Här nedan har vi gjort några spännande reseförslag till Cooköarna. På så sätt får du enkelt en överblick över allt spännande man kan se och uppleva där.

Reseförslagen är till för att inspirera. Därför kan du välja att antingen köpa ett reseförslag exakt som det ser ut eller använda dem som en utgångspunkt för din egen resa på Cooköarna.

Visa 3 upplevelser

Öluffning på Cooköarna

Öluffning på Cooköarna

Unik öluffning på Cooköarna till Rarotonga och Aitutaki. Här hittar man de vackraste, mest paradisliknande stränderna, fantastisk snorkling, avslappnad Stillahavsstämning, vänliga människor och vackra vandringsturer. Läs mer här och låt dig inspireras till din drömresa!
Läs mer
15 dagar
MAJ - OKTOBER
från 46 950:-
Res på egen hand på Cooköarna

Res på egen hand på Cooköarna

Få en bra start på resan till Cooköarna. Vi ordnar flyg och de första övernattningarna på Rarotonga innan du ger dig iväg på egna äventyr. Vi gör det enkelt att uppleva Söderhavets vackraste öar på egen hand - vill du bokar vi självklart alla boenden och transporter också!
Läs mer
Upp till 30 dagar
MAJ - OKTOBER
från 25 950:-
Jorden runt: USA, Cooköarna, Australien och Bali

Jorden runt: USA, Cooköarna, Australien och Bali

Åk på en jordenruntresa i 32 dagar med allt inkluderat: övernattningar och bilhyra i USA, boende på Cooköarna, boende och turer i Australien samt boende och all transport på Bali. Vi hjälper dig med massor av coola restips och skräddarsyr gärna din resa om du vill ha fler stopp, ändra din rutt, förlänga din vistelse, uppgradera dina övernattningar, med mera.
Läs mer
32 dagar
APRIL - OKTOBER
från 87 950:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Karin

Karin Svensson

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: