Upp till 12 månader
Inklusive flyg och bagage
Från 13 950:-
Res runt i Peru i egen takt. Oavsett om du reser som backpacker eller glampacker är det skönt att ha en lugn start på resan med flyg, hämtning på flygplatsen och två nätter på ett hotell inne i Lima förbokat och klart.

Vi hjälper även till med sådant som är viktigt för en lyckad resa, till exempel att minimera transfertid, ordna bra mellanlandningar, flygbolagens allianser, stop-over-möjligheter, barnrabatter, sittplatser på planet och mycket annat.

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för Peru här
Praktisk information om Peru

Bästa reseperiod

Du kan besöka Peru året om, torrperioden är maj till november.

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Dag 1: Avresa från Skandinavien och ankomst till Lima
Avresa från Skandinavien till Lima, där du anländer nästa dag. En eller två mellanlandningar tillkommer beroende på vilket flygbolag du reser med. Du hämtas på flygplatsen och körs till ditt hotell i staden.
Dag 2: På äventyr i Lima
Dagen står fritt till ditt förfogande. Lima är en spännande och kontrastrik storstad, där urinvånare blandas med affärsfolk. Upplev stadens historiska centrum med bl.a. Plaza Mayor, regeringspalatset och San Francisco-kyrkan, som finns med på UNESCO:s världsarvslista.
Dag 3: Avresa Lima - på vidare äventyr i Sydamerika
Den här dagen kan du välja att boka några extra dagar i Lima eller fortsätta din resa runt Peru. Missa inte att vandra i Anderna, soluppgången i Machu Picchu-ruinerna, sandboarding i Ica, naturkryssningar vid Islas Ballestas, bergsklättring vid Huaraz i Huascarán-nationalparken, en flygtur över de sägenomspunna Nazca-linjerna, att bo hos en lokal familj på Titicacasjön eller att uppleva de enorma kondorerna flyga över Colca-ravinen.

Övernattningar

Två nätter i dubbelrum på hotell.

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är, om man reser med barn och kan variera från dag till dag beroende på flygens platssituation. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan reseförslaget ändras?

Självklart - bara säg hur länge du vill vara borta, hur du vill bo, vilka utflykter du vill ha med etc. så är vi redo att ändra resan så den blir exakt som du drömmer om.

Avresedatum

Du kan boka denna resa med avresa när det passar dig bäst

maj - november

Packlista

  • Kläder för väder
  • Regnkappa eller poncho
  • Badkläder & handduk
  • Hatt, solkräm & myggspray
  • Vattenflaska

I priset ingår

I priset ingår inte

  • Rese- och avbeställningsförsäkring
  • Visum
  • Transporter, utflykter och måltider som ej omnämns i programmet
  • Dricks

Kommentarer till pris

Priset gäller för resor i lågsäsong med flyg i ekonomiklass och i mån av plats. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa. Ring oss på 040-645 04 90 så ger vi dig en offert på exakt de datum du vill resa. Reseförslagen är tänkta som inspiration. Du kan alltid ändra hotellstandard, antal dagar och vilka utflykter du vill skall ingå. Vi skräddarsyr din resa så att den blir exakt som du tänkt dig.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: