Upp till 90 dagar
Inklusive flyg och bagage
Från 14 450:-
Beställ dina flygbiljetter till Sydkorea genom Winberg Travel och få en massa kunskap och erfarenhet med på köpet. Våra kreativa och beresta reserådgivare sitter redo för att dela med sig av sina reserfarenheter av resor i och omkring Sydkorea. Vi arrangerar din resa så att flygbiljetter, utflykter och övernattningar passar in i din drömresa.
Våra reserådgivare kan dessutom hjälpa till med det som har betydelse för en bra resa, såsom minimering av transporttid, bra flygförbindelser, möjlighet till extra stopp vid mellanlandningar, barnrabatt, sittplatsbokning på flyget och mycket mer.

Se alla våra andra reseförslag till Sydkorea här
Läs mer om Sydkorea här

Bästa reseperiod

Du kan resa i Sydkorea året runt, men särskilt våren och hösten är milda årstider då det varken är för kallt eller för varmt, och därför rekommenderar vi att resa under dessa perioder. Under våren kan du uppleva körsbärsträden blomma, vilket lockar många besökare under mars och april. Under sommarmånaderna är det färre turister, men du ska förbereda dig på en del regn. Under hösten kan du uppleva trädens vackra färger, som står i vacker konstrast till landets färggranna tempel. Under vintern faller temperaturerna och det finns möjlighet till snö.

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Dag 1: Avresa från Skandinavien
Avresa från Skandinavien mot Sydkorea, dit du ankommer nästa dag. Beroende på flygbolag är det en eller två mellanlandningar på vägen.
Dag 2: Ankomst till Seoul
Ta tåget, bussen eller taxin till ditt hostel för incheckning. Härefter är resten av dagen på egen hand.
Dag 3: På äventyr i Seoul
Sydkoreas sprudlande huvudstad är samtidigt en av världens snabbast växande storstaden med över 10 miljoner invånare. Bland neonljus och skyskrapor gömmer sig antika skatter, gamla trähus och mysiga gränser. Här finns dessutom ett enormt utbud av tempel och museer. Ett absolut måste på resan till Seoul är det storslagna Gyeongbokgung Palace som byggdes 1394 och rekonstruerades 1867. Ta god tid på dig för att gå runt i palatset och dess vackra trädgårdar. Njut av en promenad längs Han-floden, som för lokalbefolkningen ses som ett andrum från trafik och storstadsbrus. Du kan även åka på dagsutflykt till den närliggande Bukhasan National Park eller till DMZ-zonen som skiljer Nord- och Sydkorea från varandra. Det finns massor av underhållning i staden, såsom teater, k-popkonserter, fantastiska gatukök, lokala marknader, trevliga kaffebarer och bra shopping.
Dag 4: Vidare på egen hand
Idag fortsätter din resa runt i Sydkorea.

Övernattningar

2 övernattningar på hostel i Seoul

Winberg Travel kan erbjuda allt från hostel till mellanklasshotell och lyxresorter. Vi kan också hjälpa till med boende på hanok, traditionella krogar och tempel. Kontakta din reserådgivare för att hitta det boende som passar just dig och din budget.

Kommentarer

Det finns massor av flygkombinationer som Winberg Travel kan hjälpa till att boka. Här nedan har du ett urval av de som vi kan boka. Prata gärna med våra reserådgivare för att höra mer om priser och transportalternativ.
- Skandinavien – Seoul / Busan – Skandinavien
- Skandinavien – Seoul / Jeju – Skandinavien
- Skandinavien – Seoul / Busan – Jeju / Jeju – Skandinavien

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är, om man reser med barn och kan variera från dag till dag beroende på flygens platssituation. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan reseförslaget ändras?

Självklart - bara säg hur länge du vill vara borta, hur du vill bo, vilka utflykter du vill ha med etc. så är vi redo att ändra resan så den blir exakt som du drömmer om.

Avresedatum

Den här resan kan påbörjas alla dagar.

Apr, maj, sep & okt

Packlista

  • Kontanter (bankomater finns framförallt i de större städerna)
  • Skor för vandring
  • Regn- eller skaljacka
  • Guidebok
  • Badkläder

I priset ingår

Kommentarer till pris

Priset gäller för resor i lågsäsong med flyg i ekonomiklass och i mån av plats. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa. Ring oss på 040-645 04 90 så ger vi dig en offert på exakt de datum du vill resa. Reseförslagen är tänkta som inspiration. Du kan alltid ändra hotellstandard, antal dagar och vilka utflykter du vill skall ingå. Vi skräddarsyr din resa så att den blir exakt som du tänkt dig.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: