Vi kallar våra sol- och badsemestrar i Kambodja för avkopplande äventyr. Vi kryddar nämligen gärna våra sol- och badresor med äventyr för att göra resan extra minnesvärd. På våra sol- och badresor i Kambodja har vi valt ut unika stränder, hotell för alla smaker och destinationer där du kan uppleva både lokal kultur och vacker natur. Vi garanterar också en behaglig avkoppling där du kan släppa vardagen för en stund, smälta resans alla intryck och ladda upp inför nya äventyr. Se våra övriga förslag på sol- och badsemestrar runtom i världen.

Visa 2 upplevelser

Från djungeln i Kambodja till Thailands stränder

Res bortom allfartsvägarna i Kambodja. Upplev Phnom Penhs spännande historia och orörda områden, och få en inblick i det lokala livet vid Kardemummabergen där du bor i fina tält på floden. Avsluta resan med en härlig badsemester på ön Koh Kood i Thailand samt ett par dagar i pulserande Bangkok.
Läs mer
15 dagar
ÅRET RUNT
från 49 450:-

Kambodjas historia och vackra stränder

Utforska Angkor Wat-området på cykel och upplev en solnedgång över det imponerande monumentet. På den här resan får du en unik inblick i det lokala livet när du spenderar en natt hemma hos lokalbefolkningen i Kambodja, och du får dessutom uppleva charmerande Battambang innan du besöker landets huvudstad Phnom Penh. Resan avslutas på paradisstränderna på Koh Rong.
Läs mer
16 dagar
HELA ÅRET
från 44 950:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Jenna Gärdh

Travel Consultant

info|wt.se

Shailee Parasnis

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: