6 dagar
Exkl. flyg
Från 8 450:-
På det här arrangemanget kan du yoga flera timmar varje dag och ställa in fokus på kropp och själ. Du får en introduktion i meditation, åker på utflykt i närområdet och får prova på autentisk thailändsk matlagning – allt i en helt fantastisk miljö.

Läs mer om våra andra tillval till din Thailandsresa
Läs mer om Thailand här

Bästa reseperiod

Arrangemanget kan genomföras året runt, men i perioden mellan maj och oktober är vädret ombytligt med snabba vändningar och tropiska skyfall.

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Dag 1: Ankomst till AAVA Resort & Spa
Du anländer till antingen Nakhon Si Thammarat eller Surat Thanis flygplats där du blir upphämtad och körd till din yogaresort. Här får du gott om tid att slappna av och göra dig hemmastad ända tills kvällen, då du får en smakprov på vad veckan kommer att innehålla mycket mycket mer av. Det första yogapasset är en yin yoga och hålls på terrassen i solnedgången och är en riktig hälsokur för alla dina muskler. Somna gott och se fram emot nästa dag i idylliska Thailand.
Dag 2: Yoga och utflykt till Khanoms utsiktsplats
Börja dagen på bästa sätt med soluppgångsmeditation på stranden. Med ro i sinnet kan du njuta av hotellets frukost innan det blivit dags för förmiddagens utflykt till Khanoms utkiksplats. Här har du utsikt över Khanombukten och de vackra bergen medan du får höra historien om Buddha. Väl tillbaka på hotellet är det fritt fram att ta det lugnt vid havet eller poolen innan lunchen serveras. Under lunchen får du inte bara äta den goda maten, utan dessutom lära dig mer om hur matsmältningssystemet fungerar och hur du kan applicera mindfullness även på ditt matintag. Eftermiddagen är fri att tillbringa i hotellets spa, innan kvällens yogapass som hålls i solnedgången och som har fokus på ben och höfter – övningar som du kanske kan ha glädje av under resten av livet. (F) (L)
Dag 3: Båttur och kvällsyoga
Morgonen inleds med frukost, varefter du sen ger dig iväg på dagens utflykt – en båttur ut på havet och till ön Ko Nui, där du kan lyssna till historien om munken Luang Pu Tuad, som här står staty. Hans amulett sägs skydda mot olycka. Dagens nyttiga lunch serveras tillbaka på hotellet på restaurangen Aalto, och eftermiddagen har du sedan fri att fylla med egna aktiviteter. Hotellets spa står till ditt förfogande, och när kvällen kommer är det liksom alla de andra övriga dagarna dags för solnedgångsyoga. (F) (L)
Dag 4: Hot yoga, fiskspa och utflykt till Samet Chun-vattenfallet
Morgonens yogapass är ett pass i BikYasa Hot Yoga – en kombination av meditation, värme och musik som fyller din kropp och själ med energi. Efter lunch är det tid att låta fötterna få en naturlig pedikyr på Khanoms fiskspa, innan det blivit dags för utflykt, denna gång till den imponerande grottan Khao Wang Thong med det närliggande vattenfallet Samet Chun. Här kan du ta ett välbehövt och svalkande dopp, innan du kommer tillbaka till hotellet och kan ta det lugnt fram tills kvällens yogapass. (F) (L)
Dag 5: Lerbehandling och matlagningskurs
Efter frukost är det avfärd med båt mot en av de närliggande sjöarna, vars botten är fylld av välgörande lera. Låt leran verka genom att skrubba in kroppen med den, och dessutom kan du hjälpa till med att plantera mangroveträd, innan du får tvätta dig ren igen och göra dig redo för nästa aktivitet: en matlagningskurs i traditionell sydthailändsk mat. Här tillagar du din egen lunch – en hemgjord curryröra som tillagas i stenugn. Tillbaka på hotellet väntar resans sista solnedgångsyoga, och du passar på att verkligen suga i dig de värmande kvällsstrålarna medan du sträcker ut kroppen för sista gången den här resan. (F) (L)
Dag 6: Åter till flygplatsen eller fortsättning på din resa
Innan du checkar ut kan du äta en sista hotellfrukost och meditera i morgonljuset. Därefter är det tid att lämna AAVA Resort & Spa och resa vidare – antingen mot flygplatsen eller kanske mot Khao Sok National Park, för fler spännande naturupplevelser i södra Thailand. (F)

Övernattningar

5 övernattningar i dubbelrum på AAVA Resort & Spa

Om du reser själv är du varmt välkommen att kontakta din resekonsult för att få mer information om vilket pris vi kan erbjuda.

Kommentarer

Yogakursen erbjuds inte till barn.

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är och om man reser med barn. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan upplevelsen ändras?

Du kan kombinera våra utflykter och upplevelser precis som du önskar med övernattningar och transfers. Just denna upplevelse är en av våra favoriter. Bara meddela oss vad du har för önskemål så sitter vi redo att hjälpa dig skräddarsy din resa exakt som du vill ha den.

I priset ingår

  • 5 övernattningar i deluxe bungalow på AAVA Resort & Spa
  • Transfer på in- och utresa
  • Spa, yoga och utflykter enligt programmet

I priset ingår inte

  • Flygbiljett Sverige–Thailand t/r
  • Rese- och avbeställningsförsäkring

Kommentarer till pris

Frånpriset är räknat på resa under lågsäsong. Väljer man att resa i högsäsong, t.ex. under jul och nyår är priset högre. Priset är också avhängigt av platstillgång

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Servicecenter i Thailand

Vi hjälper dig när du är ute och reser

Thailand, Bangkok

Winberg Travels Servicecenter Bangkok hittar man i lobbyn på Jysk Rejsebureaus fina backpackerhotell New Road Guesthouse. Här sitter våra danska kollegors serviceguider redo att svara på frågor och dela med sig av sin omfattande erfarenhet av resor och fjärran länder så du kan få ut det där lilla extra av din resa i Asien.

Läs mer

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: