Att vandra och trekka i Malaysia är en garanterat minnesvärd upplevelse. Alla vandringar som vi erbjuder är utvalda med stor respekt för naturen och lokalbefolkningen och vårt mål är att erbjuda storslagna och annorlunda upplevelser under din resa i Malaysia. De vandringar och trekkingturer vi har valt ut i Malaysia har vi egen erfarenhet av att ha vandrat tidigare. Vi har även graderat alla vandringar för att du enkelt ska kunna se svårighetsgraden på just din vandring. Vi hjälper gärna till att boka en erfaren lokalguide som följer med dig på vandringen. Se våra övriga vandringsresor runtom i världen.

Visa 2 upplevelser

Backpacking på Borneo

Backpacking på Borneo

Ett reseförslag för dig som har en begränsad budget men ändå vill uppleva Borneos höjdpunkter, så som orangutanger, djungelvandring genom grönskande regnskog, samt solsemester på en tropisk ö.
Läs mer
15 dagar
MARS - OKTOBER
från 22 950:-
Vandringsäventyr på Borneo

Vandringsäventyr på Borneo

Ett äventyr fyllt av upplevelser och vandring. Du bestiger Mount Kinabalu, det högsta berget i Sydostasien innan du ger dig på en utmanande vandring i Banjaran Crocker Nationalpark. Farmstay och sedan avslutning vid havet.
Läs mer
19 dagar
MARS - OKTOBER
från 28 950:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Fanny Hedin

Travel Consultant

info|wt.se
Karin

Karin Svensson

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: