Hos Winberg Travel kan vi skräddarsy resor i augusti efter dina önskemål, till hela världen. Vi har ett brett sortiment av olika resformer som du kan välja och vraka mellan när du planerar din semester i augusti.
Älskar du dyk- och snorklingsresor som bjuder på äventyr under havsytan? Eller vill du hellre ha äventyr på vattenytan i form av forsränning, kajakpaddling och surfing? Allt det, och mycket mer, kan du få hos Winberg Travel.

Boka din resa i augusti till olika destinationer hos oss

Våra bästa tips på resor i augusti går till de resmål som har korta med spektakulära sommarsäsonger. Färöarna, Island, Svalbard och Kanada är destinationer som har en sak gemensamt – sommardagar- och nätter som aldrig blir mörka, ett djurliv som tar andan ur de flesta besökare och en natur som fullständigt prunkar och blommar efter en lång vinter. Ge dig ut på äventyrliga vandringar, forsränningar, fisketurer och bergsbestigningar i landskap som garanterat kommer hänföra.

Vill du hellre ha en avkopplande semester i augusti har vi flera stranddestinationer i vårt sortiment. Bali är en riktigt bra sommardestination om du längtar efter paradisstränder, frodig regnskog och klarblått hav. Om du vill hitta paradiset i en annan del av världen kan vi rekommendera Cook-öarna och Fiji, två små ögrupper belägna mitt i Stilla Havet, mellan Australien och den amerikanska västkusten. Sommaren är deras torrperiod, och dessutom kan du ge dig ut på valskådning när knölvalarna passerar ögrupperna. Valar går även att skåda utanför Madagaskar under augusti, vilket därför är ytterligare ett bra resmål i augusti, och som resmål naturligtvis har mängder av andra upplevelser att bjuda på.

Om du tilltalas av stora naturupplevelser i djungel och regnskog, där du får se sällsynta och exotiska djur, kan du bland våra resmål hitta även det i augusti. Ecuador och Galapagos bjuder på en behaglig värme och frodig grönska i augusti, vilket gör det till den perfekta månaden att utforska landets regnskogar och djurliv.

Skapa och skräddarsy din resa i augusti tillsammans med oss

På Winberg Travel skräddarsyr vi din reseupplevelse så att du kan få ut mesta möjliga av ditt äventyr ute i världen. Kolla in våra reseförslag till många olika länder världen och använd dem som inspiration till din resa i augusti. Du kan också läsa massvis av reseberättelser från hela världen för ytterligare inspiration. Dessa reseberättelser är olika upplevelser som vi på Winberg Travel, våra vänner och kunder har valt att dela med oss av.

Kontakta sedan oss med dina resplaner och ditt önskade resmål, så bokar vi in ett förutsättningslöst möte där vi tillsammans kan skapa din nästa drömresa – helt anpassad efter dina önskemål och behov.
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: