Sök
Sök
Res på egen hand i Tanzania
Kilimanjaro
Kilimanjaro
Frugtmarked på Zanzibar
Zanzibar

Res på egen hand i Tanzania

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 8 450:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Reslängd: Upp till 12 månader

Upplev Tanzania på egen hand i upp. Arusha är en bra utgångspunkt för ditt äventyr i Tanzania, eftersom det ligger nära sevärdheter som Kilimanjaro, Serengeti nationalpark och Ngorongoro-kratern. Därefter kan du ta sig söderut mot Zanzibar eller Dar Es Salaam.

Res runt i Tanzania i din egen takt. Oavsett om du reser som backpacker eller glampacker är det skönt att ha en lugn start på resan med flyg, hämtning på flygplatsen och två nätter på budgethotell i Arusha eller Moshi förbokat och klart.

Vi hjälper även till med sådant som är viktigt för en lyckad resa, till exempel att minimera transfertid, ordna med bra mellanlandningar, flygbolagens allianser, stop-over-möjligheter, barnrabatter, sittplatser på planet och mycket annat.

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för Tanzania här
Praktisk information om Tanzania

Väder

Du kan resa till Tanzania året runt. I allmänhet är det lättare att få syn på djuren i parkerna under torrperioden från slutet av juni till oktober och från januari till mars.

Detaljerad resplan

Dag 1: Sverige - Arusha

Resa från Sverige till Arusha i Tanzania. Du landar på Kilimanjaros flygplats, och en eller två mellanlandningar tillkommer beroende på vilket flygbolag du reser med.

Dag 2: Ankomst till Arusha

Du anländer till Kilimanjaros flygplats där du möts av en chaufför som kör dig till ditt hotell där du bor två nätter. Beroende på om det är sommar- eller vintertid är det en eller två timmars tidsskillnad.

Dag 3: Upplevelser i Arusha

Tillbringa dagen precis som du vill. Arusha är centrum för många turistattraktioner och härifrån kan du fara på safari i Serengeti nationalpark, Ngorongoro-kratern eller Lake Manyara, besöka en massajby eller bestiga både Mount Meru och Afrikas högsta berg, Kilimanjaro. Du kan också utforska staden som inrymmer museer, parker, kaféer och restauranger med ett stort urval av nationella och internationella rätter, stora och små marknader samt souvenirbutiker för alla smaker.

Dag 4: Arusha - ?

Din resa fortsätter på egen hand. Winberg Travel kan t.ex. rekommendera safariturer och vandringar upp på Kilimanjaro eller Mount Meru. Dessutom är det lätt att ta sig från Arusha till många andra städer i Tanzania med buss. Du kan antingen åka västerut, söderut eller österut till den stora staden Dar es Salaam och härifrån till paradisöarna Zanzibar och Pemba. Kontakta din resekonsult och hitta exakt det som passar din drömresa.


Övernattningar:
Två nätter på budgethotell

F = Frukost, L = Lunch, M = Middag

OBS! Vi reserverar oss för ändringar utanför vår kontroll. Väder & vind kan också påverka programmet.

Pris

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 8 450:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Priset ovan gäller per person med del i dubbelrum med flyg i ekonomiklass. Vill du flyga i Premium Economy, Business Class eller lägga till extradagar på egen hand kontakta oss för prisförslag och bokning.

Vill du göra denna resa men på andra datum kan vi skräddarsy en resa med samma innehåll men träning med engelsktalande pro på plats.

Du kan då också lägga till utflykter, reslängd eller byta hotell så resan blir exakt som du vill.

I priset ingår

  • Flyg Skandinavien - Kilimanjaro // Dar es Salaam - Skandinavien
  • Transfer från flygplats till hotell
  • Två nätter på budgethotell i Arusha eller Moshi

I priset ingår inte

  • Rese- och avbeställningsförsäkring
  • Utflykter och transporter som ej omnämns i programmet
  • Måltider och dryck som ej omnämns i programmet
  • Visum
  • Dricks
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Vi reserverar oss för eventuella programändringar och tryckfel.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: