Sök
Sök
Longtail boat - utflykter i Thailand

Gruppresor till Thailand

Winberg Travel skräddarsyr gruppresor till Thailand. Så oavsett om ni skall göra en resa dit för studier, arbete eller tillsammans med familjen så bokar vi den åt er.

Se ett urval av våra gruppresor till Thailand här nedan:

Se alla gruppresor till hela världen här
1 resultat
Med svensk reseledare
Från: 29 950:-
Black Mountain, Hua Hin, Thailand

Golfresa Thailand - nya datum kommer

Med svensk reseledare: Välkommen till Hua Hin! Följ med på vår golfresa i Hua Hin - Härligt golfspel på några av Thailands bästa golfbanor, hotell precis vid stranden som ligger lite söder om Hua Hins centrum. Självklart äter vi god thaimat på lokala restauranger - med på resan är Johan Hjulström, mångårig Thailandsvän och kunnig guide. Vi spelar på "svenskbanan" Black Mountain såväl som på Banyan - kanske Hua Hins bästa bana just nu. Nya Sea Pine med sin linkskänsla och så klassiska Springfield och Palm Hills. Önskar ni förlänga semester eller kanske tjuvstarta resan? Vi har förslag till er om ni vill stanna kvar eller komma tidigare till Thailand eller närliggande länder om ni vill göra en längre resa. Kontakta oss för en offert!

Reslängd: 13 dagar

1 resultat
Studieresor och skolresor
Studieresa
Från: 4 750:-
Bangkok, Thailand

Thailand - Bangkok

17 miljoner människor samsas om denna fantastiska stad som har så mycket att bjuda på att man aldrig blir helt färdig. Dygnet runt hittar man god mat, shopping, marknader, parker och intressanta människor. Bangkoks tempo, historia, arkitektur och kultur möter man så fort man går ut på gatan. Utforska byn på cykel, i tuk-tuk, till fots eller i longtailbåt. Mycket nöje!

Reslängd: Sju dagar

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: