Tågresor i Japan är ett både snabbt och bekvämt sätt att förflytta sig och samtidigt uppleva landet. Tågresan ger en kombination av avkoppling, upplevelser och en unik inblick i lokalbefolkningens vardagsliv. Tågresor i Japan är inte bara en transport från A till B – här får du också tid att vila upp dig och göra dig redo för nästa del av resan. Se våra övriga tågresor runtom i världen.

Visa 2 upplevelser

Upplevelseresa till Japans höjdpunkter

Hösten är en av de härligaste och vackraste årstiderna för att besöka Japan. På den här upplevelseresan kan du se fram emot en fantastisk höstresa i några av Japans mest intressanta städer – Tokyo, Hiroshima, Osaka och Kyoto. Det finns gott om tid i programmet så att du också har möjlighet att göra avstickare till exempelvis Mount Fuji, Nara, Kobe eller Miyajima Island. Vi har bokat flyg, hotell och sju dagars Japan Rail Pass, vilket gör det lätt för dig att ta dig runt och uppleva Japan.
Läs mer
15 dagar
från 39 950:-
från 38 450:-
Japan med massor av frihet

Fantastiska Japan med tågpass

Med detta 20-dagars reseförslag reser du med ett Japan Rail Pass från Tokyo till Osaka. Du har sex övernattningar inräknade. Kort sagt handlar det om att njuta av friheten och uppleva världen.
Läs mer
21 dagar
APR - MAJ, SEP - NOV
från 24 950:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Lotta Avellén

Lotta Avellén

Travel Consultant

info|wt.se

Shailee Parasnis

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: