Sök
Sök
Malaysia på egen hand
En afslappende hun orangutang ved Camp Leakey.
Kapalai, Borneo
Mulu National Park, Borneo
Borneo
Crocker Range, Borneo
Iban folket, Borneo
Dykning ved Mabul, Borneo
Selingan, Borneo

Res på egen hand i Malaysia & Borneo

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 9 450:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Reslängd: Upp till 12 månader

Malaysia sträcker sig överbåde fastland och öar och lockar med massor av olika upplevelser och vackra landskap. Här finns allt från djupa regnskogar, tropiska stränder och rikt djurliv till pulserande stadsliv i Kuala Lumpur.

Res runt i Malaysia och på Borneo i din egen takt. Oavsett om du reser som backpacker eller glampacker är det skönt att ha en lugn start på resan med flyg, hämtning på flygplatsen och två nätter på hotell inne i Kuala Lumpur förbokat och klart.

Vi hjälper även till med sådant som är viktigt för en lyckad resa, till exempel att minimera transfertid, ordna med bra mellanlandningar, flygbolagens allianser, stop-over-möjligheter, barnrabatter, sittplatser på planet och mycket annat.

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för Malaysia här
Läs mer om Malaysia här.

Väder

Malaysia har ett tropiskt klimat med varmt och fuktigt väder året runt. Landet är uppdelat i flera klimatzoner och generellt sett kan man säga att västra delen av Malaysia är som bäst mellan oktober - mars och den östra delen av landet inklusive Borneo är som bäst vädermässigt mellan mars - oktober.

Detaljerad resplan

Dag 1: Avresa från Skandinavien
Dag 2: Ankomst och transfer till ditt hotell inne i Kuala Lumour
Dag 3:Kuala Lumpur

Du har hela dagen på dig att urforska Kuala Lumpur på. Se imponerande Petronas Twin Towers, den vackra järnvägsstationen och missa inteett besök i Chinatown eller kanske en titt på någon av de närbelägna shoppinggalleriorna. Det är enkelt och billigt att ta sig runt i staden med tunnelbana, tåg eller taxi. Trots att Kuala Lumpur är en miljonstad kan man med fördel promenera och utforska staden till fots också.

Dag 3:Ut på vidare äventyr

Fortsätt din resa i Malaysia på egen hand. Du kan stanna kvar på fastlandet, åka vidare ut på någon av landets paradisöar eller åka till underbara Borneo med regnskog, orangutanger och fantastiska upplevelser. Vi på Winberg Travel kan hjälpa dig att boka fler hotellnätter eller skräddarsy resten av din resa.


Övernattningar:
2 nätter på budgethotell i Kuala Lumpur

F = Frukost, L = Lunch, M = Middag

OBS! Vi reserverar oss för ändringar utanför vår kontroll. Väder & vind kan också påverka programmet.

Pris

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 9 450:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Priset ovan gäller per person med del i dubbelrum med flyg i ekonomiklass. Vill du flyga i Premium Economy, Business Class eller lägga till extradagar på egen hand kontakta oss för prisförslag och bokning.

Vill du göra denna resa men på andra datum kan vi skräddarsy en resa med samma innehåll men träning med engelsktalande pro på plats.

Du kan då också lägga till utflykter, reslängd eller byta hotell så resan blir exakt som du vill.

I priset ingår

  • Flygbiljett Skandinavien - Kuala Lumpur - Kota Kinabalu // Kuching - Skandinavien, t/r
  • Ankomstpaket (upphämtning på flygplatsen och två nätter på budgethotell i Kuala Lumpur)

I priset ingår inte

  • Rese- och avbeställningsförsäkring
  • Utflykter och transporter som ej omnämns i programmet
  • Måltider och dryck som ej omnämns i programmet
  • Visum
  • Dricks
  • Turistskatt som betalas lokalt i Malaysia - kostnaden beror på hotellstandard och ligger mellan 5-20 MYR per natt. Gäller bara Malaysias fastland.
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Vi reserverar oss för eventuella programändringar och tryckfel.

Tillvalsprodukter

Iban Lemanak

Ibanfolket och Lemanakfloden

Inne i Borneos djungler lever ibanfolket i traditionella långhus och följer ännu alla de traditioner de ärvt av sina förfäder.

Reslängd: Två dagar
Mount Kinabalu

Mount Kinabalu

En av de bästa upplevelserna du kan få i Malaysia är att se soluppgången över Borneo från toppen av Mount Kinabalu.

Reslängd: Tre dagar
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: