Upp till 12 månader
Inklusive flyg och bagage
Från 11 450:-
Res runt i Tanzania i din egen takt. Oavsett om du reser som backpacker eller glampacker är det skönt att ha en lugn start på resan med flyg, hämtning på flygplatsen och två nätter på budgethotell i Arusha eller Moshi förbokat och klart.

Vi hjälper även till med sådant som är viktigt för en lyckad resa, till exempel att minimera transfertid, ordna med bra mellanlandningar, flygbolagens allianser, stop-over-möjligheter, barnrabatter, sittplatser på planet och mycket annat.

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för Tanzania här
Praktisk information om Tanzania

Bästa reseperiod

Du kan resa till Tanzania året runt. I allmänhet är det lättare att få syn på djuren i parkerna under torrperioden från slutet av juni till oktober och från januari till mars.

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Dag 1: Sverige - Arusha
Resa från Sverige till Arusha i Tanzania. Du landar på Kilimanjaros flygplats, och en eller två mellanlandningar tillkommer beroende på vilket flygbolag du reser med.
Dag 2: Ankomst till Arusha
Du anländer till Kilimanjaros flygplats där du möts av en chaufför som kör dig till ditt hotell där du bor två nätter. Beroende på om det är sommar- eller vintertid är det en eller två timmars tidsskillnad.
Dag 3: Upplevelser i Arusha
Tillbringa dagen precis som du vill. Arusha är centrum för många turistattraktioner och härifrån kan du fara på safari i Serengeti nationalpark, Ngorongoro-kratern eller Lake Manyara, besöka en massajby eller bestiga både Mount Meru och Afrikas högsta berg, Kilimanjaro. Du kan också utforska staden som inrymmer museer, parker, kaféer och restauranger med ett stort urval av nationella och internationella rätter, stora och små marknader samt souvenirbutiker för alla smaker.
Dag 4: Arusha - ?
Din resa fortsätter på egen hand. Winberg Travel kan t.ex. rekommendera safariturer och vandringar upp på Kilimanjaro eller Mount Meru. Dessutom är det lätt att ta sig från Arusha till många andra städer i Tanzania med buss. Du kan antingen åka västerut, söderut eller österut till den stora staden Dar es Salaam och härifrån till paradisöarna Zanzibar och Pemba. Kontakta din resekonsult och hitta exakt det som passar din drömresa.

Övernattningar

Två nätter på budgethotell

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är, om man reser med barn och kan variera från dag till dag beroende på flygens platssituation. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan reseförslaget ändras?

Självklart - bara säg hur länge du vill vara borta, hur du vill bo, vilka utflykter du vill ha med etc. så är vi redo att ändra resan så den blir exakt som du drömmer om.

Avresedatum

Denna resa kan påbörjas när du önskar.

januari - mars

Packlista

 • Kläder för väder
 • Regnkappa eller poncho
 • Badkläder & handduk
 • Minst ett par stadiga skor
 • Hatt, solkräm & myggspray
 • Sovsäck
 • Äventyrslystnad

I priset ingår

I priset ingår inte

 • Rese- och avbeställningsförsäkring
 • Utflykter och transporter som ej omnämns i programmet
 • Måltider och dryck som ej omnämns i programmet
 • Visum
 • Dricks

Kommentarer till pris

Priset gäller för resor i lågsäsong med flyg i ekonomiklass och i mån av plats. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa. Ring oss på 040-645 04 90 så ger vi dig en offert på exakt de datum du vill resa. Reseförslagen är tänkta som inspiration. Du kan alltid ändra hotellstandard, antal dagar och vilka utflykter du vill skall ingå. Vi skräddarsyr din resa så att den blir exakt som du tänkt dig.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: