Vi kallar våra sol- och badsemestrar på Samoa för avkopplande äventyr. Vi kryddar nämligen gärna våra sol- och badresor med äventyr för att göra resan extra minnesvärd. På våra sol- och badresor på Samoa har vi valt ut unika stränder, hotell för alla smaker och destinationer där du kan uppleva både lokal kultur och vacker natur. Vi garanterar också en behaglig avkoppling där du kan släppa vardagen för en stund, smälta resans alla intryck och ladda upp inför nya äventyr Se våra övriga förslag på sol- och badsemestrar runtom i världen.

Visa 2 upplevelser

Öluff och road trip på Samoa

Bege dig på en alldeles unik öluff på Upolu och Savaii på Samoa. Se fram emot Robinsonstränder, fantastisk snorkling, avslappnad Stillahavsstämning och en vänlig och välkomnande lokalbefolkning. Du har egen hyrbil på resan och kan enkelt utforska och uppleva äventyret precis som det passar just dig.
Läs mer
15 dagar
MAJ - OKTOBER
från 42 950:-
Res på egen hand på Samoa

Res på egen hand på Samoa

Få en bra start på resan till Samoa. Vi ordnar flyg och de första övernattningarna i Apia innan du ger dig iväg på egna äventyr. Vi gör det enkelt att uppleva Söderhavets vackraste öar på egen hand - vill du bokar vi självklart alla boenden och transporter också! Läs mera här.
Läs mer
Upp till 60 dagar
MAJ - OKTOBER
från 21 450:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Jenna Gärdh

Travel Consultant

info|wt.se
Karin

Karin Svensson

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: