Att uppleva ett lands unika djurliv och växtlighet är för många en spännande och minnesvärd del av resan. Upplev Singapores fängslande djur och natur under ditt besök i landet. Vi erbjuder möjligheter att uppleva naturen till fots, i båt eller med bil – på egen hand eller tillsammans med en erfaren lokalguide som kan visa upp landets alla naturliga hemligheter för dig. Dessutom hjälper vi gärna till att boka boenden mitt inne i naturen för att verkligen uppleva djurlivet från första parkett. Se våra övriga förslag på resor bland djur och natur runtom i världen.

Visa 2 upplevelser

Sumatra, Singapore & Perhentian

Denna äventyrsresa tar dig på trekking med övernattning i Sumatras djungel, bland vilda orangutanger i Indonesien, på storstadssemester i Singapore och avslutas med avkoppling på paradisön Perhentian i Malaysia. Detta reseförslag är perfekt för både backpackers och familjer.
Läs mer
16 dagar
MAJ - OKTOBER
från 28 450:-
Paradisöar och vandring i Endau Rompin

Paradisöar och vandring i Endau Rompin

Cykla på Malackas historiska gator och övernatta i tält - vandra i helt orörd natur i nationalparken Endau Rompi. Njut av de tropiska öarna Pulau Besaro och Pulau Tioman och avsluta resan i den kontrastrika staden Singapore.
Läs mer
18 dagar
MAJ - SEPTEMBER
från 23 950:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Anna Šimic

Travel Consultant

info|wt.se
Karin

Karin Svensson

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: