Winberg Travel skräddarsyr studieresor till Nepal, helt efter era önskningar och behov. Vi arrangerar till exempel studieresor med besök i Kathmandu, Himalaya och Chitwan National Park – men även andra platser i Nepal.

Tillsammans med vår samarbetspartner i Nepal kan vi ordna ett heltäckande program till er studieresa och säkra professionelitet och hög nivå på innehållet. Förutom flyg och boende så kan vi även ordna besök på olika företag, skolor, kulturinstitutioner etc. Kort sagt – vi bokar hela resan med exakt det innehåll ni önskar.

Se alla studieresor och skolresor här

STUDIEREJSER & SKOLEGRUPPER

Nepal - Katmandu

I hjärtat av Himalayabergen ligger Katmandu, som med en miljon invånare är huvudstaden i det fantastiska Nepal. Staden är utgångspunkten för en mängd upplevelser och ett paradis för resenärer som är intresserade av allt från nepalesisk kultur, natur, religion, historia, aktiva upplevelser, god mat och storstadspuls.
Läs mer
7 dagar
från 5 695,-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Servicecentre i Nepal

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Service Center, Kathmandu, Nepal

Nepal

Jysk Servicecenter Kathmandu ligger centralt placeret i backpacker-bydelen Thamel (tæt ved Kathmandu Guest House, der et af de ældste i byen, så godt at spørge efter det, når man skal finde kontoret) i Nepals hovedstad Kathmandu.

Läs mer

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: