Upp till 90 dagar
Inklusive flyg och bagage
Från 13 450:-
Boka dina flygbiljetter till Namibia genom Winberg Travel och få massor av kunskap och erfarenhet på köpet. Vi bokar även ett ankomstpaket med två nätter på ett guesthouse i Windhoek åt dig - en perfekt mjuklandning på en spännande resa till Namibia.

Vi hjälper även till med sådant som är viktigt för en lyckad resa, till exempel att minimera transfertid, ordna bra mellanlandningar, flygbolagens allianser, stop-over-möjligheter, barnrabatter, sittplatser på planet och mycket annat.

Läs mer om Namibia här.
Se alla våra andra fantastiska reseförslag till Namibia här

Bästa reseperiod

Namibia har 300 soldagar om året och torrt och behagligt i princip året om. Ökenlandskapen kan ge heta dagar och kyliga nätter. Vid kusten är det svalt och dimmig och i norr hett och fuktigt. Regnen kommer mellan december och mars, ibland börjar de i november. De svalaste månaderna är mellan juni och augusti. Absolut bästa tiden för safari är under torrperioden september-oktober då djuen flockas vid vattenhålen.

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Dag 1: Avresa från Skandinavien
Avresa från Skandinavien mot Namibias huvudstad Windhoek.
Dag 2: Ankomst Windhoek
Det är bara en timmes tidsskillnad mellan Sverige och Namibia på vintern och ingen på sommaren så efter en natt ombord på flyget landar du i Windhoek. Du hämtas på flygplatsen och körs till ditt guest house.
Dag 3: Windhoek på egen hand
Du har dagen att bekanta dig med Windhoek. Här finns den vackra Christuskirche, Namibia Crafts Center, Independence Memorial Center och inte minst middag på Joes Beerhouse.
Dag 4: Vidare äventyr
Nu fortsätter du äventyren på egen hand. Vi hjälper självklart till med att boka buss, bil och boende – vi rekommenderar varmt att du besöker Etosha National Park med sitt fantastiska djurliv, Afrikas största ravin Fish River Canyon, de magnifika sanddynerna i Soussusvlei och kanske en kanottur bland sjölejonen i Walvis Bay.

Övernattningar

Två nätter på guesthouse

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är, om man reser med barn och kan variera från dag till dag beroende på flygens platssituation. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan reseförslaget ändras?

Självklart - bara säg hur länge du vill vara borta, hur du vill bo, vilka utflykter du vill ha med etc. så är vi redo att ändra resan så den blir exakt som du drömmer om.

Avresedatum

Du kan boka denna resa med avresa den dag som passar dig bäst

året om

Packlista

 • Internationellt körkort
 • Kläder för väder
 • Regnkappa eller poncho
 • Badkläder & handduk
 • Minst ett par stadiga skor
 • Hatt, solkräm & myggspray

I priset ingår

I priset ingår inte

 • Rese- och avbeställningsförsäkring
 • Utflykter och transporter som ej omnämns i programmet
 • Måltider och dryck som ej omnämns i programmet
 • Dricks
 • Visum

Kommentarer till pris

Priset gäller för resor i lågsäsong med flyg i ekonomiklass och i mån av plats. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa. Ring oss på 040-645 04 90 så ger vi dig en offert på exakt de datum du vill resa. Reseförslagen är tänkta som inspiration. Du kan alltid ändra hotellstandard, antal dagar och vilka utflykter du vill skall ingå. Vi skräddarsyr din resa så att den blir exakt som du tänkt dig.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: