Res till Sri Lanka som backpacker och bestäm själv hur mycket du vill planera och boka i förväg. Kanske vill du bara boka flyg och de första nätternas boende hemifrån. Eller så vill du krydda resan med spännande utflykter i Sri Lanka tillsammans med andra backpackers. Vi hjälper till med allt från vandringar till storstadsbesök och dykutflykter. Backpacking är den resform där du kommer längst för pengarna och verkligen får uppleva befolkningen och landet du besöker på riktigt. Se våra övriga backpackerresor runtom i världen.

Visa 2 upplevelser

Sri Lanka på egen hand

Res på Sri Lanka på egen hand

Res runt på Sri Lanka i din egen takt. Oavsett om du reser som backpacker eller glampacker är det skönt att ha en lugn start på resan med flyg, hämtning på flygplatsen och två nätter på ett hostel i strandstaden Negombo förbokat och klart.
Läs mer
Upp till 30 dagar
ÅRET OM
från 12 950:-
Sri Lanka för backpackers

Sri Lanka för backpackers

Denna resa passar dig som har en begränsad budget men ändå vill uppleva Sri Lankas natur, kultur och härliga stränder. Du får minnen för livet när du bor i tempel och kan utforska den tropiska naturen på vandring vid Horton Plains.
Läs mer
13 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 27 450:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Adam Kindberg Smeds

Adam Kindberg Smeds

Travel Consultant

info|wt.se
Ida Gunnerlind

Ida Gunnerlind

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: