Barn är inget hinder för att resa i Portugal – snarare tvärtom. Barn är nyfikna och omedelbara och möter världen helt utan fördomar och förutfattade meningar. Barn öppnar dörrar och är den bästa biljetten in i en främmande kultur. När ni reser med hela familjen skapar ni ovärderliga och gemensamma minnen – både stora och små.

Vi anser att många av våra resor i Portugal är perfekta för barnfamiljen, och vi har därför samlat dem för er här. Vi har valt ut några resor med både aktiva upplevelser och avkopplande strandhäng som passar speciellt bra för familjer med barn i alla åldrar. Se våra övriga familjeresor runtom i världen.

Visa 2 upplevelser

Road trip till Portugals höjdpunkter

Upplev det bästa av Portugal. Från Lissabons ikoniska spårvagnar och surfing i Peniche till de höga Serra da Estrela-bergen och portvinprovning i Porto. Denna kör själv-resa innehåller lite av allt.
Läs mer
10 dagar
MAJ - OKTOBER
från 18 450:-

Med familjen i husbil i södra Portugal

Ta med familjen på ett minnesvärt äventyr i södra Portugal. Storstadsdagar i Lissabon följs av full frihet med husbilshyra. Njut av vild natur, fantastiska kuststräckor, olivlundar och charmiga städer i regionerna Alentejo och Algarve.
Läs mer
13 dagar
MAJ - OKTOBER
från 9 450:-
från 7 450:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Anna Šimic

Travel Consultant

info|wt.se

Shailee Parasnis

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: