Sök
Sök
Bestig världens högsta sanddyn vid Soussusvlei
Deadvlei, Namibia
Himba piger på udkig efter et lift, Namibia
Sossusvlei, Naukluft National Park, Namibia
Etosha National Park, Namibia
Stjernehimmel, Deadvlei, Namibia
Spitzkoppe, Namibia
Roadtrip i Namibia
Roadtrip i Namibia
Namibia
Etosha National Park, Namibia

På egen hand i Namibia

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 6 995:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Reslängd: Upp till 90 dagar

Res på egen hand i Namibia. Detta reseförslag inkluderar flyg, transfer från flygplatsen samt två övernattningar Windhoek. Boka din resa till Namibia genom oss på Winberg Travel och få massor av kunskap och erfarenhet på köpet. Vi har rest mycket själva och vill gärna dela med oss av våra upplevelser i och omkring Namibia. Vi kan arrangera din semester så att flygbiljetter, utflykter och boende helt motsvarar din bild av drömresan till Namibia.

Res på egen hand i Namibia. Detta reseförslag inkluderar flyg, transfer från flygplatsen samt två övernattningar Windhoek.
Boka dina flygbiljetter till Namibia genom oss på Winberg Travel och få massor av kunskap och erfarenhet på köpet. Vi har rest mycket själva och vill gärna dela med oss av våra upplevelser i och omkring Namibia. Vi kan arrangera din semester så att flygbiljetter, utflykter och boende helt motsvarar din bild av drömresan till Namibia.

Vi kan även hjälpa till med sådant som är viktigt för en lyckad resa, nämligen att minimera transfertid, ordna bra mellanlandningar, barnrabatter, sittplatser på planet och mycket annat.

Läs mer om Namibia här.
Se alla våra andra fantastiska reseförslag till Namibia här

Väder

Namibia har 300 soldagar om året och torrt och behagligt i princip året om. Ökenlandskapen kan ge heta dagar och kyliga nätter. Vid kusten är det svalt och dimmig och i norr hett och fuktigt. Regnen kommer mellan december och mars, ibland börjar de i november. De svalaste månaderna är mellan juni och augusti. Absolut bästa tiden för safari är under torrperioden september-oktober då djuen flockas vid vattenhålen. Vädret i Namibia är som i andra delar av världen ombytligt och dessa rekommendationer baserar sig på vädret under tidigare år.

Solnedgang ved vandhul i Etosha NP, Namibia

Detaljerad resplan

Dag 1: Avresa från Skandinavien
Avresa från Skandinavien mot Namibias huvudstad Windhoek.

Dag 2: Ankomst Windhoek
Det är bara en timmes tidsskillnad mellan Sverige och Namibia på vintern och ingen på sommaren så efter en natt ombord på flyget landar du i Windhoek. Du hämtas på flygplatsen och körs till ditt gueshouse.

Dag 3: Windhoek på egen hand
Du har dagen att bekanta dig med Windhoek. Här finns den vackra Christuskirche, Namibia Crafts Center, Independence Memorial Center och inte minst middag på Joes Beerhouse.

Dag 4: Vidare färd
Nu fortsätter du äventyren på egen hand. Vi hjälper självklart till med att boka buss, bil och boende – vi rekommenderar varmt att du besöker Etosha National Park med sitt fantastiska djurliv, Afrikas största ravin Fish River Canyon, de magnifika sanddynerna i Soussusvlei
och kanske en kanottur bland sjölejonen i Walvis Bay.

F = Frukost, L = Lunch, M = Middag

OBS! Vi reserverar oss för ändringar utanför vår kontroll. Väder & vind kan också påverka programmet.

Pris

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 6 995:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Priset ovan gäller per person med del i dubbelrum med flyg i ekonomiklass. Vill du flyga i Premium Economy, Business Class eller lägga till extradagar på egen hand kontakta oss för prisförslag och bokning.

Vill du göra denna resa men på andra datum kan vi skräddarsy en resa med samma innehåll men träning med engelsktalande pro på plats.

Du kan då också lägga till utflykter, reslängd eller byta hotell så resan blir exakt som du vill.

I priset ingår

  • Flyg Skandinavien - Windhoek t/r i ekonomiklass
  • Fransfer från Windhoekts flygplats till ditt gueshouse vid ankomst
  • 2 nätter pp guesthouse i Windhoek

I priset ingår inte

  • Utflykter
  • Måltider och dryck
  • Dricks
  • Reseförsäkring / Avbeställngsskydd
  • Visum etc.
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Vi reserverar oss för eventuella programändringar och tryckfel.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: