Sök
Sök
Poring, Borneo
En afslappende hun orangutang ved Camp Leakey.
Kapalai, Borneo
Mulu National Park, Borneo
Borneo
Crocker Range, Borneo
Iban folket, Borneo
Dykning ved Mabul, Borneo
Selingan, Borneo

På egen hand – Malaysia

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 9 495:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Reslängd: Upp till 12 månader

Malaysia sträcker sig över en relativt liten yta, men lockar med massor av olika upplevelser och vackra landskap. Här finns allt från djupa regnskogar, tropiska stränder och rikt djurliv - till pulserande stadsliv i Kuala Lumpur.

Boka dina flygbiljetter till malaysiska Borneo genom Winberg Travel och få massor av kunskap och erfarenhet på köpet. Våra kreativa och beresta resekonsulter är redo att dela med sig av sina upplevelser i och omkring Borneo. De kan arrangera din semester så att flygbiljetter, utflykter och boende helt motsvarar din bild av drömresan till Borneo.

Resekonsulterna kan även hjälpa till med sådant som är viktigt för en lyckad resa, nämligen att minimera transfertid, ordna bra mellanlandningar, barnrabatter, sittplatser på planet och mycket annat.

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för Malaysia här
Läs mer om Malaysia här.

Väder

Malaysia har ett tropiskt klimat med varmt och fuktigt väder året runt. Luftfuktigheten ligger ofta på 60-70 procent och temperaturerna växlar mellan 22 och 32 grader i låglandet, medan det i höglandet kan vara något kyligare. På östkusten av halvön Malaysia pågår regnperioden från oktober till januari. På västkusten varar perioden med mest nederbörd mellan september och december, då täta skyfall snabbt följs av uppklarnande och sol. Malaysiska Borneo kan besökas året runt (var alltid förberedd på regnskurar), men det är mest nederbörd från oktober till mars.

Våra rekommendationer om när det är bäst att resa baseras på hur klimatet har varit under föregående år. Vädret i Malaysia kan vara mycket skiftande och oförutsägbart, och därför ska våra rekommendationer endast ses som en fingervisning.

Mount Kinabalu Borneo

Pris

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 9 495:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.


Kommentarer till pris

Priset ovan gäller per person med del i dubbelrum med flyg i ekonomiklass. Vill du flyga i Premium Economy, Business Class eller lägga till extradagar på egen hand kontakta oss för prisförslag och bokning.

Vill du göra denna resa men på andra datum kan vi skräddarsy en resa med samma innehåll men träning med engelsktalande pro på plats.

Du kan då också lägga till utflykter, reslängd eller byta hotell så resan blir exakt som du vill.

I priset ingår

  • Flygbiljett Sverige - Kota Kinabalu // Kuching - Sverige, t/r
  • Ankomstpaket (upphämtning på flygplatsen och två nätter på budgethotell i Kota Kinabalu)
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Vi reserverar oss för eventuella programändringar och tryckfel.

Tillvalsprodukter

Iban folket, Borneo

Ibanfolket och Lemanakfloden

Inne i Borneos djungler lever ibanfolket i traditionella långhus och följer ännu alla de traditioner de ärvt av sina förfäder.

Reslängd: Två dagar
Mt. Kinabalu, Borneo

Mount Kinabalu

En av de bästa upplevelserna du kan få i Malaysia är att se soluppgången över Borneo från toppen av Mount Kinabalu.

Reslängd: Tre dagar
Mulu Caves, Borneo

Mulu grottsafari

Under Borneos markyta döljer sig en parallell värld som är lika magnifik som den är mystisk. Den är formad över årtusenden av jordens elementära krafter. I Gunung Mulu Nationalpark ligger några av världens mest imponerande grottor.

Reslängd: Tre dagar
Maliau Basin, Borneo

Vandring i Maliau Basin

För en hårdnackad vandrare är denna resa ett unikt äventyr i en bortglömd värld. Maliau Basin är en lummig, grön regnskog, vars hemligheter har legat gömda i miljontals år.

Reslängd: Sex dagar
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: