från 8 dagar
Exkl. flyg
Nya priser på väg
Vi har satt samman en resa för sig som gärna tränar på semestern för att komma i bättre form och få resultat snabbt. Du bor i härliga miljöer med pool, möjlighet till billig massage och riktigt god mat. Din träning är varierad och planeras tillsammans med en personlig tränare utifrån dina personliga mål. Stämningen på lägret är mycket trevlig och alla är lika välkomna – oavsett form och ålder – alla är här för träningens skull.

Läs mer om våra andra tillval till din Thailandsresa
Läs mer om Thailand här

Bästa reseperiod

Du kan resa till Phuket året runt. Mellan juni-oktober pågår regnperioden när luftfuktigheten är hög och stränderna är mindre lockande.

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Dag 1: Ankomst och introduktion
Om du anländer med flyg blir du upphämtad på flygplatsen och körd till ditt valda boende. Du får en kort introduktion av den lokale representanten, och kan sedan tillbringa resten av dagen med att slappna av vid poolen, packa upp och utforska området. Läget på Phuket är perfekt och det finns mycket att göra i området. Stranden ligger bara en kort taxiresa från lägret och staden bjuder på många små caféer och restauranger med hälsosam mat, fruktjuicer. Dessutom finns det massor av små spa-anläggningar där du kan få en massage riktigt billigt. Prata med den lokale representanten om du vill hyra en cykel.
Dag 2: Möte med din personlige tränare
Det första som händer på måndag morgon är ett möte med din personlige tränare, som visar dig runt på lägret och går igenom ditt träningsschema. Kom ombytt så att du kan komma igång med träningen direkt.
Dag 3 - 6: Träning på gym och i pass
Du har möjlighet att delta i en rad olika träningspass under din vistelse. Du kan börja dagen lugnt med yoga där du sträcker ut dina ömma muskler. Välj mellan olika pass i varierande tempon – crosstraining, bodyfit, spinning, boxercise, styrketräning - och alla pass är utformade för att öka din kondition. Alla kan vara med, då alla övningar kan anpassas efter din nivå. För de riktigt tuffa finns en militär hinderbana som du kan använda själv eller delta i pass ett par eftermiddagar per vecka. Du kan även prova på Muay Thai (thaiboxning) – det är inte en del av själva lägret, men vi har ett avtal med grannen om att våra deltagare får prova på att boxas hos dem två gånger i veckan. För de som tycker om att dansa finns zumba ett par gånger i veckan. På torsdagarna är det löpträning för de som vill delta i ”The Big Buddha”. Du har tillgång till hela lägret inkl. utrustning när det inte hålls pass.
Dag 7: Träning på stranden
När du ändå är på en ö som är känd för sina stränder bör du ju använda dem för träning. Lördag eftermiddag är avsatt till träning och ett dopp i det härliga havet.
Dag 8 : Avkoppling/vilodag eller utcheckning och fortsatt resa

Övernattningar

7 nätter i dubbelrum på standardhotell.

Kommentarer

Notera att det här är en tillvalsutflykt för våra resor i Thailand. Utflykten kan endast köpas ifall du också bokar din flygresa genom oss på Winberg Travel.

Vanliga frågor:

Hur vältränad måste jag vara för att delta:
Du kan vara med oavsett vilken nivå du börjar på. Här är alla välkomna.

Vilka resultat kan jag förvänta mig:
Oavsett om du är i dålig form eller i en bra grundform kommer du att få nytta av din vistelse. Lägret har en verkligt motiverande atmosfär och du får ett enormt stöd att nå dina mål.

Hur länge kan jag välja att stanna på lägret:
De flesta deltagarna stannar mellan 2 och 6 veckor. 2 veckor är tillräckligt för att du ska kunna märka resultat och lägga grunden till goda vanor. Ju fler veckor desto större blir resultaten så klart.

Kan jag träna om jag har en mindre skada:
Alla övningarna anpassas efter din förmåga. Tänk bara på att berätta om skadan för din tränare.

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är och om man reser med barn. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan upplevelsen ändras?

Du kan kombinera våra utflykter och upplevelser precis som du önskar med övernattningar och transfers. Just denna upplevelse är en av våra favoriter. Bara meddela oss vad du har för önskemål så sitter vi redo att hjälpa dig skräddarsy din resa exakt som du vill ha den.

Avresedatum

Lägret startar med ankomst på söndagen.

pret om

Packlista

 • Luftiga träningskläder
 • Bra träningsskor
 • Tvättmedel
 • Kläder för väder
 • Badkläder & handduk
 • Hatt, solkräm & myggspray

I priset ingår

 • Transfer till och från Phukets flygplats
 • 7 nätter på standardresort.
 • 2 måltider per dag - du väljer själv om du vill inkludera lunch eller middag.

I priset ingår inte

 • Internationellt flyg
 • Rese- och avbeställningsförsäkring
 • Transporter och utflykter som ej omnämns i programmet
 • Måltider och dryck som ej omnämns i programmet
 • Visum
 • Dricks

Kommentarer till pris

Frånpriset är räknat på resa under lågsäsong. Väljer man att resa i högsäsong, t.ex. under jul och nyår är priset högre. Priset är också avhängigt av platstillgång

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Servicecenter i Thailand

Vi hjälper dig när du är ute och reser

Thailand, Bangkok

Winberg Travels Servicecenter Bangkok hittar man i lobbyn på Jysk Rejsebureaus fina backpackerhotell New Road Guesthouse. Här sitter våra danska kollegors serviceguider redo att svara på frågor och dela med sig av sin omfattande erfarenhet av resor och fjärran länder så du kan få ut det där lilla extra av din resa i Asien.

Läs mer

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: