Upp till 60 dagar
Inklusive flyg och bagage
Från 21 450:-
Boka dina flygbiljetter genom oss på Winberg Travel och få massor med kunskap och information på köpet. Våra duktiga och kreativa Travel Consultants delar med sig av sina kunskaper. Du kan självklart boka hela resan med oss – allt från flyg, hotell, transfers och utflykter så att du får resan du drömt om. De hittar den bästa flyglösningen, möjligheter till stopp, bästa barnrabatterna, sittplatser på flyget och bokar specialmat.

Läs mer om Samoa här
Se våra andra fantastiska resor till Samoa här

Bästa reseperiod

Du kan resa till Samoa året runt. Generellt är den bästa tiden dock mellan maj och oktober då det regnar mindre och temperaturen är mildare.

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Dag 1: Avresa Skandinavien
När man reser till Samoa mellanlandar man på vägen och det är möjlighet att göra flera stopp i t.ex. Singapore, Sydney, Dubai, Auckland, Doha, Tokyo eller Los Angeles. Många väljer att kombinera sin resa med Australien. Hör med din Travel Consultant vad som skulle fungera bäst för dig.
Dag 2: Resa, resa, resa
Hela dagen går åt till att resa mot Söderhavet!
Dag 3: Ankomst Apia
Du tar en taxi från flygplatsen till din resort där du har två övernattningar förbokade.
Dag 4: På egen hand i Apia
Du har dagen på egen hand att utforska huvudstaden Apia och dess omgivningar.
Dag 5: Avresa Apia - på vidare äventyr på Samoa?
Du kan antingen sälja att boka på några nätter i Apia eller ge dig ut på upptäcktsfärd bland Samoas öar. Samoa består av nio små tropiska öar täckta av berg och vulkaner, floder och vattenfall, fuktiga regnskogar och varma sandstränder. Öarna är omgivna av klart, blått vatten och färggranna korallrev. Här går livet sin gilla gång, lugnt och stilla – och det viktigaste här är att bara njuta av livet och dess gåvor. Vägarna är asfalterade och det är sparsamt med trafik så att utforska och uppleva Samoa med cykel eller hyrbil är en mycket bra idé. De gästfria samoanerna börjar ofta sina meningar med orden "sus mai" som betyder lyssna eller "afia mai" som betyder kom. Blir men hembjuden till en samoan sätter han eller hon en ära i att gästerna känner sig så välkomna som det överhuvudtaget är möjligt.

Övernattningar

Två nätter på enkelt turistklasshotell

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är, om man reser med barn och kan variera från dag till dag beroende på flygens platssituation. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan reseförslaget ändras?

Självklart - bara säg hur länge du vill vara borta, hur du vill bo, vilka utflykter du vill ha med etc. så är vi redo att ändra resan så den blir exakt som du drömmer om.

Avresedatum

Denna resa kan påbörjas när du önskar.

maj - oktober

Packlista

  • Kläder för väder
  • Badkläder & handduk
  • Hatt, solkräm & myggspray
  • Bekväma skor
  • Vattenflaska

I priset ingår

I priset ingår inte

  • Rese- och avbeställningsförsäkring
  • Transporter och utflykter som ej omnämns i programmet
  • Måltider och dryck som ej omnämns i programmet
  • Visum
  • Dricks

Kommentarer till pris

Priset gäller för resor i lågsäsong med flyg i ekonomiklass och i mån av plats. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa. Ring oss på 040-645 04 90 så ger vi dig en offert på exakt de datum du vill resa. Reseförslagen är tänkta som inspiration. Du kan alltid ändra hotellstandard, antal dagar och vilka utflykter du vill skall ingå. Vi skräddarsyr din resa så att den blir exakt som du tänkt dig.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: