Lotta Avellén

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: