Sök
Sök
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr på Samoa - Photographer: David Kirkland

Nyhet - drömresor i Söderhavet med Winberg Travel

den 4 september 2018

Nu kan man även boka sin drömresa till Söderhavet med oss på Winberg Travel! Vi har valt ut tre av våra favoritdestinationer; Cooköarna, Fiji och Samoa och presenterar dem på vår hemsida nu. Drömmer du om Söderhavet och få uppleva några av världens vackraste stränder och laguner så är Cooköarna något för dig. Det tropiska paradiset Fiji är också synonymt med sol, sand och vatten. Vår tredje Söderhavsö är Samoa där man kan få sitt lystmäte av dykning, natur och spännande upplevelser!

Vad drömmer vi mest om under våra kalla, mörka vintermånader? Kanske är det en bekymmersfri tillvaro i Söderhavet. En tropisk ö med kritvita stränder, klarblåa laguner och spännande äventyr och upplevelser - eller kanske bara tid att vara...där allt går med "island time" dvs. väldigt behagligt, långsamt och stressfritt.

Vilket du än drömmer om så surfa in på vår hemsida och dröm dig bort till Söderhavet - dagar i en bungalow på stranden, dykarcertifikat på Fiji, road trip på Samoa och världens vänligaste människor - vi hjälper dig att skräddarsy din drömresa till Söderhavet!

Läs mer om Cooköarna - Fiji - Samoa här!

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: