Sök
Sök
Serengeti, Tanzania
Kilimanjaro
Kilimanjaro
Frugtmarked på Zanzibar
Zanzibar

Res på egen hand i Tanzania

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 7 995:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Reslängd: Upp till 12 månader

Upplev Tanzania på egen hand i upp till 12 månader. Arusha är en bra utgångspunkt för ditt äventyr i Tanzania, eftersom det ligger nära sevärdheter som Kilimanjaro, Serengeti nationalpark och Ngorongoro-kratern. Därefter kan du ta sig söderut mot Zanzibar eller Dar Es Salaam.

Boka dina flygbiljetter till Tanzania genom Winberg Travel och få massor av kunskap och erfarenhet på köpet. Våra kreativa och beresta resekonsulter är redo att dela med sig av sina upplevelser om Tanzania och områdena runt omkring. De kan arrangera din semester så att flygbiljetter, utflykter och boende helt motsvarar din drömresa till Tanzania.

Resekonsulterna kan även hjälpa till med sådant som är viktigt för en lyckad resa, t. ex. att minimera transfertid, ordna bra mellanlandningar och flygbolag, barnrabatter, sittplatser på planet och mycket annat.

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för Tanzania här
Praktisk information om Tanzania

Väder

Du kan resa till Tanzania året runt. I allmänhet är det lättare att få syn på djuren i parkerna under torrperioden från slutet av juni till oktober och från januari till mars.

Detaljerad resplan

Dag 1: Sverige - Arusha
Resa från Sverige till Arusha i Tanzania. Du landar på Kilimanjaros flygplats, och en eller två mellanlandningar tillkommer beroende på vilket flygbolag du reser med.

Dag 2: Ankomst till Arusha
Du anländer till Kilimanjaros flygplats där du möts av en chaufför som kör dig till ditt hotell där du bor två nätter. Beroende på om det är sommar- eller vintertid är det en eller två timmars tidsskillnad.

Dag 3: Upplevelser i Arusha
Tillbringa dagen precis som du vill. Arusha är centrum för många turistattraktioner och härifrån kan du fara på safari i Serengeti nationalpark, Ngorongoro-kratern eller Lake Manyara, besöka en massajby eller bestiga både Mount Meru och Afrikas högsta berg, Kilimanjaro. Du kan också utforska staden som inrymmer museer, parker, kaféer och restauranger med ett stort urval av nationella och internationella rätter, stora och små marknader samt souvenirbutiker för alla smaker.

Dag 4: Arusha - ?
Din resa fortsätter på egen hand. Winberg Travel kan t.ex. rekommendera safariturer och vandringar upp på Kilimanjaro eller Mount Meru. Dessutom är det lätt att ta sig från Arusha till många andra städer i Tanzania med buss. Du kan antingen åka västerut, söderut eller österut till den stora staden Dar es Salaam och härifrån till paradisöarna Zanzibar och Pemba. Kontakta din resekonsult och hitta exakt det som passar din drömresa.

F = Frukost, L = Lunch, M = Middag

OBSERVERA: Programmet kan komma att ändras. Väderförhållanden kan också leda till ändringar i programmet.


Pris

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 7 995:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.


Kommentarer till pris

Priset ovan gäller per person med del i dubbelrum med flyg i ekonomiklass. Vill du flyga i Premium Economy, Business Class eller lägga till extradagar på egen hand kontakta oss för prisförslag och bokning.

Vill du göra denna resa men på andra datum kan vi skräddarsy en resa med samma innehåll men träning med engelsktalande pro på plats.

Du kan då också lägga till utflykter, reslängd eller byta hotell så resan blir exakt som du vill.

I priset ingår

  • Flygbiljett Sverige - Kilimanjaro // Dar es Salaam - Sverige
  • Ankomstpaket (upphämtning på flygplatsen och två nätter på budgethotell i Arusha eller Moshi)
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Winberg Travel reserverar sig för eventuella programändringar, prisändringar och tryckfel.


TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: